İndirim çılgınlığı

İhtiyacım olacak olan her şeyi ucuz gördüğüm an affetmem stoklarım. 1 buçuk yıl öncesinden kalma ıslak mendil stoğum var mesela. Üstüne başka markalar indirime girince onları da aldım. Geçen yine indirim vardı 36 paketlik minik bir stok yaptım yine eşim gider şampuanını 20-25 liraya marketten alırdı 3 kutusunu 30 küsur liraya alıp stok yaptım adam yıkanmıyor içiyor resmen şampuanı

Evlenmeden önce makyaj malzemelerine kafayı takmıştım sürekli indirim görünce alırdım evlendikten sonra hepsini kuzenlerime kardeşime vs dağıttım sonra gittim en pahalısından birer tane ruj rimel vs aldm bunlara çok para verdim şimdi başka alırsam bunları kullanamam boşa gider kafasıyla hiç birşey almadım kendime böylelikle o merakım azalarak geçti :) onun dışında deterjan, şampuan gibi şeyleri netten indirime giriyorsa alıyorum çünkü çabuk biten şeyleri almak çok mantıklı.

Yeterince paranız varsa sıkıntı yok :) Bence gayet güzel olur.. Sadece şöyle bir tavsiye verebilirim;

Mesela mahalle muhtarınıza gidin ve mahallenizde gerçekten ihtiyaç sahibi olan bir aileyi tespit edin. Siz alış veriş çılgınlığınıza devam edin ama fazlalık aldığınız o ürünleri mesela o aileye bağışlayın :)

Bu sayede hem bu güzel zevkten mahrum olmamış olursunuz hem de bir ailenin hayatına dokunmuş olursunuz..

Ben kagit urunlerini aliyorum akmaz kokmaz bozulmaz ama sampuan alamam cunku kullanamiyorum sacima iyi gelmiyor stok yaparim ama listem dahilinde + gercek dip fiyatlar icin butce ile aliyorum.
11.11 de tv urunu fairy plat plus aldim 40 li pk 20 liraydi nasil almayayim
Ama ucuz diye rimel almadim cunku kv yeni hediye etmisti.
Kendinize kategori ve sinir cizin. Bos alanlarda kalsin. Ama siniri asmayin.

İşte bu ben param yok almıyotum en güzel ı ehehe

Ben önceden çevremde cimri olarak görünen biriyken bu yıl hem daha iyi markalar giymeye hem de çok ciddi alışveriş yapmaya başladım. Kullanacak olduktan sonra alacak çok şey çıkıyor. Ben de mesela kıyafete takmış durumdayım.
Fakat bu bir süreç diyip geçiyorum

Süslüsözlükte tüketmiyoruz kampanyası diye başlık var
Orayı açıp okurum arada. O başlıkla tanışalı valla çılgın gibi tüketmiyorum bir şey almakla mutlu olmuyorum duruldum huzurluyum

ve ihtiyacım olan giysileri kaliteli ve zamansız renklerde seçiyorum.

normalde pahalı olan bır urunun stoğu nu yapmak normal.deterjan,temızlık işleri vb gıbı. bende kıyafette kendımı tutamıyorum ama onuda yenıyorum.spete atıyorum sonra alırım dıyorum ve çıkıyorum boylece almamış oluyorum.

Ya evet o sitenin öyle olduğunu biliyorum ama geçen bir mağazaya gittim kadın dedi ki senin kartına özel indirim var şu an alırsan çok avantajlı bla bla o kadar çok konuştu ki. Baktığım şeyleri topladı getirdi, 300 den 180e düşüyor büyük fırsat falan dedi. Ben de aldim.. Sonra fişten baktım mesela atıyorum bana 65 ten 48 liraya düşmüş gözüküyor ama normalde de satış fiyatı 65 değil 49.99 a satıyorlar. Yani aslında hiç de indirimli almamışım

Bende de tam tersı bırsey alamama hastalıgı oldum olası ınternet alısverısı sevmıyorum. Bebek oldugu ıcınde dısarı cıkamıyorum. Pek bısey alamıyorum tutumlu muyum hayır ben harcamıyorum esım harcıyor ama bana bısey almak zor gelıyor bekarken cok severdım.

Gel de alma bunu şimdi

Lütfen arayışa girmeyin. Fotoğraf geçtiğimiz haftalara aitti.Teknik problem diye iptal ettiler şiparişi.

Son düzenleme:
Esim hep derdi indirim hep var, birsey kacirmiyorsun
Cok hakliymis, ac köpekler gibi saldirmiyorum artik
Bir de ben kiyafete cok atlarsim aaaaa bu cok uccuuuuzz diye ama baktim ki o aldiklarimi giymiyorum
Biraktim ben de
Simdi gidip indirip kovalamiyorum bile, cocuk kiyafetleri haric indirimden almiyorum

Artık internette indirimli hemen her seyi bulabiliyoruz. Yani ürün bittiginde ya da bitmesine yakin iki tikla toptan fiyatina bir suru kampanyali ürünü alabiliyoruz. Ben de sizin aksinize stokcu zihniyetinde olmadigim için şıp diye indirimli ürüne ulasiyorum. Evde dolaplarda tıka basa bir seyler dolu olmasi beni sinir eder mesela. Almayın indirim her zaman oluyor.

Demek ki zenginsiniz aliyorsunuz valla bende para yok. Almiyorum. Gardirobum bombos,sadece gerekli olan seyleri aliyorum. Alisverisin fazlasinin hastalik oldugunu dusunuyor uzmanlar,tedavi gorenler bile var aman diyeyim. Akil sagligi onemli. Bir kere kaybederseniz toparlamasi cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…