Inat etmek geliyor içimden?

Arçelik yeni çıkanları iyi degil eskiden iyiydi diyorlar
Ben geçen temmuz da evlendim herşey Arçelik ve çok memnunum şahsen . Beko sattım başka markaları da sattım ama kendi annemde hep Arçelik bende öyle . Buzdolabı asla konu yapmaz mesela fırınım şahane pişirir gibi gibi

Şöyleydi fırın buzdolabi camasir makinesi bulasik makinesi begenmistim bekoda fiyat 5800 du samsungtada 5900 dü sadece bi 100 lira farkettigi icin ve onlar alacaz dedigi için ben dedim ki o olacagina o olsun. Yani gidip buyuk bi farkla bunu alin demedim

Bekoyla arcelik ayni firma dediler hatta beko bi tık daha ust dedi satici

Bekoyla arcelik ayni zaten onlarin dedigi de ya beko ya arcelik olsun diyorlar
Bütün beyaz eşyalarım arçelik. Hiç memnun değilim. Çamaşır makinem iyi durulamıyor, köpüklü bırakıyor diye her yıkamadan sonra bir de durulama yaptırıyorum. Bulaşık makinem 3 defa arızalandı, yaptırdık. 8 yıllık evliyim. Arçelik düşünmem artık ben. Kayınvalidenize güzellikle söyleyerek istediğinizi aldırın bence de.

onunuzde bir nimet var, buradaki yuzlerce kadinin sahip olamadigi. mutlu olun. tatli dille yonlendirin. elinizdeki firsati guzelliklerle cogaltin.

Şimdi aradım nişanlımı konustunmu annenlerle diye demişlerki onun kafasina samsungu sokmus birileri demisler bende dedim canım beko olsun madem hem servisi daha kapsamli hem onlar alıyorlar kendi dedikleri olsun en azindan bi sorun çıktı mı onlar bana degil ben onlara derim sorun çıktı die

Ayy kimi iyi diyor kimi kötü

Kadın son model olsun demiş beko da iyi bi marka. Sen sebep arıyorsun kendin için.
Bayramlık almak zorunda bile değillerken mekan beğenmiyorsun. Neyse sen arıza yaptığında çok masraf yapmayacağın bir marka al. Malum 600 tl ile geçineceksin.

Ayy inanmiyorum halami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…