bqunde adetlenmedim Allah ın izniyle :) 9. qunude devırıorum heraldeki :)
Umarım bekletmez bebeğin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, test yaptin mi?
9 gun bkle ve sonunda kırmızı bayragı cek boyle bişi varmı yaa umutlandım umutlarım bosa cıktı... sınırden ağlasammı gulssemmı bılemdım
üzülmek yok denemelere devam... Gebe Kalmak İstiyorsan bir jinekolog'a görünmeLisin Canım.9 gun bkle ve sonunda kırmızı bayragı cek boyle bişi varmı yaa umutlandım umutlarım bosa cıktı... sınırden ağlasammı gulssemmı bılemdım
cnm evlendmden berı ısdıorum doktorada gttım esımde sperm eksıklığı cıktı ama normal yollada sansımız var sımdı rahım fılmı cektırıp ızmıtte muayene olmaya gıdıcem eğerkı bendede bı sorun yoksa aşılama olucakhayırlısı cnm doktora gidiyomusun nekadardır bebiş istiyosun
cnm evlendmden berı ısdıorum doktorada gttım esımde sperm eksıklığı cıktı ama normal yollada sansımız var sımdı rahım fılmı cektırıp ızmıtte muayene olmaya gıdıcem eğerkı bendede bı sorun yoksa aşılama olucak
inş yoktur eşinee incir kuruyemiş vitaminli şeyler yedir sürekli bal çörek otu karışımı bide umarım bir sorun cıkmaz rahm filminden sonra hamile kalma olasılıgı yüksekmiş umarım bekletmez seni bebeişin[/QUOTEbu yeme içme konusunu doktora sordum fakat bişeyın fayda etmıyceğini soyledi evet o rahım fılmınıde bu ay cektırmem gerekıodu ama randevular dolu artık Allaha bıraktım ... rabbım yardımcım olsun ne dıyım aslında kendımden cok eşime uzuluorum adetlendıımde herkesden cok o kötü oldu
inş yoktur eşinee incir kuruyemiş vitaminli şeyler yedir sürekli bal çörek otu karışımı bide umarım bir sorun cıkmaz rahm filminden sonra hamile kalma olasılıgı yüksekmiş umarım bekletmez seni bebeişin[/QUOTEbu yeme içme konusunu doktora sordum fakat bişeyın fayda etmıyceğini soyledi evet o rahım fılmınıde bu ay cektırmem gerekıodu ama randevular dolu artık Allaha bıraktım ... rabbım yardımcım olsun ne dıyım aslında kendımden cok eşime uzuluorum adetlendıımde herkesden cok o kötü oldu
o doktor cook biliyomuş yaa olurmu öle şey yaa sacmalamış eskiler bile der şunları yesin falan diyee canım bence bir ay dene faydası olacaktır bu arada bizde cektirdik 3 ünde de farklı cıktı ve git gide yükseldi bizim sayımız iyi fakat artmasının sebebini incir bal çörek otu badem üzüm onlara baglıyorum
O doktoru biz yolarız anam.. :) kuru incir balın içine çörek otu Keçi boynuzu yada keçi boynuzu pekmezi yesin eşin sende ye Doktorum erkeklerin 3 ayda bir sperim lerinin yenilendiğini söyledi...! Sigara içiyorsa sigarayı bıraksın yada alkol.
Rabbim beterinden esirgesin canım allah sağlıklı evlat nasip etsin kaç yıllık evlisin ?slm kızlar. bende 2013 te anne olmak isteyenler arasındayım.umarım bu dileğimiz hepimizin gerçek olur.ben aralık3te kurtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için.çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşarsam diye.inşallah hepimiz sıkıntısız ve rahatında rahatı bir hamilelik yaşarız..
Rabbim beterinden esirgesin canım allah sağlıklı evlat nasip etsin kaç yıllık evlisin ?
daha çok yeniymiş sıkma canını canımm ilerde rabbim daha iyisini sağlıklısını veriramin hepimize nasip olur bu güzel duygu inşallah.ben 8 aylık evliyim:)
Ne zaman doktora gidiceksin ?ve sonundaaaaa hastalandım :)
yarın akşama randevu alacaz inşallah bakalım ne dicekNe zaman doktora gidiceksin ?