• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Internet üzerinden alırsan daha çok indirim oluyo..çıtçıtlı body en çok indirim e bebekte..biberon alacakalr da yine e bebek indirimde..bebek bezi 1 numara sleepy Trendyol dan 210 adeti 153 liraya aldım 2 numarada aynı fiyattaydi kaçırdım 😒😀 aklıma geldikçe yazarım benim ikinci gebelik elzem olan şeyleri yazıyorum 🤪
Yaa çok iyi bu bez konusunda 1 numara alma diyor tecrübeliler yani stok yaparsan 3 numara falan yap diyolar biraz o konuda muallaktayım küçük gelip değiştirmek zorunda kalınabilirmiş

Wee nin bana hediye geldi yeterli olur sanırım
Tabii ki yeter. Ben o hevesle her şeyin en markalısını dolayısıyla pahalısını almıştım. Gerçekten hiç gerek yok. Daha uyguna daha kaliteli şeyler de var. Mesela şunu aldım, çok gereksizmiş. 🤦🏻‍♀️ https://ty.gl/doggu8me15

Yaa çok iyi bu bez konusunda 1 numara alma diyor tecrübeliler yani stok yaparsan 3 numara falan yap diyolar biraz o konuda muallaktayım küçük gelip değiştirmek zorunda kalınabilirmiş
Arkadaşımin bebeği 3 uçuk kilo doğdu 40 gün oldu hala 1 numara kullaniyo..bende 1 paket aldım artık 2 numara kovaliyorum..yeni doğan bebekler günde 10 tane bile degistirebiliyosn..bebekler yeni beze kaka yapmaua bayılır 😀

Arkadaşımin bebeği 3 uçuk kilo doğdu 40 gün oldu hala 1 numara kullaniyo..bende 1 paket aldım artık 2 numara kovaliyorum..yeni doğan bebekler günde 10 tane bile degistirebiliyosn..bebekler yeni beze kaka yapmaua bayılır 😀
O zaman 1 paket 1 numara kalanı 2-3 falan mantıklı sanırım😄

Depent emici külot lazım iki takım gecelik lazım sabahlikli..korse kullanmak isteyene korse lazım 😀
Mesela bunu önce hastanenizle görüşün. Benim hastane doğumda hasta bezini kendi verdi. Bir de eve giderken elime yedek bez tutuşturdular. 😁 Çok aşırı da kanamam olmadı zaten. Normal pedle idare ettim elimdekiler bitince.

Mesela bunu önce hastanenizle görüşün. Benim hastane doğumda hasta bezini kendi verdi. Bir de eve giderken elime yedek bez tutuşturdular. 😁 Çok aşırı da kanamam olmadı zaten. Normal pedle idare ettim elimdekiler bitince.
Doğru bu evet..ama her hastane karşılamiyor..hastanede bana çocuk bezi önerdiler hemde özeldi 🥴 yinede sorsunlar tabi mantıklı

Ben bunları e bebekten aldım bı kaç güne gelir..büyük bedenlerde var içinde🤣 ilk oğlumdan kalma kıyafetlerimizde var çok şükür birazda minicityden aldiklarim var yeni doğan ve 3.aya kadar belki fazlası kıyafetlerimiz hazır

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-07-14-53-42-696_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-12-07-14-53-42-696_com.android.chrome.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 61
Biz hiç öyle bir şeye ihtiyaç duymamıştık. Çok ihtiyaç duyarsanız beşikteki yatağının altına bir şey sıkıştırıp öyle eğimi sağlarsınız. Hunharca alışveriş yaptığınızı görüyorum hanımlar. Etmeyin. Çoğu kullanılmıyor. 😁
Valla etrafımda alan yok aslında ama başka bi topikte çok önerdiler kusunca nefes borusuna kaçma olayı olmuyor falan dediler😂

Ben bunları e bebekten aldım bı kaç güne gelir..büyük bedenlerde var içinde🤣 ilk oğlumdan kalma kıyafetlerimizde var çok şükür birazda minicityden aldiklarim var yeni doğan ve 3.aya kadar belki fazlası kıyafetlerimiz hazır
Güle güle giydirmek nasip olsun çok güzeller 😍

Valla etrafımda alan yok aslında ama başka bi topikte çok önerdiler kusunca nefes borusuna kaçma olayı olmuyor falan dediler😂
Ben çok gereksiz şey almıştım ama bu reflü yatağı gözüme o kadar gereksiz gelmiş ki düşün ben bile almamışım. 😁

Back