- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Utuyu kendim aldığım için kimseye danismadim bile kafama gore hareket ettimBenim kv de melek gibidir. O da tutturmuştu tefal ütü diye. Benimkinden al diyodu nasılsa tefal almicak mısın dedi. Almicam dedim hiç düşünmeden. Ve araştirmalara başladım. Kendisinin bile imrendiği bi ütüm üar şimdi. Bulamasaydım da tefal almicaktım ne olursa olsun. Şimdi sakince hayır diyemezseniz ilerde hayır diye haykırmek zorunda kalırsınız.
Kendimi kötü hissettimAyrıca bizide kayınvalidem yönlendirdi beyaz eşya alırken olsun o kadar da kadının yıllaeın deneyimi vardır. Benim hiç aklıma bir kötü niyet gelmedi sizin için kötü birşey istemez emin olun.
Bosch ve siemens evet cok iyi ama pahali diye istemedim :) bekoyu sizde oneriyorsunuz sanırım:) bizim evdede philips marathon kullaniliyor ama ben hergun hatta bazen gunde 2 sefer supurge calistrdgm icin cok cabuk eskitirsin diye annemler pek.orali degiller onlarin hediyesi olacak cunku büyük supurgemKonu sahibi bu arada neden Bosch ya da Siemens ten vazgeçtiniz? Benim evlenirken tüm beyaz eşyalarım bekoydu, ama en düşük modellerinden. Çamaşır makinesini ve buzdolabını geçen sene değiştirdim, hem küçük geliyorlardı hem de pek memnun değildim. Ama diğer tüm ürünleri ki özellikle fırını çevremde daha iyisini görmedim.
Çok yakın arkadaşımın ve ablasının tüm beyaz eşyaları Beko ve ne zaman konuşsam asla Beko’dan vazgeçmeyeceğini söylerler. (Daha önce Siemens kullanmalarına rağmen)
Eltim ve eş tarafından bir kuzenim Samsung kullandılar, bin pişmanlar, ikisi de asla bir daha eve sokmam diyorlar, özellikle buzdolabını. Çok yeni olmasına rağmen servisle ahbap olduk derler.
Anne tarafından kuzenlerim ve teyzelerim Bosch harici evlerine bir şey sokmazlar ve çok memnunlar. Ben de çamaşır ve kurutma makinelerimi, bir de buzdolabını Bosch aldım geçen sene şu anlık çok memnunum (Siemens istemiştim, ama eşim de Boschta ısrar edince kıramadım)
Baba tarafından kuzenim 10 yıldır Siemens kullanıyor, anlatırken eşinden bu kadar sevgiyle bahsetmiyor.
Kardeşim o an ne uygunsa kendileri için onu aldı(çamaşır makinesi lg, buzdolabı ve bulaşık makinesi Beko) hepsinden de gayet memnun.
Beyaz eşya şans işi gerçekten, umarım severek kullanacağım ürünleri bulursun.
Son not: ütü Philips azur ve süpürge Philips marathon, ne yap ne et bunlardan edin.
Kendimi kötü hissettimgule gule kullanin nice guzel gunlerde:)
Bugun beko satıcısı da bana dediki bak açık konusayim samsung telefonda 1 numara philips kucuk ev esyalarnda bunlarda beko tercih etme ama beyaz esyada biz bir numarayiz her markanin kendine ozel bi ürünü var :)Samsung telefon ve tv iyidir ama beyaz eşyada yeni sayılır yinede siz bilirsiniz tabiki Siemens Bosch zaten tek geçerim...Mielede var ama ona level atlamak lağzım
Çok klasik bir laf olucak ama "beyaz eşya şans işi"Burdaki yorumlarla ikna oldum bekoya :) bazen dusuncesiz olabiliyorum gercekten ama huy galiba illa benim dedigim olsun istiyorum fiyat daha ucuz yada pahali olsun ama benim dedigimbirde kendi annem istemyordu beko ve arcelik bende hic arastirmadan farkli markalara yonrlmistim açıkçası
İyide beyaz eşya uzun süre kullanılan birşey o yüzden sağlam olduğuna inandığı için ısrar ediyor. Bunda ne var?Ne diycem ki ben sessiz durdukca illa diyor o olsun ne var iste 4 4luk neyini istemiyorsun. Bu sefer beko satıcısı da kendi urununu ovmek icin haliyle dediki samsung şöyle kötü boyle kotu bizdeki urunler iyi ve oyle ikna edici konusuyorki bizimkide samsungu bilmeyince iyice killandi yani
Benim çamaşır makinem SamsungAbartmiyorum melek gibi 4 4lük bi kayinvalidem var herseyin en iyisi olsun güzeli olsun diye çabalıyor benim icin ama şöyle bi mevzu var. Beni bayramlik almaya gotureceklerdi dedim ben buraya gitmek istiyorum illede tutturdu şurası olsun şurası iyi ordan alinsin resmen tartismaya girecektik tamam dedim senin dedigin olsun. Beyaz esya alinacakti bugun ben bosch ve siemens istiyordum ama pahali oldugu icin samsungu tercih ettim. Tutturdu illa beko olsun hepsi son model olsun ama beko olsun ben senelerdir kullaniyorum samsung duymadim bak sana kötü bisey alalim demiyoruz hangisini istersen onu begen ama beko olsun samsungu kullanıp sıkıntı çıktıktan sonra hicbi anlami yok. Susuyorum ama o oyle dedikce ben baska sey tercih etmek istiyorum niyeyse icten ice gıcık oluyorum galiba bu huyuna. Birde ısrar ediyo illa beko olsun die sonrada diyor kızım kullanacak olan sensin sen bilirsin ama beko olsun derim benyani alttan alta yinede ısrar ediyor kendi annemde ayni evin şöyle olsun esyan boyle olsun şu marka olsun. İnanın arada kaliyorum 2 tarafta sanki kendi kullanacak gibi kararlar veriyor
klasik anne sendromu. kendi istediğini dayatma.. siz kendi bildiginizden sasmayin.. sustuğunuz hersey daha büyük öfke patlamalarına yolacar ilerde.Abartmiyorum melek gibi 4 4lük bi kayinvalidem var herseyin en iyisi olsun güzeli olsun diye çabalıyor benim icin ama şöyle bi mevzu var. Beni bayramlik almaya gotureceklerdi dedim ben buraya gitmek istiyorum illede tutturdu şurası olsun şurası iyi ordan alinsin resmen tartismaya girecektik tamam dedim senin dedigin olsun. Beyaz esya alinacakti bugun ben bosch ve siemens istiyordum ama pahali oldugu icin samsungu tercih ettim. Tutturdu illa beko olsun hepsi son model olsun ama beko olsun ben senelerdir kullaniyorum samsung duymadim bak sana kötü bisey alalim demiyoruz hangisini istersen onu begen ama beko olsun samsungu kullanıp sıkıntı çıktıktan sonra hicbi anlami yok. Susuyorum ama o oyle dedikce ben baska sey tercih etmek istiyorum niyeyse icten ice gıcık oluyorum galiba bu huyuna. Birde ısrar ediyo illa beko olsun die sonrada diyor kızım kullanacak olan sensin sen bilirsin ama beko olsun derim benyani alttan alta yinede ısrar ediyor kendi annemde ayni evin şöyle olsun esyan boyle olsun şu marka olsun. İnanın arada kaliyorum 2 tarafta sanki kendi kullanacak gibi kararlar veriyor
Ütü Philips mi? Çünkü ben ütümle bildiğin aşk yaşıyorumbana gelip kullanmak zorunda kalan herkes istisnasız ütülerini benimkimize yenilediler.
Utuyu kendim aldığım için kimseye danismadim bile kafama gore hareket ettimşöyle oluyor beraber alınan seylerde ufacik bi tabak dahi olsa kendi tecrubelerinden yola çıkarak boyle daha iyi şöyle daha güzel deme haklari oluyor kendi annemde öyle valla ne istesem neye heves etsem gereksiz buluyor iyi bulmuyor vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?