Inat etmek geliyor içimden?

Aslında niyeti iyi ama dayatmasa keşke.. sabırlı olmaya çalışın. Alakasız olabilir ama ben beko kullanıyorum. Çok memnunum.

Valla canım biz eşinle gidip aldık herşeyi kimse de karışmadı yorum yapamadı sen de nişanlın ile git beğen al

Sessiz durun demedim. Sadece tatli dilöe "Anne (anne diyormusunuz bilmiyorum) ben önden arastirmalarimi yaptim. Bu ürünün su bu avantaji var. Samsung u daha önce belki duymamistin ama ürünleri söyle iyi böyle iyi"..felan filan. Bazi konularda baskalarin tecrübelerini dinlemek gerekir. Ama sonuc olarak kullanilacak olan sizsiniz. Onun icin yumsak konusun. Sonunda kesin ve net "Bu makine olsun. Ahh anne bak surda ütüler var" diye diger ürüne cekmeye devam et :) kurutma makinem bekodan bu arada..menunum :)

Durumunuz el veriyorsa miele alın .Ama bütçe az ise beko alabilirsiniz .servis ağı çok yaygın yedek parça sıkıntısı olmaz ayrıca + garanti ücreti düşük .temizlik hastaları isimli belgesel var hiç dikkat ettinizmi beya eşyalar BEKO marka .gerçi oğlum stajını arçelikte yapmıştı ihraç ürünleri farklı üretim oluyormuş Koç grubunun.

Aslında niyeti iyi ama dayatmasa keşke.. sabırlı olmaya çalışın. Alakasız olabilir ama ben beko kullanıyorum. Çok memnunum.
Hep böyle oluyor ama kimsenin lafini dinlemiyorum burda ikna oluyorum annem der bazen illa o sitedekilere sorucan biseyleri anne lafı hic dinleme onlar deyince ikna ol diye dedigi kadar varim

Benim buzdolabim Samsung çok memnunum. Beyaz eşya biraz şans işi. Bir de işte böyle böyle başlıyor. Sonra o melek şeytana dönüşüyor aman onleminizi alın derim. Siz ne istiyorsanız o olsun.
Benimki de Samsung ben de memnunum. Altı yıl oldu alalı fena değil. Yani genel markaya değil de her eşyanın marka ve modelini ayrı ayrı araştırmak lazım.

Hep böyle oluyor ama kimsenin lafini dinlemiyorum burda ikna oluyorum annem der bazen illa o sitedekilere sorucan biseyleri anne lafı hic dinleme onlar deyince ikna ol diye dedigi kadar varim
Bence sen yine de her yorumu ciddiye alma.
Durduk yere moralini bozar, önemsiyorsun siteyi belli.
Acımazlar, halden anlamazlar vururlar cahilce :)

Benimki de Samsung ben de memnunum. Altı yıl oldu alalı fena değil. Yani genel markaya değil de her eşyanın marka ve modelini ayrı ayrı araştırmak lazım.
Evet ben bir markaya takılmadim hiç. Bulaşık ve çamaşır makinem Arçelik, ütü ve süpürge Philips, buzdolabı Samsung, klima Toshiba(tek geçerim). Televizyon da Philips. Tüm markaların iyi olduğu ürünler farklı bence.

Bence sen yine de her yorumu ciddiye alma.
Durduk yere moralini bozar, önemsiyorsun siteyi belli.
Acımazlar, halden anlamazlar vururlar cahilce :)
Öyle oluyor konusmak icin konusan cok :) şöyle soyliyim deneyimlerin cogunlguna gore onemsiyorum siteyi tecrubelilerden fikir alıp cogunluga bakiyorum :) boyle esya mevzularinda vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…