• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

Aman iyi bişey çıkmasında nasıl olsa zamanı gelince olucak inş bende folik asit kullanıyorum bide şu sigarayı tamamen bırakırsam çok güzel olucak 3 yada 4 tane içiyorum ama olsun tamamen bırakıcam inş azimle ilerliyorum :)

bırak canım bırak ben kullanmıorum:)saolunmda ıcırmem bıle mısafır gelse dahı

Aynen cnm baya bi süre içmiyorm snr içince kendimden soğuyorum yaaa :) sen ne yapıosun çalışıyormusum

yok canım ben evdeyımm:)arada bı gezmeler ıs basvurusunda bulundum haber beklıorum ıste bos bos durmım dıe cocuk ıstıorum:)

Kızlar adet oldum bu sabah hemen Doktora gittim klomen 50 Gr 10 tablet verdi şubatın 8 inde tekrar çağırdı yumurtalarıma bakmak için :) Kendi kendime adet oldum ilaçsız doktor çok sevindi zamanında adet olduğum için. Soğan sumak Kürüm işe yaradı :))

bende tam 4 yıldır her ay hamiliyim diye ümit ediyorum ama sonuç olumsuz rabbim isteyen herkese hayırlısını versin hiç bir problem yok diyorlar dr ama olmuyor.

Kızlar adet oldum bu sabah hemen Doktora gittim klomen 50 Gr 10 tablet verdi şubatın 8 inde tekrar çağırdı yumurtalarıma bakmak için :) Kendi kendime adet oldum ilaçsız doktor çok sevindi zamanında adet olduğum için. Soğan sumak Kürüm işe yaradı :))

Cnm çok sevindim senin adına hadi hayırlısı :)))

bende tam 4 yıldır her ay hamiliyim diye ümit ediyorum ama sonuç olumsuz rabbim isteyen herkese hayırlısını versin hiç bir problem yok diyorlar dr ama olmuyor.

rabbim hayırlısını versin bugün duydum bi tanıdık 15 yıl ugrasmış olmammış sonradan kendiliginden kalmış rabbim bizi bekletmesin okadarda ama dogru zmanı bekliyordur bzimkiler canım hayırlısı

oh ne güzel canım müjdelerinide alırız inşallah burdan :)

Back