- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.527
-
- Konu Sahibi cingozrecai
Hanımlar merhaba,
Ufak bir konuda beni kendime getirmenize ihtiyacım var. Beni biraz utandırın.
Şimdi şöyle ki ben indirimli ürün, ucuz ürün görünce dayanamıyorum. En lüzumsuz şey bile indirime girdiyse benim için birdenbire dünyanın en gerekli ürünü haline geliyor. Veya kendimi durup dururken alışveriş sitelerinde ucuzdan pahalıya sırala butonuna tıklarken buluyorumTam olarak "bir şey yaparım ki ben bununla" modunda takılıyorum.
İnternet alışverişi hayatımıza girdi gireli stokçuluğum da arttı. Mesela evde 3 tane şampuanım var, birisi soruyor bunu niye aldın diye. Cevabım çok net. Çünkü 5 liraydı. Çünkü nasıl olsa şampuan biten bir şey. Hazır 5 lirayken alayım.
Artık yavaş yavaş mücadele etmeye çalışıyorum bununla alışveriş sitelerinde indirim olduğu zaman girmiyorum. Günlük hayatta eğer lazım bir şey almayacaksam mağazalara girmiyorum. İndirim gördüysem soruyorum kendime bu gerçekten gerekli mi diye. Ama bir türlü kendime dürüst olamıyorum. Özellikle sürekli kullanılan bir şeyse.
Kapitalizmin kölesi oldum beni kurtarın
İşte bu ben param yok almıyotum en güzel ı eheheEvet buna en guzel cozum parasizlik, bi tek oyle alamiyor insan :))
Ben simdi pek sosyal hayatim kalmadigi icin makyaj malzemesini biraktim bu sefer de evle ugrasiyorum
Deterjan stokla sabun stokla yok oraya tablo buraya biblo butun gun o site senin bu site benim takiliyorum
Ama cok buyuk zevk aliyorum ne yalan soyliyim
Butun motivasyonum bu suan
Ya evet o sitenin öyle olduğunu biliyorum ama geçen bir mağazaya gittim kadın dedi ki senin kartına özel indirim var şu an alırsan çok avantajlı bla bla o kadar çok konuştu ki. Baktığım şeyleri topladı getirdi, 300 den 180e düşüyor büyük fırsat falan dedi. Ben de aldim.. Sonra fişten baktım mesela atıyorum bana 65 ten 48 liraya düşmüş gözüküyor ama normalde de satış fiyatı 65 değil 49.99 a satıyorlar. Yani aslında hiç de indirimli almamışımSiteler ya da mağazalar indirim yapmıyor ki indirim yapmış gibi göateriyorlar.
En bilindik tndyl sitesi.
11.11 tarihi Şu kadar indirim yaptık diye aslında geçen ay sattığı fiyatın aynısına satıyor ya da şu kozmetik mağazaları kullandığım bir saç kremi var pahalı da 50tl civarı. Normal zamanda %30indirimli 35e satıyor. %50 indirmli zamanda da 35e satıyor çünkü 50tl oluyor birden 70tl. Millette 'ay ne güzel indirim var' diyor. Halbuki yok. Aynı fiyata satıyor hep.
Biraz dikkat etseniz anlayacaksınız.
Eki Görüntüle 2554633
Gel de alma bunu şimdi
Lütfen arayışa girmeyin. Fotoğraf geçtiğimiz haftalara ait.
Düzenledim canım. Teknik problem diyerek siparişi iptal ettiler. Benim de olamadı.Ne kdr gecmis olabilirki keske benim olsaydiii
Artık internette indirimli hemen her seyi bulabiliyoruz. Yani ürün bittiginde ya da bitmesine yakin iki tikla toptan fiyatina bir suru kampanyali ürünü alabiliyoruz. Ben de sizin aksinize stokcu zihniyetinde olmadigim için şıp diye indirimli ürüne ulasiyorum. Evde dolaplarda tıka basa bir seyler dolu olmasi beni sinir eder mesela. Almayın indirim her zaman oluyor.Hanımlar merhaba,
Ufak bir konuda beni kendime getirmenize ihtiyacım var. Beni biraz utandırın.
Şimdi şöyle ki ben indirimli ürün, ucuz ürün görünce dayanamıyorum. En lüzumsuz şey bile indirime girdiyse benim için birdenbire dünyanın en gerekli ürünü haline geliyor. Veya kendimi durup dururken alışveriş sitelerinde ucuzdan pahalıya sırala butonuna tıklarken buluyorumTam olarak "bir şey yaparım ki ben bununla" modunda takılıyorum.
İnternet alışverişi hayatımıza girdi gireli stokçuluğum da arttı. Mesela evde 3 tane şampuanım var, birisi soruyor bunu niye aldın diye. Cevabım çok net. Çünkü 5 liraydı. Çünkü nasıl olsa şampuan biten bir şey. Hazır 5 lirayken alayım.
Artık yavaş yavaş mücadele etmeye çalışıyorum bununla alışveriş sitelerinde indirim olduğu zaman girmiyorum. Günlük hayatta eğer lazım bir şey almayacaksam mağazalara girmiyorum. İndirim gördüysem soruyorum kendime bu gerçekten gerekli mi diye. Ama bir türlü kendime dürüst olamıyorum. Özellikle sürekli kullanılan bir şeyse.
Kapitalizmin kölesi oldum beni kurtarın
Düzenledim canım. Teknik problem diyerek siparişi iptal ettiler. Benim de olamadı.