inanmıyorum koskoca kulübte 1 tane sohbet edecek kimse yokmu

tamam iyi olur benimde zaten bir psikoloğa ihtiyacım vardı ne zamandır çok sıkıntılıyım ama nedenini bilmiyorum

anlatayım bugünlerde eşim fazla mesaiye kalıyor e benimde burda bi tanıdigim yok çokk sıkılıyorum canım ya neyapmam lazım hatta çoğu kez ağlıyorum

Kutlacim en basta kendine bir mesguliyet bulmalisin, anladigim kadariyla orda yenisiniz ve yeni bir ortama girmenin zorluklarini yasiyorsun

aslında yenide sayılmam 3 senedir burdayım ama ben kolay kolay insanlara güvenemiyorum oyüzdende arkadaslık kuramıyorum

biraz benim özgüvenim yok bisey konusunca aynı benle alayedeceklermis gibi geliyor hep susuyoru aslında cevremde biraz alaycı kendini begenmisler

Bu duyguyu iyi bilirim...Buraya ilk taşındığımız zamanlar epey sıkıntı çekmiştim..Allahtan kızım ve oğlumla bol bol vakit geçiriyordum,işyerimize gidiyorduk ..

Insanlara birden bire guvenemezsin ki, guven zamanla olusur. Bir kac tane arkadasinin olmasi senin icin cok iyi olur

Cevrendeki insanlar eger dedigin gibiyse baska insanlara katilmayi denemelisin, yani utangacsin ve yeni ortamlara katilmak seni biraz geriyor diyebilir miyiz?

uykum geldi demistin güzelim yoksa uyudunmu canıım kıyamam sana

evet evet aynen öyle buda beni cok sıkıyorçogu kez sinir oluyorum buahlagima ama elimden bisey gelmiyor evime geldikleri zaman aynı kusurumu arıyorlar gibi geliyor bana rahat olamıyorum

Canim sana kendimden ornek vereyim daha arkadasca olsun.
Amerika'ya gelmeden once kosusturmali bir hayatim vardi, calisiyordum herseyim planliydi.
Buraya geldikten sonra baktim ki kaldigimiz yerde Turkce konusabilecegim kimse yok.
Sikiliyordum evde, yapacak birseyler bulamiyordum. Ama nereye kadar bu boyle devam edicek dedim??
Bu arada ingilizcem iyi degildi hemn kursa baslamaya karar verdim.Ve bu benim icin oldukca iyi oldu,Turk arkadasim yok ama Meksikali arkadaslarim var.

Bu konudan sohbete devam ediniz...Sıkıldıkça yeni konu açmayınız

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hemen kedimi tanıtayım ben leyla 3yııllık evliyim 2 yasında bi kızım var

topigim herkese acık herkes gelebilir vee butun bayanları bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…