İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Ben çok gereksiz şey almıştım ama bu reflü yatağı gözüme o kadar gereksiz gelmiş ki düşün ben bile almamışım.
Ben reflu yatağını 2 ay kullandım ya
Ha şart mı bence değil
Içim rahattı sadece yatırırken
Bi de aynı yatakta yatırdım bebeleri uzun süre
Reflu yatağinda birbirini tekmeleyip uyandırma olayı olmuyordu

Kızlar pijama takımı arayanlar için, şu markaya bakabilirsiniz iç göstermiyor foti de ekliyorum elimi içine koyup. Ben 140’a aldım şimdi yine indirime girmiş 140 a düşmüş. Beli de her zamanki gibi lastikli ayarlanıyor.
https://ty.gl/s3tudvahtv

Eklentiler

• C6EE33ED-A446-4622-90A8-3254CB92F5E7.jpeg
    95,2 KB · Görüntüleme: 71
  • 80904F2B-E53C-4FAF-B805-AE542A6AC4D2.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar bu arada bebek bezi tercihini primadan yana yapacak olanlar ve bilmeyenler için soyleyeyim
Primanın uygulaması var.
Indirip aldığınız bezlerin fişlerini taratınca uygulama size puan veriyor.
Topladığınız puanlarla bedava prima alabiliyorsunuz.
Günlük girişte de puan veriyor
Bez fiyatlarının göklerde kartal gibi olduğu şu dönemde bir paketi bile bedavaya getirseniz bütçenize hayrı olur

Selam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar bunu gördüm bence çok güzel kullanışlı bişey indirimdeyken alın bence bende hemen alıyorum kızımda çok kıyafet degistiriyorduk bazıları çıkmıyordu yani o yüzden çok mantıklı geldi https://ty.gl/2mb5wcyaei

Kızlar merhabalar, hayırlı olsun yeni topigimiz o zaman:))

Kimse yazmamis ben yazayım, benim kızımda alıp dibine kadar kullanıp mutlaka alın diyeceğim en önemli ürün kamerali telsiz. 2 +1 evde oturmama rağmen öyle ise yaradı ki. Tatillerde, annelerde, arkadaslarda öyle rahat olunuyor ki, çok para vermeden alın bir tane koyun kenara bence. Ben en en ucuzundan almıştım, markası bebevo. O bile hayat kurtardi

Simdi fiyatlarına baktım da, onun fiyatı da 5e katlamis, artık uygun bir indirim kovalamak gerek

Ay bunu bende gördüm çok mantıklı geldi yani almayı düşünüyorum
Çok güzel fiyatta gayet iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…