• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inat etmek geliyor içimden?

aynı benim kayınvalidem aynısı :) sonra da der ki ayy ben dedim diye mi aldın yoksa sen bunu istemiyor muydun :)

Sizce beko nasıl
Yeğenim evlenirken biz de aynı dönemde yeni bir ev aldık.
Onlar beyaz eşyalarını Siemens'ten aldılar biz sadece ankastre set almıştık Vestel'den.
Ev için kredi çekince bütçemiz kısıtlıydı.
Sonuç; bulaşıkları ıslak çıkaran Siemens bulaşık makinesi için defalarca servis geldi, sorun giderilemedi.
Ben ankastre setinden çok memnunum.
Fırınım çok güzel pişiriyor.
Diyeceğim o ki beyaz eşya biraz şans işi olmakla birlikte servis ağı yaygın olan Arçelik,Beko,Vestel vb. Markaları tercih etmek daha akıllıca.
Ayrıca ben yerli malı kullanmayı tercih ediyorum.
Saydığım üç markadan ben olsam Beko'yu tercih ederdim.
Ayrıca kayınvalideniz ille de benim dediğim olsun,gelinimi yöneteyim kafasında değil bence.
Tıpkı benim kayınvaldem gibi evlatlarının evindeki eşyalar kaliteli ve kullanışlı olsun istiyor, sadece biraz ısrarcı karakterler.
Hoşgörün, inatlaşmayın, büyüklerin iyi niyetine ve tecrübesine kıymet verin.
Burda bazı hanımların sizi; 'kendi isteklerin için diret, kayınvaldenin seni yönetmesine izin verme' şeklinde af buyrun gazlamalarına gelmeyin.
Emin olun burda amaç sizi yönetmek değil, iyisi olsun diye uğraşıyor kadıncağız.
Tersi olsaydı ilk başta kayınvaldeniz için olumlu sözler yazmazdınız.
Her şey gönlünüzce olsun, sevgiyle kalın.

:KK70:
Abartmiyorum melek gibi 4 4lük bi kayinvalidem var herseyin en iyisi olsun güzeli olsun diye çabalıyor benim icin ama şöyle bi mevzu var. Beni bayramlik almaya gotureceklerdi dedim ben buraya gitmek istiyorum illede tutturdu şurası olsun şurası iyi ordan alinsin resmen tartismaya girecektik tamam dedim senin dedigin olsun. Beyaz esya alinacakti bugun ben bosch ve siemens istiyordum ama pahali oldugu icin samsungu tercih ettim. Tutturdu illa beko olsun hepsi son model olsun ama beko olsun ben senelerdir kullaniyorum samsung duymadim bak sana kötü bisey alalim demiyoruz hangisini istersen onu begen ama beko olsun samsungu kullanıp sıkıntı çıktıktan sonra hicbi anlami yok. Susuyorum ama o oyle dedikce ben baska sey tercih etmek istiyorum niyeyse icten ice gıcık oluyorum galiba bu huyuna. Birde ısrar ediyo illa beko olsun die sonrada diyor kızım kullanacak olan sensin sen bilirsin ama beko olsun derim ben :KK70: yani alttan alta yinede ısrar ediyor kendi annemde ayni evin şöyle olsun esyan boyle olsun şu marka olsun. İnanın arada kaliyorum 2 tarafta sanki kendi kullanacak gibi kararlar veriyor
vala biz evlenirken eşyaları arçelikten seçtik pazarlık yaptık son dkk onlar bekoda bakın dediler hatta tanıdıklarından fiyat aldılar eşime demiş ben Arçelik alcam sinirlendi bide benim adım geçmeden eşim kendi tavrını koydu biz beğendik daha uzatmayın dedi ,sonrakı dönemde yine yatak odamda komidin yok taktı komidin komidin al al fakir gibi duruyo gelen giden olcak bende evim spor dedim komidine gerek yok zaten yatak odam küçük olsa olsa tek komidin tek başa olur diğer tarafta yerim yok al al al dedi en son kitaplık aldım o başa :KK70:

Abartmiyorum melek gibi 4 4lük bi kayinvalidem var herseyin en iyisi olsun güzeli olsun diye çabalıyor benim icin ama şöyle bi mevzu var. Beni bayramlik almaya gotureceklerdi dedim ben buraya gitmek istiyorum illede tutturdu şurası olsun şurası iyi ordan alinsin resmen tartismaya girecektik tamam dedim senin dedigin olsun. Beyaz esya alinacakti bugun ben bosch ve siemens istiyordum ama pahali oldugu icin samsungu tercih ettim. Tutturdu illa beko olsun hepsi son model olsun ama beko olsun ben senelerdir kullaniyorum samsung duymadim bak sana kötü bisey alalim demiyoruz hangisini istersen onu begen ama beko olsun samsungu kullanıp sıkıntı çıktıktan sonra hicbi anlami yok. Susuyorum ama o oyle dedikce ben baska sey tercih etmek istiyorum niyeyse icten ice gıcık oluyorum galiba bu huyuna. Birde ısrar ediyo illa beko olsun die sonrada diyor kızım kullanacak olan sensin sen bilirsin ama beko olsun derim ben :KK70: yani alttan alta yinede ısrar ediyor kendi annemde ayni evin şöyle olsun esyan boyle olsun şu marka olsun. İnanın arada kaliyorum 2 tarafta sanki kendi kullanacak gibi kararlar veriyor
Bencede beko alın zira servis kısmına gelince diğerlerinin acemi servis elamanları sebebiyle kat kat fazlası servise gidiyor:)
Bizimki de tıpkh jayınvalideniz gibi tecrübe önerisi... onun söylediklerine de öyle bakın. Öneride bulunuyor

Bosch al kizim bosch .Bak bende bi 5-10 seneye kv olucam .:KK70:
Beko hic iyi gelmedi bana .
Bosch un mikseri vardı motoru yaktim burda bulunmayan modelini yepisyeni gönderdiler .Hemide taaa Alamanyalardan:KK70:
Siemens dondurucum var ,Samsung buzdolabım bosch bulasik ve camasir cok memnunum:KK70:Bosch al bosch :KK70:

Beko hakkındaki kötü yorumları gösterin. Mesela bir tanıdığınız Beko kullanmış ve üründen de müşteri hizmetinden memnun olmamış olsun.. Onun eşyaları eski diye sağlamdır belki.. Bende bosch aldım, memnunum

Kadin size su modeli degil farkli modeli alin diye israr etmemis ki. Marka israri tamamen deneyimiyle alakali. Kotuyu almani istemiyordur.
Mesela koltuk takimi alirken su renk degil bu renk al dese iyi niyetli degildir derdim belki ama bu durumda bence kayinvalidenizi opun de basiniza koyun.

Yani ben sunu da anlamiyorum. Kadin sizi alisverise magazaya goturecek her seyi o karsilayacak mesela bu durumda utanmiyor musunuz. Biliyorum adet mesela ama ben utanirim. Ve de kadin size suraya gidelim diyor siz hayir baska bi yerden alalim diyorsunuz biraz mahcubiyet hissetmeniz gerekmez mi? Parasini o oduyecek sonucta, belki ona orasi uygun geldi neden israr ediyorsunuz ki?

Kendi paranızla alacaksanız kimse size karışamaz. Canınız ne istiyorsa onu alırsınız.
Ama onun parasıyla alacaksanız onun söz hakkı var tabi ki!

Resmen kayınvalidem :) ev düzerken halımı evden göndermişlerdi bu güzel değil diye, kendi beğendikleri halıyı ikiletmişlerdi evde. Gerçekten seçtikleri güzeldi, hala iyi ki bu olmuş diyorum. Ama kan çıkarıyordum o ara. Dünyanın en iğrenç halısını zorla evime sokmuşlar fibi hissetmiştim. Halbuki küçük odanın halısını salona taşıdık sadece. Ama ne yalan söyleyeyim hala inatlaşmış olmasına sinir olurum. Şimdi arada sevmesem bile dediğini alıyorum. Ona giderken giyiyorum, takıyorum. Gözlerinin içi parlıyor. Gel kız öpiyim seni diyorum, herkes mutlu oluyor :)

Benim her seyim samsung ve lg. Cok memnunum. Kimse bulasik makinesinden memnun degilken ben en dusuk modeli aldim, hic akitmadan tencere falan koyuyorum piril piril cikiyor. Diger esyalarim da bir problem cikarmadi. Bizim apartmanda da arcelik alanlar cok, bin pisman. Sadece adi var ve satisi cok.

Katılıyorum. Arçelik ve beko eskiden sağlammış heralde. Ben çamaşır kurutma ve fırınlı ocak aldım. Biri 3 biri 4 yılda bozuldu.

Bosch al kizim bosch .Bak bende bi 5-10 seneye kv olucam .:KK70:
Beko hic iyi gelmedi bana .
Bosch un mikseri vardı motoru yaktim burda bulunmayan modelini yepisyeni gönderdiler .Hemide taaa Alamanyalardan:KK70:
Siemens dondurucum var ,Samsung buzdolabım bosch bulasik ve camasir cok memnunum:KK70:Bosch al bosch :KK70:

Ben de boş kurutmalı çamaşır makinesi bakıyorum. İyi geldi bu yorum :)

Bütün eşyalarımızı (halı dahil) internetten aldık. Hepsi de tepki gösterdi internetten mobilya mi alınır diye. Gorunce de morardılar. Beyaz eşyayı magazadan aldık. Nisanlinla bir bulustugunuzda uğrayın istedigin markayı al. Sonra pisman olursun . Ben araştırdım en iyisi bu de erkekler anlamiyorlar cogu seyden zaten :)icinde kalmasın hiçbirşey. Zaten samsung süper. Benimkiler samsung. Cok memnunum.

Insanin derdi de boyle olsun ah aahhh, ne kv ler var, sizinki de bekokv : D

Back