Konu sahibi bu arada neden Bosch ya da Siemens ten vazgeçtiniz? Benim evlenirken tüm beyaz eşyalarım bekoydu, ama en düşük modellerinden. Çamaşır makinesini ve buzdolabını geçen sene değiştirdim, hem küçük geliyorlardı hem de pek memnun değildim. Ama diğer tüm ürünleri ki özellikle fırını çevremde daha iyisini görmedim.
Çok yakın arkadaşımın ve ablasının tüm beyaz eşyaları Beko ve ne zaman konuşsam asla Beko’dan vazgeçmeyeceğini söylerler. (Daha önce Siemens kullanmalarına rağmen)
Eltim ve eş tarafından bir kuzenim Samsung kullandılar, bin pişmanlar, ikisi de asla bir daha eve sokmam diyorlar, özellikle buzdolabını. Çok yeni olmasına rağmen servisle ahbap olduk derler.
Anne tarafından kuzenlerim ve teyzelerim Bosch harici evlerine bir şey sokmazlar ve çok memnunlar. Ben de çamaşır ve kurutma makinelerimi, bir de buzdolabını Bosch aldım geçen sene şu anlık çok memnunum (Siemens istemiştim, ama eşim de Boschta ısrar edince kıramadım)
Baba tarafından kuzenim 10 yıldır Siemens kullanıyor, anlatırken eşinden bu kadar sevgiyle bahsetmiyor.
Kardeşim o an ne uygunsa kendileri için onu aldı(çamaşır makinesi lg, buzdolabı ve bulaşık makinesi Beko) hepsinden de gayet memnun.
Beyaz eşya şans işi gerçekten, umarım severek kullanacağım ürünleri bulursun.
Son not: ütü Philips azur ve süpürge Philips marathon, ne yap ne et bunlardan edin.