- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
-
- Konu Sahibi cingozrecai
3 tane sampuani Kim ne soruyo ya Ben indirimdeyken nievea sampuani ndan 5 tane aliyorum gayet normalHanımlar merhaba,
Ufak bir konuda beni kendime getirmenize ihtiyacım var. Beni biraz utandırın.
Şimdi şöyle ki ben indirimli ürün, ucuz ürün görünce dayanamıyorum. En lüzumsuz şey bile indirime girdiyse benim için birdenbire dünyanın en gerekli ürünü haline geliyor. Veya kendimi durup dururken alışveriş sitelerinde ucuzdan pahalıya sırala butonuna tıklarken buluyorumTam olarak "bir şey yaparım ki ben bununla" modunda takılıyorum.
İnternet alışverişi hayatımıza girdi gireli stokçuluğum da arttı. Mesela evde 3 tane şampuanım var, birisi soruyor bunu niye aldın diye. Cevabım çok net. Çünkü 5 liraydı. Çünkü nasıl olsa şampuan biten bir şey. Hazır 5 lirayken alayım.
Artık yavaş yavaş mücadele etmeye çalışıyorum bununla alışveriş sitelerinde indirim olduğu zaman girmiyorum. Günlük hayatta eğer lazım bir şey almayacaksam mağazalara girmiyorum. İndirim gördüysem soruyorum kendime bu gerçekten gerekli mi diye. Ama bir türlü kendime dürüst olamıyorum. Özellikle sürekli kullanılan bir şeyse.
Kapitalizmin kölesi oldum beni kurtarın
Ya konuyla ilgili değil ama bize lazım olan bişey aldık geçen hafta ama bu 11.11 çılgınlığı yüzünden bir haftadır kargom gelmiyo almaya gittik şubeye adam kolileri daha açamadık deyip depoyu göstermiş her yer paket bekliyoruz dahaHanımlar merhaba,
Ufak bir konuda beni kendime getirmenize ihtiyacım var. Beni biraz utandırın.
Şimdi şöyle ki ben indirimli ürün, ucuz ürün görünce dayanamıyorum. En lüzumsuz şey bile indirime girdiyse benim için birdenbire dünyanın en gerekli ürünü haline geliyor. Veya kendimi durup dururken alışveriş sitelerinde ucuzdan pahalıya sırala butonuna tıklarken buluyorumTam olarak "bir şey yaparım ki ben bununla" modunda takılıyorum.
İnternet alışverişi hayatımıza girdi gireli stokçuluğum da arttı. Mesela evde 3 tane şampuanım var, birisi soruyor bunu niye aldın diye. Cevabım çok net. Çünkü 5 liraydı. Çünkü nasıl olsa şampuan biten bir şey. Hazır 5 lirayken alayım.
Artık yavaş yavaş mücadele etmeye çalışıyorum bununla alışveriş sitelerinde indirim olduğu zaman girmiyorum. Günlük hayatta eğer lazım bir şey almayacaksam mağazalara girmiyorum. İndirim gördüysem soruyorum kendime bu gerçekten gerekli mi diye. Ama bir türlü kendime dürüst olamıyorum. Özellikle sürekli kullanılan bir şeyse.
Kapitalizmin kölesi oldum beni kurtarın
Ay bu mesaji okuyunca yakindaki agaclarda kosusturan tatli sincaplar geldi aklimaEvet buna en guzel cozum parasizlik, bi tek oyle alamiyor insan :))
Ben simdi pek sosyal hayatim kalmadigi icin makyaj malzemesini biraktim bu sefer de evle ugrasiyorum
Deterjan stokla sabun stokla yok oraya tablo buraya biblo butun gun o site senin bu site benim takiliyorum
Ama cok buyuk zevk aliyorum ne yalan soyliyim
Butun motivasyonum bu suan
Eki Görüntüle 2554633
Gel de alma bunu şimdi
Lütfen arayışa girmeyin. Fotoğraf geçtiğimiz haftalara aitti.Teknik problem diye iptal ettiler şiparişi.
Bana gonder siseleri,ben de olmayan teregimde kolleksiyon yaparimben de suradan yerimi alayim. o kadar sacma seylere para vermeye basladim ki artik kartimi online alisverise kapattirmayi dusunuyorum.
aliexpressten en son kahverengi kucuk cam siseler aldim, dogal yaglarimi??? icinde saklarim diye. tek bir sorun var benim duzenli olarak kullandigim bir dogal yag yok...
aa bu 2 dolarmis, amaan bu ne buna 3 dolar diyor ekleee diye diye kendimi tukettim resmen.
Madem bişey alacaksın altın al gram al yarım gram al kendini altına yönlendir veya dövize
Sene sonunda su kadar dövizim olursa bu kadar bişey alıcam diye hedef koy kendine misal
Ay ben oğluma bu ayakkabının grisini 170 liraya almistim,birde indirimliydi. Bu fiyata satmadılar dimiEki Görüntüle 2554633
Gel de alma bunu şimdi
Lütfen arayışa girmeyin. Fotoğraf geçtiğimiz haftalara aitti.Teknik problem diye iptal ettiler şiparişi.
ihtiyacım var mı diye değil bunu almazsam ölür müyüm diye sor o zaman
mesela kaç para o şey 50 diyelim hemen o parayla banka hesabından gr altın al gün içinde buna devam et. aslında alacakken kendini durduğun şeyler için yap bunu, bak bakalım 1 ayda ne kadar birikecek?
ben cevabı biliyorum da :))
29 kasım da indirim var black friday adı altında birçok ürün indirimin dibini görecek o zaman ne halt yiyicik sen onu de
Yeterince paranız varsa sıkıntı yok :) Bence gayet güzel olur.. Sadece şöyle bir tavsiye verebilirim;
Mesela mahalle muhtarınıza gidin ve mahallenizde gerçekten ihtiyaç sahibi olan bir aileyi tespit edin. Siz alış veriş çılgınlığınıza devam edin ama fazlalık aldığınız o ürünleri mesela o aileye bağışlayın :)
Bu sayede hem bu güzel zevkten mahrum olmamış olursunuz hem de bir ailenin hayatına dokunmuş olursunuz..
İndirimden aldığım 6 tane vücut şampuanım var
Süslüsözlükte tüketmiyoruz kampanyası diye başlık var
Orayı açıp okurum arada. O başlıkla tanışalı valla çılgın gibi tüketmiyorum bir şey almakla mutlu olmuyorum duruldum huzurluyum
ve ihtiyacım olan giysileri kaliteli ve zamansız renklerde seçiyorum.
evlendigim ilk aylar aldigim deterjanlar sampuanlar cifler vs 2 2.5 senede zor bittiO konuda haklısınız. Ben de sürekli kullandığım ped, tampon,duş jeli, deterjan gibi şeyleri kast etmedim aslında. Ben o 5 lira olan şampuanı daha önce hiç kullanmamış oluyorum genelde. Aaa ucuz bunu da deneyeyim, indirimdeymiş bu da kenarda dursun falan diye alıyorum koyacak yer kalmayana kadar. Veya kozmetikte en çok indirime giren şeylerden biri likit mat rujlar mesela. O renk de olsun hazır indirimdeyken, bu rengi de alayım derken 2 sene almasam kullanıp bitiremeyeceğim kadar mat rujum oldu.