- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Konu ile alakasız ama Arçelik al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arçelik yeni çıkanları iyi degil eskiden iyiydi diyorlarKonu ile alakasız ama Arçelik al
Ben geçen temmuz da evlendim herşey Arçelik ve çok memnunum şahsen . Beko sattım başka markaları da sattım ama kendi annemde hep Arçelik bende öyle . Buzdolabı asla konu yapmaz mesela fırınım şahane pişirir gibi gibiArçelik yeni çıkanları iyi degil eskiden iyiydi diyorlar
Şöyleydi fırın buzdolabi camasir makinesi bulasik makinesi begenmistim bekoda fiyat 5800 du samsungtada 5900 dü sadece bi 100 lira farkettigi icin ve onlar alacaz dedigi için ben dedim ki o olacagina o olsun. Yani gidip buyuk bi farkla bunu alin demedimbelki o magazalada indirimi yahut taksit bir seyi vardir; o sebeple boyle yonlendirmede bulunuyordur. olamaz mi?
kendi istediginizi kendi imkanlarinizla alin, karsinizdaki size jest yapiyorsa da tesekkur edip onunuze cikana razi kalin. cunku oyle bir mecburiyeti yok.
Bekoyla arcelik ayni firma dediler hatta beko bi tık daha ust dedi saticiBen geçen temmuz da evlendim herşey Arçelik ve çok memnunum şahsen . Beko sattım başka markaları da sattım ama kendi annemde hep Arçelik bende öyle . Buzdolabı asla konu yapmaz mesela fırınım şahane pişirir gibi gibi
Bütün beyaz eşyalarım arçelik. Hiç memnun değilim. Çamaşır makinem iyi durulamıyor, köpüklü bırakıyor diye her yıkamadan sonra bir de durulama yaptırıyorum. Bulaşık makinem 3 defa arızalandı, yaptırdık. 8 yıllık evliyim. Arçelik düşünmem artık ben. Kayınvalidenize güzellikle söyleyerek istediğinizi aldırın bence de.Bekoyla arcelik ayni zaten onlarin dedigi de ya beko ya arcelik olsun diyorlar
Hahah evet Koç firmasına ait ikiside doğru ama Arçelik tabiki bekodan önde adam satmak için saçmalamış canımBekoyla arcelik ayni firma dediler hatta beko bi tık daha ust dedi satici
Şöyleydi fırın buzdolabi camasir makinesi bulasik makinesi begenmistim bekoda fiyat 5800 du samsungtada 5900 dü sadece bi 100 lira farkettigi icin ve onlar alacaz dedigi için ben dedim ki o olacagina o olsun. Yani gidip buyuk bi farkla bunu alin demedim
Sizce ne yapmali :)onunuzde bir nimet var, buradaki yuzlerce kadinin sahip olamadigi. mutlu olun. tatli dille yonlendirin. elinizdeki firsati guzelliklerle cogaltin.
Ayy kimi iyi diyor kimi kötüBütün beyaz eşyalarım arçelik. Hiç memnun değilim. Çamaşır makinem iyi durulamıyor, köpüklü bırakıyor diye her yıkamadan sonra bir de durulama yaptırıyorum. Bulaşık makinem 3 defa arızalandı, yaptırdık. 8 yıllık evliyim. Arçelik düşünmem artık ben. Kayınvalidenize güzellikle söyleyerek istediğinizi aldırın bence de.
Sizce ne yapmali :)
Ayy inanmiyorum halamiKadın son model olsun demiş beko da iyi bi marka. Sen sebep arıyorsun kendin için.
Bayramlık almak zorunda bile değillerken mekan beğenmiyorsun. Neyse sen arıza yaptığında çok masraf yapmayacağın bir marka al. Malum 600 tl ile geçineceksin.
Nldu evden vazgeçtin de haberim mi yok boşuna mı uyardımAyy inanmiyorum halami
Bilmem adetmis bizim bi beklentimiz yoktuBayramlık almak ne ya çocuk musunuz?
Kendi paranızla alın, kimsenin söz hakkı olmaz hiçbir şeyde.
Korkuyorum senden bildirimlerde adını gorunce Allaaaaah diyorum vallahiNldu evden vazgeçtin de haberim mi yok boşuna mı uyardım
Arçelik Beko aynı fabrikasyon zaten.Bence kendi dedigini al.Beko hic kullanmadım .Ben Arçelikten şaşmam
Nasıl beko?Arçelik Beko aynı fabrikasyon zaten.
Samsung alan herkes pişman etrafımda. Herşeyim Arçelik-Beko yine alsam onlara giderim, gittim de :)