İndirim çılgınlığı

Gözümde Şahika Koçarslanlı canlandı bir an zenginlik denemez de özellikle para harcamam gereken bir yer yok. Yoksa çok olur "yuh buna bu parayı hayatta vermem, zaten hiç güzel değilmiş" falan diyip çark ettiğim.

Çok kötü bir süreç ya o.Geçici bir süreç bana göre.elinde az buçuk paran varsa kıyısından bucağından yakalanmışsındır benzer bir sürece illaki.

İnşallah yakında azcık törpülersiniz abrttığınız kısımları.
zaten deterjan şampuan sabun parfüm vs kimyevi şeylerin son kulllanma tarihlerine odaklanmak lazım süre kısaysa almayın boşverin.ben bi öyle iki adet bitişik yumuşatıcı almıştım indirim şeysinden hani güya en bilinen marka ama gelgörki topak topak oldu kısa sürede makinaya sıvanıp kaldı, velhasıl o para çöp oldu.meğer dediğim olay olmuş bozulmuşlar bende dikkat etmemişim :)))

Allah iyiliginizi versin. Cok sevdigim bir dizi karakteridir.
Komik bir sey daha soyleyeyim o zaman,esim 11.11 indirimlerinin uygulandigi bir internet sitesine tedarikcilik yapiyor,3 gundur gece gunduz calisti adam. Millet deli gibi alisveris yaparken adamin kendi evinde 3 tane pantolonu var sadece komik iste

Ebeveyn banyosunu kullanmıyoruz orası depo gibi oldu benim için. Kullansak mı aslında belki yer olmadığı için bütün sorun çözülür

Alakasız olacak ama tampon kullanmak rahatsiz edici mi faydasi nedir:)

Hahahah ya AliExpresse ben gözümün ucuyla bile bakmıyorum. Girdap gibi çeker beni içine orası. Normal alışveriş sitelerinde bile bir şey ucuzsa kendime alamazsam başkalarına alıyorum. En son eşimi kafa kaşıma aleti almaya ikna etmeye çalışıyordum

En mantıklısı zaten ihtiyaçları kota koyarak almak. Diğer türlü önünü alamıyoruz. Benim bebeğim olsa doğana kadar 150 tane zıbın alırım herhalde biri durdurmazsa

O sampuani kullanabilecek miyiz ki yarının garantisi var mi acaba?biz aylik alışverişte eksik neyse onu alırız stok olayina karsiyim.Meshur indirimlerden de ihtiyaç duydugum erteledigim seyleri aldim ve ertesi gun fiyatlar cidden cok arttı. Paranizi artiyorsa bi kenara atın kötü gün dostu..Kizlarin ceyiz stoklamasi gibi halbuku onun yerine altina yatir parani zamani gelince al ceyizini..

İşte benim sorunum tam orda başlıyor. O 150 lira olan pantolonu daha önce görmemişsem bile, gerçekten 150den 50ye indiğinden eminsem o pantolon bana dünyanın en güzel pantolonu gibi geliyor. Mıknatıs gibi çekiliyorum resmen

Ya ben tek almistim ama cok cok az ilave ettigim icin cok uzun sure gitmisti,oda sivasmisti oyle sonlarda,ondan oldu demekki

evlendigim ilk aylar aldigim deterjanlar sampuanlar cifler vs 2 2.5 senede zor bitti
aman indirimde diyip almisim nasil bir stoklama yapmisim siz dusunun evet indirimden almak guzel bisey ama kararinda ve gerekli olan seyleri

Ahaha valla benim o kadar uzun süren stoğum olmadı. Siz de kendinizi alamamışsınız indirimden gerçekten

Umarım. Bir ürün kullanırken sıkıntı çıkarmıyorsa, bozulmamışsa genelde aşırı rahatımdır ben. Bu konudaki kıstasım ölmem herhalde yeeaa bi şey olmaz

Bir kere aldığım tarhananın tarihi geçmiş ama bayağı var içinde. Elledim kokladım falan hiçbir sıkıntı yok dedim ben bunu atamam. Yaptım akşama. Eşim bayıldı resmen diyor ki çok güzel olmuş nasıl yaptın bunu

Allah kolaylık versin. Kimbilir nasıl sipariş yağmıştır. Yoğunluktan siteler çöktü.

Alakasız olacak ama tampon kullanmak rahatsiz edici mi faydasi nedir:)

Doğru yerleştirdiğinizde rahatsız edici değil. günlük hayatımda sık sık kullanmıyorum. Daha çok denize, havuza gidecekken Regl olursam kullanıyorum. Yazın iyi oluyor, ben naylonlu pedleri kullanamıyorum zaten ama sıcakta pamuklular bile rahatsız ediyor. Kıyafete kan geçme riski yok. Tek dezavantajı 4 saatte bir değiştirmek gerekiyor sağlık problemi yaratmaması için. Ped olunca zaten bir süre sonra değiştirme ihtiyacı hissediyorsunuz da, tamponun varlığı unutulabiliyor.

Kullanıyormusunuz peki o önemli.
Alıp kenara atacağınızdan eminseniz,elinizdeki pantalonu yavaşça yerine bırakıp uzaklaşmalisınız :) Aynı indirimde spor sweatlar de vardı polar ama baktım evde farklı farklı var,bunu alsam kullanamam dedim bıraktım yerine mesela ki fiyatlar çok iyiydi,önceki fiyatlarını da biliyorum,sık giderim kahve alırım o ara bakarım,yada e bülten gelir ordan bakarım fiyat konusundan emin olmama rağmen almadım.
İsraf oluyor bir noktadan sonra,ipin ucunu kacırmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…