İndirim çılgınlığı

Ama her seyin, deterjanlar dahil son kullanma tarihi var, cok kucuk boylarda almiyorsaniz, aldiginiz urunlerin cogunu kullanirken dusuk kalitede kullaniyorsunuz demektir bu.
Elbette ben de sampuanim bitmeden aliyorum, veya detarjani ucuz bulunca aliyorum da beser onar degil yani.

Onun disinda az al kaliteli al diye dusunuyorum, ve aldigim her seyi tam keyifle kullaniyorum.

Deterjan, şampuan gibi ürünleri alabilirsiniz tabi ama beşer onar tane almaya gerek yok ki. Hem aldığınız fazla ürün ve eşyaları nereye koyuyorsunuz? Evim küçük olmamasına rağmen fazla eşya batıyor bana. Dolapları açtığımda tıkış tıkış hali rahatsız eder beni.

Kıfayet konusunda, kaliteli ama ihtiyaç dahilinde almayı seviyorum. Aldıklarımı da severek giyiyorum.

3 tane sampuani Kim ne soruyo ya Ben indirimdeyken nievea sampuani ndan 5 tane aliyorum gayet normal

Ya konuyla ilgili değil ama bize lazım olan bişey aldık geçen hafta ama bu 11.11 çılgınlığı yüzünden bir haftadır kargom gelmiyo almaya gittik şubeye adam kolileri daha açamadık deyip depoyu göstermiş her yer paket bekliyoruz daha

Arada sapittigim olsa da ben de indirim kovalayip alırım ihtiyaçları. Ama ihtiyaçları işte. Sapittigim kisim genelde mutfak eşyası oluyor. Makyajı bırakalı çok oldu Bir tane dudak kalemim var. Ruj niyetine onu kullanıyorum. Rengi mükemmel, e rujdan daha kalıcı, üstelik ucuz Şimdi bebek ürünlerine taktım. Ama cidden uyguna getirip alınca içim ferahlıyo. Neden iki katına alalım ki?

İhtiyaç ise almayi bilseniz bence süper özellik

Ay bu mesaji okuyunca yakindaki agaclarda kosusturan tatli sincaplar geldi aklima

ben de suradan yerimi alayim. o kadar sacma seylere para vermeye basladim ki artik kartimi online alisverise kapattirmayi dusunuyorum.

aliexpressten en son kahverengi kucuk cam siseler aldim, dogal yaglarimi??? icinde saklarim diye. tek bir sorun var benim duzenli olarak kullandigim bir dogal yag yok...

aa bu 2 dolarmis, amaan bu ne buna 3 dolar diyor ekleee diye diye kendimi tukettim resmen.

İhtiyacın olmayan birşey için marketmis mağazaymış internetmis hiç giripte bakmayacaksın ihtiyacın olunca alışverişe çıkacaksın bunun birinci yolu budur diğeri şimdi ihtiyacın olmayabilir ama biten şeyler diyelim şampuan deterjan bunları ucuz buldun bir taneden fazla almayacaksın başka bir yol diyelim bebek bekliyorsun (şuan benim durumum) aylar öncesinden çıkıp nerde indirim var nerde kalitelisi var piyasa araştırması yapıp yine gereğinden fazla almayacaksın bunun icinde her üründen birer tane diye şart koyacaksın kendine ancak bu şekil olur

Bilemedim zira bende alırım indirimde şampuan ,duş jeli vb sürekli kullandığım birşeyler görürsem. Evde varsa da alırım,kullanıyorum zira ben onları.
Ama kullanmadığım, kullanmayacağım şeyleri almam.
İndirim takip ederim,mesela tchiboda 2 hafta evvel güzel bir indirim yakaladım,150 lira olan spor pantolonlardan 50 liraya aldım kendime,170 lira olan 79 liraydı 1 tanede ondan aldım. Daha önce beğenip almamiştım acıkçası,indirimde görünce aldım. Denk gelmeseydim indirime almazdım,acil ihtiyaç elzem değildi ama sıkca kullanıyorum bu tip parçalar,kullanmaya başladım bile.
Boyner kelebek indiriminden kızıma mont,oğluma spor ayakkabi aldım ki ikisine verdigim parayla şu an alsam sadece ayakkabiyı alabiliyorum. Mont için bir o kadar daha hatta 100 lira fazla vermem gerekiyor.
Tek dikkat ettiğim şey,ihtiyac mevzusu. Kendime çanta alacaktım aynı indirimden ama cazip gelmedi,birde durdum düşündüm ihtiyacım var mı diye,olmadığına kanaat getirdim,indirimi de almaya değer bulmadım ve almadım.
Yapmanız gereken basit aslında. İhtiyaçlarınızı listeleyin ve sadece onlara yoğunlaşın alisveriş yaparken,başka şeylere yönelmeyin.
O zaman nokta atışı oluyor alışveriş.

Bana gonder siseleri,ben de olmayan teregimde kolleksiyon yaparim

Madem bişey alacaksın altın al gram al yarım gram al kendini altına yönlendir veya dövize
Sene sonunda su kadar dövizim olursa bu kadar bişey alıcam diye hedef koy kendine misal

Mantıklı aslında ama benim ucuzluğa zaafım var maalesef. 50 lira altı altın çıkarmadıkları sürece bu dediğiniz çok zor ancak biriktirmem lazım ki tarihte para biriktirebildiğim görülmemiştir

Bir ara daha fenaydı durumum. O ara sorsaydım mesela kendime ölürüm cevabını bile alırdım Altın hesabı olabilir onu düşünmemiştim. Kuyumcuya gidene kadar elli kere harcarım çünkü parayı. Başka türlü para biriktiremem çünkü.

İnsanlar kıştan, yazdan ceplerinde para unutup sevindirik oluyorlar ya benim için o bile mümkün değil. Hayatta parayı unutamıyorum bir yerde. Arkamdan sesleniyor sanki harca beniii harca beniii diye

Benim fazlalık aldığım ürünler ihtiyaç sahibi birinin işine yaramaz muhtemelen Ama alacağım parayı bir kenara ayırıp yardım yapabilirim haklısınız.

Bir beyefendi duymuştum, dolabındaki kıyafet sayısı hep belliymiş. Örneğin 10 tane gömleği varsa 11.yi aldığında mutlaka bir gömleğini bir ihtiyaç sahibine verirmiş. Biz şimdi çoğumuz hep daha fazlası olsun kafasındayız.

Ben de takip ediyorum orayı. Kendimi frenlememe yardımcı oluyor.

Kesinlikle katılıyorum. Seneye giydiğimde "yaa geçen sene amma modaydı bu" denecek hiçbir şeyi almam.

evlendigim ilk aylar aldigim deterjanlar sampuanlar cifler vs 2 2.5 senede zor bitti
aman indirimde diyip almisim nasil bir stoklama yapmisim siz dusunun evet indirimden almak guzel bisey ama kararinda ve gerekli olan seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…