- 9 Ekim 2021
- 5.998
- 12.400
- 198
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile tişörtlerinden ben 3-4 tane aldım pamuk olanlardan kumaşları beğendim, de yıkadım hiçbir şey olmadı bol kesim her zaman giyilir, 30-40 bandındaysa alın değilse bekleyin düşüyor çünkü ben 30dan toplamıştımKızlar hepsiburada da defacto ürünleri hem indirimde hem de kargo bedava bakın deriim
bu biraz bebeğe göre ihtiyaç. Benim oğlum prematüreydi ve kusma sorunu vardı. Doğduğu gibi aldık dr tavsiyesiyle. çok da kullandık. Ayakta sallayacaksanız kesin tavsiye ederim. Normal yastığın üstünde çocuk yamulup gidiyor. Ayakta sallamayı tavsiye etmesem de biz o batağa düşmüştük ve çok kullandık o nedenle bunu. Yatakta yanımıza almamız gerektiğinde bu yatakta yatırdık ki yüksekte kalsın. Bir de nereye koysan çocuğun yatağı orda aynı rahatlıkta sağa sola dönse yastığı var. Şehirler arası bile yanımıza aldığımız birşeydi bizim için.Ben de şu reflü yatağını fava atmıştım ama illa ihtiyaç olur mu ya olduğunda alsak sonra
canım sterilizatör şuanlık bir ihtiyaç değil. Anne sütü alırsa biberona bile ihtiyacın olmayacak inşallah. Ben kullanmıştım ama oğlum emmedi hep mamayla beslendi. Yalnızdım da kaynatmak falan lüksüm olmadı. Benim için çok kurtarıcı oldu. Ama 2. çocuğum emerse kutusundan bile çıkarmaya ihtiyaç duymam meselaBen daha geçen gün sterilizatör baktım desem Bize tecrübeli birkaç anne lazım anlaşıldı
Yaa inanmıyorum. Biz bunları parçalanana kadar kullandık nerdeyse. O zamanlar bu fiyat değildi. Sadece tabak ve önlüğü kullandık. Tabağın vakumu mükemmel değil. Ama önlüğü ayarlı. Biz 2 yaşına kadar falan kullandık en son arkası zor bağlandığı için kenarlarından yırtıldı Bir de biz ek gıdayla blw ile geçmiştik kendi yiyordu herşeyi. Dışarda falan çok işmizi gördü. Elinden düşenler önlüğün cebine dökülürdü onu öğrenmişti ordan alıp yiyordu düşünce İndirim yakaladığım an ilk alacağım şeylerden biri bu önlük şuanTabii ki yeter. Ben o hevesle her şeyin en markalısını dolayısıyla pahalısını almıştım. Gerçekten hiç gerek yok. Daha uyguna daha kaliteli şeyler de var. Mesela şunu aldım, çok gereksizmiş. https://ty.gl/doggu8me15
Canım ben 8 haftadan sonra işe döneceğim. Pompa ve biberon her gün kaynatamam bi sürü iş o yüzden benim için ihtiyaç olacak büyük ihtimalle. Takip ediyorum Güzel bi indirim olursa alıcambu biraz bebeğe göre ihtiyaç. Benim oğlum prematüreydi ve kusma sorunu vardı. Doğduğu gibi aldık dr tavsiyesiyle. çok da kullandık. Ayakta sallayacaksanız kesin tavsiye ederim. Normal yastığın üstünde çocuk yamulup gidiyor. Ayakta sallamayı tavsiye etmesem de biz o batağa düşmüştük ve çok kullandık o nedenle bunu. Yatakta yanımıza almamız gerektiğinde bu yatakta yatırdık ki yüksekte kalsın. Bir de nereye koysan çocuğun yatağı orda aynı rahatlıkta sağa sola dönse yastığı var. Şehirler arası bile yanımıza aldığımız birşeydi bizim için.
canım sterilizatör şuanlık bir ihtiyaç değil. Anne sütü alırsa biberona bile ihtiyacın olmayacak inşallah. Ben kullanmıştım ama oğlum emmedi hep mamayla beslendi. Yalnızdım da kaynatmak falan lüksüm olmadı. Benim için çok kurtarıcı oldu. Ama 2. çocuğum emerse kutusundan bile çıkarmaya ihtiyaç duymam mesela
Yaa inanmıyorum. Biz bunları parçalanana kadar kullandık nerdeyse. O zamanlar bu fiyat değildi. Sadece tabak ve önlüğü kullandık. Tabağın vakumu mükemmel değil. Ama önlüğü ayarlı. Biz 2 yaşına kadar falan kullandık en son arkası zor bağlandığı için kenarlarından yırtıldı Bir de biz ek gıdayla blw ile geçmiştik kendi yiyordu herşeyi. Dışarda falan çok işmizi gördü. Elinden düşenler önlüğün cebine dökülürdü onu öğrenmişti ordan alıp yiyordu düşünce İndirim yakaladığım an ilk alacağım şeylerden biri bu önlük şuan
Kuzu bize hatırlat olurmu belki duyamayız falankızlar bir de geleneksel şubat indirimleri oluyor e bebekte. Hergün belli markalarda yüksek indirimler yapıyorlar. Ben bazı şeyler için onu bekleyeceğim aklınızda bulunsun
Bu takım iyi de bu kadar pahalı bir şey almaya gerek yok. Şimdi fiyatlar uçmuş gerçi ama oldum olası pahalıydı bu setler. Muadili olan çok daha uygun fiyatlı şeyler var.bu biraz bebeğe göre ihtiyaç. Benim oğlum prematüreydi ve kusma sorunu vardı. Doğduğu gibi aldık dr tavsiyesiyle. çok da kullandık. Ayakta sallayacaksanız kesin tavsiye ederim. Normal yastığın üstünde çocuk yamulup gidiyor. Ayakta sallamayı tavsiye etmesem de biz o batağa düşmüştük ve çok kullandık o nedenle bunu. Yatakta yanımıza almamız gerektiğinde bu yatakta yatırdık ki yüksekte kalsın. Bir de nereye koysan çocuğun yatağı orda aynı rahatlıkta sağa sola dönse yastığı var. Şehirler arası bile yanımıza aldığımız birşeydi bizim için.
canım sterilizatör şuanlık bir ihtiyaç değil. Anne sütü alırsa biberona bile ihtiyacın olmayacak inşallah. Ben kullanmıştım ama oğlum emmedi hep mamayla beslendi. Yalnızdım da kaynatmak falan lüksüm olmadı. Benim için çok kurtarıcı oldu. Ama 2. çocuğum emerse kutusundan bile çıkarmaya ihtiyaç duymam mesela
Yaa inanmıyorum. Biz bunları parçalanana kadar kullandık nerdeyse. O zamanlar bu fiyat değildi. Sadece tabak ve önlüğü kullandık. Tabağın vakumu mükemmel değil. Ama önlüğü ayarlı. Biz 2 yaşına kadar falan kullandık en son arkası zor bağlandığı için kenarlarından yırtıldı Bir de biz ek gıdayla blw ile geçmiştik kendi yiyordu herşeyi. Dışarda falan çok işmizi gördü. Elinden düşenler önlüğün cebine dökülürdü onu öğrenmişti ordan alıp yiyordu düşünce İndirim yakaladığım an ilk alacağım şeylerden biri bu önlük şuan
ben aldığımda bu kadar uçuk fiyatlarda değildi. Evet hep pahalıydı muadillerine göre. Ama bence bunun da sebebi kaliteli olması. Ben özellikle gıdaya ve tene temas eden silikon plastik vb ürünlerde hep kaliteli şeyler almayı tercih ediyorum. bunu zaten set olarak almayı düşünmüyorum. Ama önlüğü tek olarak indirimde yine alırım. Bence aldığım paranın hakkını fazlasıyla verdiBu takım iyi de bu kadar pahalı bir şey almaya gerek yok. Şimdi fiyatlar uçmuş gerçi ama oldum olası pahalıydı bu setler. Muadili olan çok daha uygun fiyatlı şeyler var.
Ben o markanın kapaklı saklama kabını, diş kaşıyıcısını da aldım. Kaliteli tabii ki ama “aynı” kalitede daha ucuza bir sürü şey gördüm. Ben minimalist, tarz şeylere dayanamıyorum. Zayıf noktam. Yine olsa yine alırım belki de ahsjsjsjaben aldığımda bu kadar uçuk fiyatlarda değildi. Evet hep pahalıydı muadillerine göre. Ama bence bunun da sebebi kaliteli olması. Ben özellikle gıdaya ve tene temas eden silikon plastik vb ürünlerde hep kaliteli şeyler almayı tercih ediyorum. bunu zaten set olarak almayı düşünmüyorum. Ama önlüğü tek olarak indirimde yine alırım. Bence aldığım paranın hakkını fazlasıyla verdi
Bunu da alayım o zaman ya kendime bir şey alınca kötü hissediyorum. Çocuğun hakkına giriyormuşum gibiBen bundan aldım. İç gösterme konusu da yaz günü max bu kadar kalın giyilir zaten elimi sokup foto çektim atayım sana bak ben de 80e aldım bedava kaçmaz 170 boy 62 kg m aldım emin olamazsan bir beden büyük alabilirsin lastiği var belden ayarlanıyor düğmeyle
Belki pentinin kendi sayfasında vardır bedenleriYa çok güzel ama beden yok
Valla senden görüp hiç düşünmeden girdim aldım teşekkürler kuzuKızlar pijama takımı arayanlar için, şu markaya bakabilirsiniz iç göstermiyor foti de ekliyorum elimi içine koyup. Ben 140’a aldım şimdi yine indirime girmiş 140 a düşmüş. Beli de her zamanki gibi lastikli ayarlanıyor.
https://ty.gl/s3tudvahtv
Yok ya niye kötü hissetcen al gitsin anasın sen anaBunu da alayım o zaman ya kendime bir şey alınca kötü hissediyorum. Çocuğun hakkına giriyormuşum gibi
Belki pentinin kendi sayfasında vardır bedenleri
Valla senden görüp hiç düşünmeden girdim aldım teşekkürler kuzu
Ben de aldım bundan, kesinlikle sana katılıyorum canım. Altına da şundan aldım o da aynı yumuşlukta ve çok rahathttps://ty.gl/wmspqs1f0f
Bu da fiyat performans diyebilirim kumaşı yumuşacık kesimi bol, salaş seviyorsanız tam beden değilse bi küçük alın 60ta yıkadım hiçbir şey olmadı pamuklu kumaş
Anaa nasıl pahalı kız 8 tanesihttps://ty.gl/wu8a15onk7
Kızlar indirime girdiğin de bundan almayı düşünüyorum ben. Baya iyiymiş diyorlar
Ay kaç gün sürecek sonra normal ped derken sürekli kanayacak mıyızAnaa nasıl pahalı kız 8 tanesi
Dependi de öneriyorlar. Zaten 2 gün ancak kullanılıyor sonra normal pede geçiliyor diyorlar
Benim doğumdan sonraki ilk adetimde baya baya sökülmüştü parcalı parcalı, Yani sadece doğumdan sonra değil sonra da lazım oluyor aklınızda bulunsun kızlar.Ay kaç gün sürecek sonra normal ped derken sürekli kanayacak mıyız