Yaa çok iyi bu bez konusunda 1 numara alma diyor tecrübeliler yani stok yaparsan 3 numara falan yap diyolar biraz o konuda muallaktayım küçük gelip değiştirmek zorunda kalınabilirmişInternet üzerinden alırsan daha çok indirim oluyo..çıtçıtlı body en çok indirim e bebekte..biberon alacakalr da yine e bebek indirimde..bebek bezi 1 numara sleepy Trendyol dan 210 adeti 153 liraya aldım 2 numarada aynı fiyattaydi kaçırdımaklıma geldikçe yazarım benim ikinci gebelik elzem olan şeyleri yazıyorum
Depent emici külot lazım iki takım gecelik lazım sabahlikli..korse kullanmak isteyene korse lazımBir de ben anneye ne lazım onu da merak ediyorum hep bebeye alıyoruz ben bi pijama takımı aldım kendime bi de emzirme atleti başka ne alcaz
Tabii ki yeter. Ben o hevesle her şeyin en markalısını dolayısıyla pahalısını almıştım. Gerçekten hiç gerek yok. Daha uyguna daha kaliteli şeyler de var. Mesela şunu aldım, çok gereksizmiş.Wee nin bana hediye geldi yeterli olur sanırım
Arkadaşımin bebeği 3 uçuk kilo doğdu 40 gün oldu hala 1 numara kullaniyo..bende 1 paket aldım artık 2 numara kovaliyorum..yeni doğan bebekler günde 10 tane bile degistirebiliyosn..bebekler yeni beze kaka yapmaua bayılırYaa çok iyi bu bez konusunda 1 numara alma diyor tecrübeliler yani stok yaparsan 3 numara falan yap diyolar biraz o konuda muallaktayım küçük gelip değiştirmek zorunda kalınabilirmiş
Kız buna cidden o kadar gerek varmıydı iyi para vermişsinTabii ki yeter. Ben o hevesle her şeyin en markalısını dolayısıyla pahalısını almıştım. Gerçekten hiç gerek yok. Daha uyguna daha kaliteli şeyler de var. Mesela şunu aldım, çok gereksizmiş.https://ty.gl/doggu8me15
O zaman 1 paket 1 numara kalanı 2-3 falan mantıklı sanırımArkadaşımin bebeği 3 uçuk kilo doğdu 40 gün oldu hala 1 numara kullaniyo..bende 1 paket aldım artık 2 numara kovaliyorum..yeni doğan bebekler günde 10 tane bile degistirebiliyosn..bebekler yeni beze kaka yapmaua bayılır
Mesela bunu önce hastanenizle görüşün. Benim hastane doğumda hasta bezini kendi verdi. Bir de eve giderken elime yedek bez tutuşturdular.Depent emici külot lazım iki takım gecelik lazım sabahlikli..korse kullanmak isteyene korse lazım
Hiç deme ya. Tarz duruyor diye, minimalist diye aldım. Başka hiçbir açıklaması yok.Kız buna cidden o kadar gerek varmıydı iyi para vermişsin
Aldığınız zaman daha ucuzdu sanırım dimiTabii ki yeter. Ben o hevesle her şeyin en markalısını dolayısıyla pahalısını almıştım. Gerçekten hiç gerek yok. Daha uyguna daha kaliteli şeyler de var. Mesela şunu aldım, çok gereksizmiş.https://ty.gl/doggu8me15
Aynen ben öyle yapicam kısmetse..2 numara peşindeyim ama henüz indirim yok bakalım kismetO zaman 1 paket 1 numara kalanı 2-3 falan mantıklı sanırım
2 sene önce almıştım, o zaman da pahalıydı.Aldığınız zaman daha ucuzdu sanırım dimi
Doğru bu evet..ama her hastane karşılamiyor..hastanede bana çocuk bezi önerdiler hemde özeldiMesela bunu önce hastanenizle görüşün. Benim hastane doğumda hasta bezini kendi verdi. Bir de eve giderken elime yedek bez tutuşturdular.Çok aşırı da kanamam olmadı zaten. Normal pedle idare ettim elimdekiler bitince.
İşte o yüzden önce hastaneye sormak mantıklı.Doğru bu evet..ama her hastane karşılamiyor..hastanede bana çocuk bezi önerdiler hemde özeldiyinede sorsunlar tabi mantıklı
Valla etrafımda alan yok aslında ama başka bi topikte çok önerdiler kusunca nefes borusuna kaçma olayı olmuyor falan dedilerBiz hiç öyle bir şeye ihtiyaç duymamıştık. Çok ihtiyaç duyarsanız beşikteki yatağının altına bir şey sıkıştırıp öyle eğimi sağlarsınız. Hunharca alışveriş yaptığınızı görüyorum hanımlar. Etmeyin. Çoğu kullanılmıyor.
Biz neleri kullandık neye ihtiyaç duymadık onları sayalım yeter zatenGörünen o ki asıl bizim katılmamız lazım.
Gel bacım gel sen x2 tecrübelisinCocuklular da katılabiliyor mu?
Kız yok napacan onuu biberon kullansa bile kaynat koyBen daha geçen gün sterilizatör baktım desemBize tecrübeli birkaç anne lazım anlaşıldı
Güle güle giydirmek nasip olsun çok güzellerBen bunları e bebekten aldım bı kaç güne gelir..büyük bedenlerde var içindeilk oğlumdan kalma kıyafetlerimizde var çok şükür birazda minicityden aldiklarim var yeni doğan ve 3.aya kadar belki fazlası kıyafetlerimiz hazır
Ben çok gereksiz şey almıştım ama bu reflü yatağı gözüme o kadar gereksiz gelmiş ki düşün ben bile almamışım.Valla etrafımda alan yok aslında ama başka bi topikte çok önerdiler kusunca nefes borusuna kaçma olayı olmuyor falan dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?