Aynı şekilde bende 10 ki bı tane alırım belki oda isimli yaptircam eğer çok tutarsa belki tek tulum takımını yaptırırım bı tanede 5 kıdem alacam ben normal tulum aldım ayrı ikili üçlü takım aldim diğer şekil gerçekten çok pahalıMerhaba arkadaşlar Allah izin verirse doğumum şubatta henüz bebeğime bir şey almadım. Internette yenidoğan bebeği rahatsız etmeyecek kumaşları iyi, fiyatı uygun olan siteleri söyler misiniz? Mesela 10lu 5li hastane çıkışı en uygun hangi sitede bulabilirim. Birkaç siteye ve ınstagramdan sayfalara baktım 10lu takımlar 160 'tan 350'lere kadar var. 200 den fazla da vermek istemiyorum. Zaten bir iki ay kullanılacak.
Kameramiz var eşim indirimdeyken almıştı ama telsiz iyi bakayım hemenKızlar kamera ve telsiz bakanlar için
My-little-bird canım indirim varmış
12 Aralik'a Ozel Tum Temizleme Mendilleri, Kamera ve Telsizlerde
NET %16 indirim internet sitemiz ve magazalarimizda sizi bekliyor.
Çok tatlııııııı. Ben özellikle yenidoğan aldım aldıklarımı. İçinde kaybolsun istemiyorum. Sana kalmış uzun süre giydirmek istersen değiştirKizlar arkadaşım hediye almış bunları boyu üst alt böyle tam bir dirsekle ele kadar geliyor sizce kucukmu bana çok minnak geldi LCW almış yarın çarşıya gidince degistiremmi heves etmiş içine kız doğdu heralde ama bana çok minnak geldi bı büyüğünü mu alsam yoksa bu boy normalmi
Eki Görüntüle 2968517
Canım göremedim e bebek mi nerede?Kızlar kamera ve telsiz bakanlar için
My-little-bird canım indirim varmış
12 Aralik'a Ozel Tum Temizleme Mendilleri, Kamera ve Telsizlerde
NET %16 indirim internet sitemiz ve magazalarimizda sizi bekliyor.
Yok canım kalsın ozaman giydirirm ne bilim çok zaman oldu küçük bebek görmeyeli bir karış bişi çıktı karşıma dedim prematüre bebek giyer bunu çok minnak gözüktü gözüme demekki normalÇok tatlııııııı. Ben özellikle yenidoğan aldım aldıklarımı. İçinde kaybolsun istemiyorum. Sana kalmış uzun süre giydirmek istersen değiştir
Ben de geçen gün hastane çıkışını annemlere yolladım. Annem aramış bunlar küçücükkkkkk nası giydircez diyoYok canım kalsın ozaman giydirirm ne bilim çok zaman oldu küçük bebek görmeyeli bir karış bişi çıktı karşıma dedim prematüre bebek giyer bunu çok minnak gözüktü gözüme demekki normal
Merhaba arkadaşlar Allah izin verirse doğumum şubatta henüz bebeğime bir şey almadım. Internette yenidoğan bebeği rahatsız etmeyecek kumaşları iyi, fiyatı uygun olan siteleri söyler misiniz? Mesela 10lu 5li hastane çıkışı en uygun hangi sitede bulabilirim. Birkaç siteye ve ınstagramdan sayfalara baktım 10lu takımlar 160 'tan 350'lere kadar var. 200 den fazla da vermek istemiyorum. Zaten bir iki ay kullanılacak.
E bebek de yazmamışımCanım göremedim e bebek mi nerede?
Dün baktım e bebekte weewell marka telsizler indirimdeydi
Ya uff dün bakmıştık aybaşında alalım dedim 400₺ di. E bebek indirim yapınca 340 a düşmüş tükenmişE bebek de yazmamışımşimdi hepsindeymiș heralde mesaj geldi böyle
Ya bende ne duydum kuzenim ıslak mendil kullanmıyomuş makyaj temizleme mendili gibi bişey varmış onu kullanıyomuşKızlar günaydınBugün malum ebebekte ıslak mendillerde indirim var. Fakat migros sanal markette de bazı bebek ürünlerinde güzel indirim var.
Ben normalde pamuk ve kaynamış ılımış su kullanmayı düşünüyorum (tabi ikiz olunca başa çıkamayabilirim) ama biyerlere giderken kullanmak gerekir illa ki diye prima pampers aqua pure ıslak mendil almıştım daha önce indirimden.
Şimdi de migros sanal markette 12 tl ye düşmüş. Ebebekte sadece 9’lusu var kalmamış sanırım daha az almak isteyen olursa bu daha mantıklı bence. Coconut olanı çok kokulu parfümlü gibi dediler hindistan cevizi yağı varmış içinde aslında ama ben aqua pure tercih ettim. Bilginiz olsun
Bebek temizleme pamuğu var onu mu kullanıyormuş acaba?Ya bende ne duydum kuzenim ıslak mendil kullanmıyomuş makyaj temizleme mendili gibi bişey varmış onu kullanıyomuş
Benim ablam böyle bebek temizleme pamuğuyla kaynamış ılımış su kullanıyor. Ben de öyle yapıcam ama zor tabi heryerde onla uğraşmak. Ondan alayım dedim. Makyaj temizleme mendili nasıl oluyor ki?Ya bende ne duydum kuzenim ıslak mendil kullanmıyomuş makyaj temizleme mendili gibi bişey varmış onu kullanıyomuş
İzotonik sulu dediğin hangisi mesela canım? Ben aldım artık ama aklımda bulunsunBebek temizleme pamuğu var onu mu kullanıyormuş acaba?
Yıkamak yerine onu kullananı çok duydum. Ama alt silme için falan izotonik sulu mendiller var ben onlardan aldım
Sanırım öyle bişey tam sormadım amaBebek temizleme pamuğu var onu mu kullanıyormuş acaba?
Yıkamak yerine onu kullananı çok duydum. Ama alt silme için falan izotonik sulu mendiller var ben onlardan aldım
Böyle yuvarlar pamuklu gibi yani ben oyle anladımBenim ablam böyle bebek temizleme pamuğuyla kaynamış ılımış su kullanıyor. Ben de öyle yapıcam ama zor tabi heryerde onla uğraşmak. Ondan alayım dedim. Makyaj temizleme mendili nasıl oluyor ki?
Bebek temizleme pamuğu da zaten makyaj temizleme pamuklarına çok benziyor aradaki fark ne bilmiyorum onu söyledi heralde canımSanırım öyle bişey tam sormadım ama
Böyle yuvarlar pamuklu gibi yani ben oyle anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?