Inat etmek geliyor içimden?

Utuyu kendim aldığım için kimseye danismadim bile kafama gore hareket ettim şöyle oluyor beraber alınan seylerde ufacik bi tabak dahi olsa kendi tecrubelerinden yola çıkarak boyle daha iyi şöyle daha güzel deme haklari oluyor kendi annemde öyle valla ne istesem neye heves etsem gereksiz buluyor iyi bulmuyor vs

Bende herşeyimi arçelikten aldım sadece fırınım beko zaten bekoda arçelikin yan sanayisi. Ben hepsinden çok memnun kaldım, samsung pek önerilmiyor lg çok daha iyimiş duyduğuma göre.

Ayrıca bizide kayınvalidem yönlendirdi beyaz eşya alırken olsun o kadar da kadının yıllaeın deneyimi vardır. Benim hiç aklıma bir kötü niyet gelmedi sizin için kötü birşey istemez emin olun.

Ayrıca bizide kayınvalidem yönlendirdi beyaz eşya alırken olsun o kadar da kadının yıllaeın deneyimi vardır. Benim hiç aklıma bir kötü niyet gelmedi sizin için kötü birşey istemez emin olun.
Kendimi kötü hissettim gule gule kullanin nice guzel gunlerde:)

Konu sahibi bu arada neden Bosch ya da Siemens ten vazgeçtiniz? Benim evlenirken tüm beyaz eşyalarım bekoydu, ama en düşük modellerinden. Çamaşır makinesini ve buzdolabını geçen sene değiştirdim, hem küçük geliyorlardı hem de pek memnun değildim. Ama diğer tüm ürünleri ki özellikle fırını çevremde daha iyisini görmedim.

Çok yakın arkadaşımın ve ablasının tüm beyaz eşyaları Beko ve ne zaman konuşsam asla Beko’dan vazgeçmeyeceğini söylerler. (Daha önce Siemens kullanmalarına rağmen)

Eltim ve eş tarafından bir kuzenim Samsung kullandılar, bin pişmanlar, ikisi de asla bir daha eve sokmam diyorlar, özellikle buzdolabını. Çok yeni olmasına rağmen servisle ahbap olduk derler.

Anne tarafından kuzenlerim ve teyzelerim Bosch harici evlerine bir şey sokmazlar ve çok memnunlar. Ben de çamaşır ve kurutma makinelerimi, bir de buzdolabını Bosch aldım geçen sene şu anlık çok memnunum (Siemens istemiştim, ama eşim de Boschta ısrar edince kıramadım)

Baba tarafından kuzenim 10 yıldır Siemens kullanıyor, anlatırken eşinden bu kadar sevgiyle bahsetmiyor.

Kardeşim o an ne uygunsa kendileri için onu aldı(çamaşır makinesi lg, buzdolabı ve bulaşık makinesi Beko) hepsinden de gayet memnun.

Beyaz eşya şans işi gerçekten, umarım severek kullanacağım ürünleri bulursun.

Son not: ütü Philips azur ve süpürge Philips marathon, ne yap ne et bunlardan edin.

Bosch ve siemens evet cok iyi ama pahali diye istemedim :) bekoyu sizde oneriyorsunuz sanırım:) bizim evdede philips marathon kullaniliyor ama ben hergun hatta bazen gunde 2 sefer supurge calistrdgm icin cok cabuk eskitirsin diye annemler pek.orali degiller onlarin hediyesi olacak cunku büyük supurgem bende nerdeyse ayni olan arnica teslayi dusunuyorum supurgede küçük supurgemide kendim.aldim arnica merlin pro ve cok arastirdim arnica gercekten iyi supurgede. Utumu de gecen sene aldim malesef tefal aldim o zaman yaptgm arastrmalara gore.

Samsung telefon ve tv iyidir ama beyaz eşyada yeni sayılır yinede siz bilirsiniz tabiki Siemens Bosch zaten tek geçerim...Mielede var ama ona level atlamak lağzım

Samsung telefon ve tv iyidir ama beyaz eşyada yeni sayılır yinede siz bilirsiniz tabiki Siemens Bosch zaten tek geçerim...Mielede var ama ona level atlamak lağzım
Bugun beko satıcısı da bana dediki bak açık konusayim samsung telefonda 1 numara philips kucuk ev esyalarnda bunlarda beko tercih etme ama beyaz esyada biz bir numarayiz her markanin kendine ozel bi ürünü var :)

Çok klasik bir laf olucak ama "beyaz eşya şans işi"

İyide beyaz eşya uzun süre kullanılan birşey o yüzden sağlam olduğuna inandığı için ısrar ediyor. Bunda ne var?

Siemens almayın da ne alırsanız alın.
Tüm mutfak beyaz eşyam rezalet.
O kadar para vermemiş olsam söküp atacağım.
Bu arada bana kayınvalideniz 4 4 lük gelmedi.
Kendi istediği olsun diye direten, gelinin alınacak eşyasına karışan kadın benim gözümde işgüzardır ve dediğini yaptırmaya çalışarak üstünlük taslıyordur.

Benim çamaşır makinem Samsung
Bosch la simens aynı bhc group ikide çok güzel Profilo alt marka Arçelik el de Beko aynı
İnş ilerde çok iyi kazanırsınız en güzeli olur sağlık olsun

klasik anne sendromu. kendi istediğini dayatma.. siz kendi bildiginizden sasmayin.. sustuğunuz hersey daha büyük öfke patlamalarına yolacar ilerde.

Benim annem pek değil de kv aşırı ısrarcıydı. Ama gerçkten tecrübeli ve biçok şeyde doğruluk payı var. Ama olmayanda da ısrar rdiyodu. Hep ısrar ediyodu :) ama orası şöyle falan diye. Ben kullandım da şöyle oldu falan. Bikaç defa dedim ki ben bunu kullanıp görmek istiyorum . Onlara hak vrrdiğiniz için bişey diyemiyosunuz. Onlar zamanında hata yapıp almışlar. Sizin de hata yapma hakkınız var. Kullanışsız bir eşya alacaksanız da kendi seçtiğiniz yanlış eşya olsun. Yoksa ömür billah yüzûne bakmak istemezsiniz. Hem kullanışsız hem sizin seçiminiz değil.

Kavınvalide sonuçta kötü bir şey dememiş ki, kendisi bekodan memnunmuş size de tavsiye etmiş. Ben de öyleyim bir şeyden memnun kalmışsam karşı tarafa da tavsiye ederim. Ayrıca teyzem beko bulaşık makinesıni 20 yıldan fazladır kullanıyor.

Benim her seyim samsung ve lg. Cok memnunum. Kimse bulasik makinesinden memnun degilken ben en dusuk modeli aldim, hic akitmadan tencere falan koyuyorum piril piril cikiyor. Diger esyalarim da bir problem cikarmadi. Bizim apartmanda da arcelik alanlar cok, bin pisman. Sadece adi var ve satisi cok.

koskoca insansınız. bayramlık lafı etmeye utanmıyor musunuz? ne diye size bayramlık alıyorlar, hadi illa alcaz dediler neden şurası olsun diye diretiyorsunuz? çok saçma değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…