- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
bizimkinde var canım hem tek taraflı hem 2 taraflı kullanılabiliyor. arada açıp pış pış pış diyip geri uyuturuz belki gitmedenKızlar kamera önermiştiniz onda ses de var mı?? Doğuran arklar telsiz şart diyorlar telsiz seçtiniz mi
Hangisiydi canım sendeki?bizimkinde var canım hem tek taraflı hem 2 taraflı kullanılabiliyor. arada açıp pış pış pış diyip geri uyuturuz belki gitmeden
Valla bu durum kişiden kişiye değişiyormuș. Ablamin öyle çok kanaması olmamıştı meselaAy kaç gün sürecek sonra normal ped derken sürekli kanayacak mıyız
canım xioami bizimki diğer grupta konuşulanlarla aynı sanırım. modelini hatırlayamadım.Hangisiydi canım sendeki?
Xiaomi de var hatta sende konuşabilirsinKızlar kamera önermiştiniz onda ses de var mı?? Doğuran arklar telsiz şart diyorlar telsiz seçtiniz mi
Paylaştığınız vardı o muXiaomi de var hatta sende konuşabilirsin
EvvetPaylaştığınız vardı o mu
Lc waikiki ürünlerinden memnun değilim ben ya.Herkese merhaba böyle bi konu arıyordum çok güzel bi konu tüm anneler indirimleri paylaşsın herkes faydalansın . Yeni cinsiyet öğrenmiş birisi olarak lc Waikiki uygulamasını şiddetle öneriyorum anlık günlük saatlik bir sürü indirim oluyor 56 liraya küçük bi hastane çıkışı aldım beşli . Hafta sonları çark oluyor yüz lira elli lira indirim veriyor .
koyu renk kot alıp sorun yaşayan biri vardı evetLc waikiki ürünlerinden memnun değilim ben ya.
Öylemi canım memnuniyetsizlik sebebini söylermisin bizede akıl olur belki ben hep ordan almak istiyordumLc waikiki ürünlerinden memnun değilim ben ya.
Ya her mağazanın her ürünü çok güzel değildir ki zaten muhakkak vardır çürük çıkan .koyu renk kot alıp sorun yaşayan biri vardı evet
bebek ve anne ürünlerini bilmiyorum ama atlet beni kurtardı normal sütyenler hem sert gelmeye başlamıştı hemde dar sporcu sütyenler de alttan katlanıyor sürekli masa başı olup oturduğum için bunda onu yaşamadım en azından
Bebek battaniyesi dökülüyor dedi kullanan biri Burda değil de başka yerde okudum. Yani biraz ucuz alacak kadar zengin değilim olayına dönüyor.Öylemi canım memnuniyetsizlik sebebini söylermisin bizede akıl olur belki ben hep ordan almak istiyordum
Battaniye ordan alınmaz zaten yataştan filan neyse kullandıkça belli olucaktırBebek battaniyesi dökülüyor dedi kullanan biri Burda değil de başka yerde okudum. Yani biraz ucuz alacak kadar zengin değilim olayına dönüyor.
Bebek kıyafetinde nasıldır bilmiyorum kullananlar yorum yapsın
Ben kızıma oradan alışveriş yapardım, eski kalitesi yok ürünlerinde gerçekten. Baya bi şikayet var zaten.koyu renk kot alıp sorun yaşayan biri vardı evet
bebek ve anne ürünlerini bilmiyorum ama atlet beni kurtardı normal sütyenler hem sert gelmeye başlamıştı hemde dar sporcu sütyenler de alttan katlanıyor sürekli masa başı olup oturduğum için bunda onu yaşamadım en azından
Öylemi canım memnuniyetsizlik sebebini söylermisin bizede akıl olur belki ben hep ordan almak istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?