• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

hersey yolundaaa klomen verdii kontrole gitmicem günün gecerse test yap dedii cook mutluyummm :) inanıyorum ve hersey yolunda gidiyo sizde inanın olsun :)

hersey yolundaaa klomen verdii kontrole gitmicem günün gecerse test yap dedii cook mutluyummm :) inanıyorum ve hersey yolunda gidiyo sizde inanın olsun :)
Hadi bakalımmmmm İnsallah subat aynın sonunda bebiş haberleri alırız senden :)

umudu olan gelişmeleri olan yokmu arkadaşlar

Bebeğim nasılsın nete giremiyorum nisa ve seni özledim ben klomenin 3.günündeyimm artı fındık, bal çörek otu karışımı, kuru incir bınları tüketiyorum bu ay inş olacak diyorum ;)

Bebeğim nasılsın nete giremiyorum nisa ve seni özledim ben klomenin 3.günündeyimm artı fındık, bal çörek otu karışımı, kuru incir bınları tüketiyorum bu ay inş olacak diyorum ;)

canımmm napıonn kızz gorusemıoruz yaa:(

Cepten giriyorum ya çok gitmesin mn diye açamıyorum burdan internet yükleteceZ vına belki yarın yüklerde gireriM olmazsa en geç pazar görüş

canım valla ben aynıyım kız benden bebıs beklemeyın bu ay:))bılıosun zatenn ama sızden beklıorum guzel haberlerınızı

Arkadaslar klomene 4.günüm ama ben karnımda belimde hafif ağrılar batmalar hissediyom normalmi bu yaa

Sen anlat balım ya nasıl gidiyor haftaya belli olur senin ii haberler ver arkandan ben verecek inşallah ii haberlerr
şubat2ın 8 inde insallah canımmm haberi ozaman vericem allah büyüktür bakalım ya calısmalara devam yada tamam :)))

Back