Inat etmek geliyor içimden?

Tamam kızma dobrasiniz seviyorum sizi her ne kadar atarli olsanizda gercekten seviyorum sozlerinizi:))
Mersi evet bazen dan dan yazıyorum ama bu konuda tek önerim nişanlınla tek git seç al hani birilerini götürürsen fikir hakkı söz hakkı doğar
Son olarak kv cidden kıyakmış başka kv olsa ucuza kaç der ama seninki son model al demiş takdir ettim o konuda

Samsung buzdolabı aldı arkadaşım çift kapılı,daha bismillah kullanmaya başladı servis gelmeye başladı.
Git gel,git gel en sonunda zorla parasını kurtardı başka marka aldı.
Beko için kesinlikle haklı büyükleriniz,fiyatı ve kalitesi tartışılmaz iyi.
Servis kaliteside öyle.
Bizimde beyaz eşyalar ve mutfak aletleri ütü beko,hem uzun yıllar sorunsuz kullanılıyor hemde sorunsuz.
Gayet kalite seven bir kayınvalideniz var,gereksiz kapris ve triple arayı açıp soğutmayın derim.
Millet iğne görmeden evleniyor,altus al dememişki.Beko bir dünya markası ve kalite bence.

Bence de gel gelelim bulaşık makinem beni delirtiyor. Her şeyi iyi yıkıyor ama cay bardakları hep sarı. Ne yaptıysam çözemedim. Su bardaklarinda falan bir şey yok çay bardakları sapsarı yildim... Bosch ya da Siemens istiyordum eşim başka marka araştırmış tonla da para verdik off. Oh içimi de döktüm iyi oldu.

Açık konuşayım bazen anlayissiz görüyorum ve sinir oluyorum söylediklerinize ama haklilik payınız cok Allah var ben herseyin en iyi en guzeli olsun diye cabalayan biri degilim ama ben boyle düşündükçe onlarda en iyisini yapmaya calisiyorlar 2. El bi gelinlik bulmustum bi yakinimdan uygun fiyatada verecekti k.validem dedi magazaya gidelim cesit cesit hangisini istersen onu al oyle yapma ve 3 kati para verip onu aldi :) kuaforde en iyi kuafore gitmemi istedi kina ve dugun başına 1000 vermeyi goze aldi ben 500 lük biyer buldum :) mobilyada biyerde 2 sey begendim fikir istedim pahali olanina bu guzelmis bunu alalim dedi. Buzdolabı dükkandaki en genis hacimlisi çamaşır makinesi 9 kiloluk ve bulaşık makinesi de yine üst model bi.bulaşık makinesi begendik birtek fırına o kadar ozenmedik cunku bikac sene sonra kiradan cikcan belki ankastren olacak fazla önem verme bence dedi ama yinede 900luk varken 1400luk bi model begendik :) evi tutacagimizda da ben internetten buldum bayaa icime sindi mustakil istiyordum dedim ben burayi istiyorum dedigim saat gidip tutuldu gece 12 bucukta düşünün onada dediki apartman baksaydin 2. 3. Kat olsaydi daralirdin sıkılırdn balkonuna gecer bi hava alirdin en azindan hemde mustakil kadar yorucu olmazdi 100 200 tl fazla olsundu dedi :) hakkını yiyemem gercekten

Haklısınız :) tesekkurler yorumunz icin

Önde ya da geride demek doğru değil
Beko markasını yurtdışına satıyorlar yurtdışında her şehirde pankartlarda gördüm reklamlarını
Ben Beko sattım ve çok iyi biliyorum . Hem Arçelik hem bekoda çalışan servis arkadaşlar bile bunu söyler hep .

Önde ya da geride demek doğru değil
Beko markasını yurtdışına satıyorlar yurtdışında her şehirde pankartlarda gördüm reklamlarını
Evet satıcı arcelik ve beko farkını sordugumda dediki beko 140 ulkede yayılmış simdi bi ürün uretiyosun farkli ulkelere gonderirken ne yaparsin ozenirsin degilmi adını duyurmak icin iste böyle yapiyola
Onun dediği markanın son modelini aldırsaydın. Şöyle en pahalısını al belki o zaman karışmamayı öğrenir
Kiyamam o kadara ya :) birde şey oldu magazaya girdik onlar oturdu biyerde satıcı sadece bana dedi şu şöyle bu boyle fiyatlar boyle sen sec fiyat cikarayim ben dedi kendim seçip sonra fikir aldim daha kalitelisine yonlendirdi beni k.valide

Belki de gerçekten iyisi olsun diye uğraşıyor kadın. Kendisi o markadan memnun olunca sana da ondan almak istemiş. Israr etmesi hoş değil ama altında bir ard niyet de yok gibi geldi bana.
Zamanla orta yolu bulursunuz gibi

Neden susuyosun ki onu anlamadım. Ben beko istemiyorum. 3 Kelime diceksin.

Belki de gerçekten iyisi olsun diye uğraşıyor kadın. Kendisi o markadan memnun olunca sana da ondan almak istemiş. Israr etmesi hoş değil ama altında bir ard niyet de yok gibi geldi bana.
Zamanla orta yolu bulursunuz gibi
Burdaki yorumlarla ikna oldum bekoya :) bazen dusuncesiz olabiliyorum gercekten ama huy galiba illa benim dedigim olsun istiyorum fiyat daha ucuz yada pahali olsun ama benim dedigim birde kendi annem istemyordu beko ve arcelik bende hic arastirmadan farkli markalara yonrlmistim açıkçası

Yaşlı insanlar azıcık sabit fikirli oluyor, bence inat etme...
Ama Beko’dan istediğini al, samsung gerçekten Beko’dan iyi değil, bir makina mühendisi olarak sana bunu rahatlıkla söyleyeyim...
Ve evet, beyaz eşya şans işi... manuel operasyon çok, montaj sırasında en ufak bir şey performansı etkileyebiliyor...
Hayat uzun ve stres yapacak öyle çok şey var ki, kadın yaşlı ve kendince iyi niyetli, iyicene kötü olma ağzınızın tadı kaçmasın düğün Arife’sinde..
Dilerim gönlünce okur her şey

Amiin saolun guzel dusunce ve yorumlariniz icin dediginiz gibi sanirim :) peki bekoyu nasil buluyorsunuz?

Benim kv de melek gibidir. O da tutturmuştu tefal ütü diye. Benimkinden al diyodu nasılsa tefal almicak mısın dedi. Almicam dedim hiç düşünmeden. Ve araştirmalara başladım. Kendisinin bile imrendiği bi ütüm üar şimdi. Bulamasaydım da tefal almicaktım ne olursa olsun. Şimdi sakince hayır diyemezseniz ilerde hayır diye haykırmek zorunda kalırsınız.

Ütü Philips mi? Çünkü ben ütümle bildiğin aşk yaşıyorum bana gelip kullanmak zorunda kalan herkes istisnasız ütülerini benimkimize yenilediler.

Ütü Philips mi? Çünkü ben ütümle bildiğin aşk yaşıyorum bana gelip kullanmak zorunda kalan herkes istisnasız ütülerini benimkimize yenilediler.
Muhtemelen philipstir hatta azur modelidir ben gecen sene tefal supergliss almıştım aceleye getirmistim elimde para varken alayim die simdki aklim olsa azck daha biriktirir philips alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…