• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inat etmek geliyor içimden?

Bence dogru soyluyor banada alma dediler aldim cok pismanim samsung beyaz esya markasi degil digerlerine birsey diyemem ama bu konuda hakli :) beko iyi ama onun dedigi olmasinsa mesele vestel alin

Abartmiyorum melek gibi 4 4lük bi kayinvalidem var herseyin en iyisi olsun güzeli olsun diye çabalıyor benim icin ama şöyle bi mevzu var. Beni bayramlik almaya gotureceklerdi dedim ben buraya gitmek istiyorum illede tutturdu şurası olsun şurası iyi ordan alinsin resmen tartismaya girecektik tamam dedim senin dedigin olsun. Beyaz esya alinacakti bugun ben bosch ve siemens istiyordum ama pahali oldugu icin samsungu tercih ettim. Tutturdu illa beko olsun hepsi son model olsun ama beko olsun ben senelerdir kullaniyorum samsung duymadim bak sana kötü bisey alalim demiyoruz hangisini istersen onu begen ama beko olsun samsungu kullanıp sıkıntı çıktıktan sonra hicbi anlami yok. Susuyorum ama o oyle dedikce ben baska sey tercih etmek istiyorum niyeyse icten ice gıcık oluyorum galiba bu huyuna. Birde ısrar ediyo illa beko olsun die sonrada diyor kızım kullanacak olan sensin sen bilirsin ama beko olsun derim ben :KK70: yani alttan alta yinede ısrar ediyor kendi annemde ayni evin şöyle olsun esyan boyle olsun şu marka olsun. İnanın arada kaliyorum 2 tarafta sanki kendi kullanacak gibi kararlar veriyor

Merhabalar,
Genelde sıkıntılıdır alışveriş dönemi, kolaylıklar dilerim :) naçizane tavsiyem, eşinizle kendi paranızla alacaksanız kimseyi karıştırmayın. Lakin eşinizin ailesi alıyorsa diretmek ve inatlaşmak pek hoş olmaz sanki.

Bende 10 aylik evliyim benim kaynanamda melek gibidir suan oyle en azindan :) biz esyalarimizi mobilyalarimizi alirken esimle beraber gittik hic hic anneleri karistrmadik baya bi bi arastirma yapip almistik.benim beyaz esyalarim da beko cokta memnunum.bence kayinvaliden tecrubeleriyle israr edip duruyordur onlar genelde bizleri bu gencler anlamazlar etmezler diyip yillarin ev hanimligi ile mudahale ediyorlar genelde.ama içine sinmeyen hic birseyi alma bence alisverise goturmeyin anneleri.

Back