• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

arkadaslar ben hep bu duayı ediyorum bebek için sizinde etmenizi isterim..

BEbiş için dua

''ALLAHÜMME SALLİ SALATEN KAMİLETEN VE SELLİM SELAMEN TAMMEN ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİLLEZİ TENHALLÜ BİHİL UKADÜ VE TENFERİCU BİHİL KÜREBU VE TUKDA BİHİL HAVAİCU VE TÜNALÜ BİHİR REĞAİBÜ VE HÜSNÜL HAVATİMİ VE YUSTASKAL ĞAMAMU Bİ VECHİHİL KERİM VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ Fİ KÜLLİ LEMHATİN VE NEFESİN Bİ ADEBİ KÜLLİ MA'LÜMİN LEK''

YA RABBİ !
Sana yalvarıyorum sevgili peygamberin MUHAMMED ALEYHİSELAMI araya koyarak senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim MUHAMMED ALEYHİSSELAM.Seni vesile ederek Rabbime yalvarıyorum.Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.Ya rabbi bu yüce peygamberi bana ŞEFAATÇI eyle.Onun hürmetine duamı kabul et...

( AMİN )

benimde adetime 4 gün kaldı canlar inş. bebiş olur. hep uykum var ama psikolojik mi yoksa hamilelikten mi bilemiyorum. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.

benimde adetime 4 gün kaldı canlar inş. bebiş olur. hep uykum var ama psikolojik mi yoksa hamilelikten mi bilemiyorum. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.

amin tatlım.. ama tavsıyem kafana takma derım bnm bugun gcıkmemın 8.gunu dusunmuorum fazla bu sıteye gırmedıım surece :D

İnsallah en yakın zamanda hamile kalırsın. Nezaman dan beri çocuk istiyorsun ?

Canım amin inş. hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız. ben 4 aydır korunmuyorum ve de 3 aydan beri istiyoruz. Daha önce doğum kontrol hapı kullandım. Onunda etkisi var sanırım geç kalmasında tabii en doğru zamanı rabbim bilir yine de . Sen ne zamandır istiyorsun?

amin tatlım.. ama tavsıyem kafana takma derım bnm bugun gcıkmemın 8.gunu dusunmuorum fazla bu sıteye gırmedıım surece :D

Gerçektende öyle canım yani takmamak lazım ama ben biraz paniğim :)))) bende genellikle adet tarihim yaklaşınca damlıyorum buraya. Sen test yaptın mı peki?

YA RABBİ

dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ancak sana mahsustur.Bütün salatu selamlar rahmet ve selametlikler ,iki cihan güneşi başlarımızın tacı rahmeten lil alemin Resuli Ekrem ve Nebiyyi Muhterem seyyidina Ebel Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi vesellem efendimiz ve onun bütün ashabına olsun.

Benim istekerim acizce dilim anca buna yetiyor Allahım sen dünyadada ahirettede en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün haYatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesapsızca en güzel cennetini ve enyüksek rızana mazhar olan KIZ ve ERKEK evlatlar nesiller zürriyetler nasip eyle.Bizi onlara onalarıda bize hatırlı kıl.bizide anne ve bablarımıza hayırlı saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edrsin.Bizlere bunları göster hayırlı ve güzellik üzere ihsan eyle.Allah ım bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi cezalandırma AFFET...

KATINDA HAYIRLI NUR YÜZLÜ SAĞLIKLI EVLATLAR VER YARABBİM. ALLAH IM OKUDUĞUM AYETEL KÜRSİLERİ BEBEĞİMİN GELMESİ İÇİN VESİLE KIL. RABBİM SEN KATINDAN DOKTORLARA BİLE GEREK KALMADAN KENDİLİĞİNDEN HAYIRLI SAĞLIKLI BİR EVLAT VER. RABBİM SEN DARALDIĞIMDA YAR VE YARDIMCIM OL.SENİN HERSEYE GÜCÜN YETER AMİN AMİN BİNLERCE NİHAYETSİZ AMİN...

Es selatu vesselamu ala rasulüna Muhammedin ve ala alihi vesabbihi ecmain. vel hamdülilllahi rabbil alemin .. ( AMİN )

arkasından ayetel kürsi okunuyor ben bi tesbih kadar okuorum her seferinde yani tesbih cekıorum ... Allah kabul etsin

Canım amin inş. hepimiz aynı güzel duyguyu yaşarız. ben 4 aydır korunmuyorum ve de 3 aydan beri istiyoruz. Daha önce doğum kontrol hapı kullandım. Onunda etkisi var sanırım geç kalmasında tabii en doğru zamanı rabbim bilir yine de . Sen ne zamandır istiyorsun?
biz 8 aydan beri istiyoruz doktora gidiyorum tedavi görüyorum polikistik over sendromu var.

buraya daldım yemekler kaldı bayanlar=) yemeğim yok daha ben kaçar sizlere ii sohbetler . takmamalı kafamıza en güzeli rabbim o güzel cennetinden bizede hediye vericektir inş...

buraya daldım yemekler kaldı bayanlar=) yemeğim yok daha ben kaçar sizlere ii sohbetler . takmamalı kafamıza en güzeli rabbim o güzel cennetinden bizede hediye vericektir inş...

kolay gelsin sana tatlım ben de yapacağım şimdi. gidip az önce hamuru yoğurdum dinlenmesini bekliyorum. inş:) güzel bebiş haberlerini alırız yakındaa:)

Back