- 14 Ekim 2016
- 7.073
- 47.672
- 548
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Arçelik’in aynısı zaten. Biri yurt içi bir yurt dışı için üretim. Yani aynı :)Nasıl beko?
Beko aaaaaalKorkuyorum sendenbildirimlerde adını gorunce Allaaaaah diyorum vallahi
Valla canım biz eşinle gidip aldık herşeyi kimse de karışmadı yorum yapamadı sen de nişanlın ile git beğen alAbartmiyorum melek gibi 4 4lük bi kayinvalidem var herseyin en iyisi olsun güzeli olsun diye çabalıyor benim icin ama şöyle bi mevzu var. Beni bayramlik almaya gotureceklerdi dedim ben buraya gitmek istiyorum illede tutturdu şurası olsun şurası iyi ordan alinsin resmen tartismaya girecektik tamam dedim senin dedigin olsun. Beyaz esya alinacakti bugun ben bosch ve siemens istiyordum ama pahali oldugu icin samsungu tercih ettim. Tutturdu illa beko olsun hepsi son model olsun ama beko olsun ben senelerdir kullaniyorum samsung duymadim bak sana kötü bisey alalim demiyoruz hangisini istersen onu begen ama beko olsun samsungu kullanıp sıkıntı çıktıktan sonra hicbi anlami yok. Susuyorum ama o oyle dedikce ben baska sey tercih etmek istiyorum niyeyse icten ice gıcık oluyorum galiba bu huyuna. Birde ısrar ediyo illa beko olsun die sonrada diyor kızım kullanacak olan sensin sen bilirsin ama beko olsun derim benyani alttan alta yinede ısrar ediyor kendi annemde ayni evin şöyle olsun esyan boyle olsun şu marka olsun. İnanın arada kaliyorum 2 tarafta sanki kendi kullanacak gibi kararlar veriyor
Ne diycem ki ben sessiz durdukca illa diyor o olsun ne var iste 4 4luk neyini istemiyorsun. Bu sefer beko satıcısı da kendi urununu ovmek icin haliyle dediki samsung şöyle kötü boyle kotu bizdeki urunler iyi ve oyle ikna edici konusuyorki bizimkide samsungu bilmeyince iyice killandi yani
Valla canım biz eşinle gidip aldık herşeyi kimse de karışmadı yorum yapamadı sen de nişanlın ile git beğen al
Bilmem mi illa karışacaklar işte. Halbuki kendileri de zamanında aynı şeyleri yaşadılar ama işteBizde herseyi tek basimiza aldik. Ama bazilarinda adet gibi anneler de götürülüyor galiba böyle dügün alisverislerde.
Hep böyle oluyor ama kimsenin lafini dinlemiyorum burda ikna oluyorumAslında niyeti iyi ama dayatmasa keşke.. sabırlı olmaya çalışın. Alakasız olabilir ama ben beko kullanıyorum. Çok memnunum.
Hayır?Sen geçen gün hesabını kapattırmadın mı? Karıştırdım mı yoksa?
TamamBeko aaaaaal
O karışmıyor anlamadigi icin beyaz esyadan :)Valla canım biz eşinle gidip aldık herşeyi kimse de karışmadı yorum yapamadı sen de nişanlın ile git beğen al
Benimki de Samsung ben de memnunum. Altı yıl oldu alalı fena değil. Yani genel markaya değil de her eşyanın marka ve modelini ayrı ayrı araştırmak lazım.Benim buzdolabim Samsung çok memnunum. Beyaz eşya biraz şans işi. Bir de işte böyle böyle başlıyor. Sonra o melek şeytana dönüşüyor aman onleminizi alın derim.Siz ne istiyorsanız o olsun.
Bence sen yine de her yorumu ciddiye alma.Hep böyle oluyor ama kimsenin lafini dinlemiyorum burda ikna oluyorumannem der bazen illa o sitedekilere sorucan biseyleri anne lafı hic dinleme onlar deyince ikna ol diye dedigi kadar varim
Evet malesefBizde herseyi tek basimiza aldik. Ama bazilarinda adet gibi anneler de götürülüyor galiba böyle dügün alisverislerde.
Evet ben bir markaya takılmadim hiç. Bulaşık ve çamaşır makinem Arçelik, ütü ve süpürge Philips, buzdolabı Samsung, klima Toshiba(tek geçerim). Televizyon da Philips. Tüm markaların iyi olduğu ürünler farklı bence.Benimki de Samsung ben de memnunum. Altı yıl oldu alalı fena değil. Yani genel markaya değil de her eşyanın marka ve modelini ayrı ayrı araştırmak lazım.
Öyle oluyor konusmak icin konusan cok :) şöyle soyliyim deneyimlerin cogunlguna gore onemsiyorum siteyi tecrubelilerden fikir alıp cogunluga bakiyorum :) boyle esya mevzularinda vsBence sen yine de her yorumu ciddiye alma.
Durduk yere moralini bozar, önemsiyorsun siteyi belli.
Acımazlar, halden anlamazlar vururlar cahilce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?