- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Aşk olsun gel tabi aramıza hoşgeldin sna da yer var :))
o nasıl soru kız olee sorman bıle hata atıl konulara:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsun gel tabi aramıza hoşgeldin sna da yer var :))
Aşk olsun gel tabi aramıza hoşgeldin sana da yer var :))
gelirseler kopmayın birbirinizden valla arkadaşlık güzel birşey :) benim orturduğum yerde hiç arkadaşım yokk arkadaşlarımdan uzak düştüm kimi evlendi koca derdine unuttu arkadaşlarını dağıldık hepevet canım ama zelıs kıbrısta oturo sımdı doncez dıo ama bakalım nezaman gelcekler
evet canım ama zelıs kıbrısta oturo sımdı doncez dıo ama bakalım nezaman gelcekler
nasılsın iyimisin ? kaç senelik evlisin tedavi görüyormusun ??hoşbulduk canım :)
valla bugun keyıf gunu canımm ama ben cok yoruldugum ıcın kahve yaptım dınlendım
gelirseler kopmayın birbirinizden valla arkadaşlık güzel birşey :) benim orturduğum yerde hiç arkadaşım yokk arkadaşlarımdan uzak düştüm kimi evlendi koca derdine unuttu arkadaşlarını dağıldık hep
Afiyet olsun cnm dinlen biraz yeter yorulduğun
6 aylık evliyim canım 3 ay önce düşük geçirdim.yalnız bu 2 ci evliligim 5 sene tedavi gördüm olmadı çocugum doktorlar olmaz dediler ümit yoktu.çocuk yüzünden eşimden ayrıldım istemediler.ama veren allahım veriyormuş
zor tabı canım benım esım bıle dıo nıe bukadar stres yapıosun daha yenıyız olur dıe ama cok takıntılı oldugum ıcın ıste
görmeyen doktor kalmamıştı beni hep aynı cvap olmaz hatta heyete girdim ordada tüp bebek bir ihtimal denildi.sancıdan dolayı doktora gitmiştim kanamam vardı hamilesin düşük yapıyosun deyince şaka gibi geldi.çünkü ümidimi tamamen kaybetmiştim.hiç birşey yapmadan kendiliginden kalmıştım halada inanamıyorum aslında :) üzülmedim ama o hamilesin kelimesini duymak için nekadar beklemiştim herşeyde bir hayır varmış
Kaç Yaşındasın ? Rabbimden Başkası Bilemez Allah ol derse olur hiç bi zaman ümidini kaybetme canımmm benimmm.. Şimdi eşin bu konuya ne diyor peki ?görmeyen doktor kalmamıştı beni hep aynı cvap olmaz hatta heyete girdim ordada tüp bebek bir ihtimal denildi.sancıdan dolayı doktora gitmiştim kanamam vardı hamilesin düşük yapıyosun deyince şaka gibi geldi.çünkü ümidimi tamamen kaybetmiştim.hiç birşey yapmadan kendiliginden kalmıştım halada inanamıyorum aslında :) üzülmedim ama o hamilesin kelimesini duymak için nekadar beklemiştim herşeyde bir hayır varmış
Üzülmeee bacımmmm yaa Rabbim Nasip edecektir Yeri ve zamanını bekliyordur emin ol İnşallah en kısa sürede de hamile kalırsınpapatyam,stres yapma yapma diyorumda ama nasil,kucuk yasta evlendim,bir de yabanci bir memlekete geldim diye ilk zamanlar zaten ikimizde istemyiorduk.zaten durumumuzda iyi degildi,is de yoktu,kendimize zor bakiyorduk.o yuzden duze cikmadan cocuk yapmak istemedik,derken cok sukur bugunumuze ,hersey dort dortluk olmasada bu sorumlulugu sirtlanabilecek gucum oldugunu hissediyorum.ama iste haa deyince olmuyormus maalesef.2-3 yildir ciddi ciddi istiyoruz,bu 2-3 yil icinde cocuk arzum o kadar da yuksek degildi,olsun diyorduk ama acelede etmiyorduk.ama artik bazen sona geldigimi hisediyorum.Esimden baska kimsem yok,hele ise gidip calismasam deli olurum,akraba desen cok ama ,gorusenim arayanim yok,bana yaradan cok zararlari oldugu icin gorusmeyi tercih etmiyorum,arkadas desen o da yok,herkes kendini begenmis edalarinda,hele cocuklari varsa seni tanimyiorlar o yuzden bir evladim,can yoldasim olsun istyiorum cok mu sey istiyorum ( ,insanain esi,cocugu gibisi yok zaten,bir cocugum olsa digerlerinin ne yaptigi nasil davrandigi zaten umurumda olmaz....ikimizde uzuluyoruz,kimsesiz kaldik insallah evlatsiz kalmayiz AMIn...
Kaç Yaşındasın ? Rabbimden Başkası Bilemez Allah ol derse olur hiç bi zaman ümidini kaybetme canımmm benimmm.. Şimdi eşin bu konuya ne diyor peki ?
Ozaman Üzüntü sıkıntı Stres hiç bir zaman yok Çalışmalara Devam... Nerede ikamet ediyorsun ?32 yaşındayım canım. eşim ve ailesi biliyorlardı çocugumun olmadıgını öyle kabul etmişlerdi.ama hamileymişim düşük yapıyormusum deyince hepsi şok geçirdi eşim o gün yanımdaydı dondu kaldı.eşim ve ailesi olursa olur olmazsa olmaz hiç sorun deyil evlat ediniriz diyorlar.ama baba olacam diye yere göye sıgmamıştı o gün .1 hafta yattım durmadı düştü
İstanbul Cerrah Paşa Prof.Doktorlar var ve ben ne nerede en iyi doktorlar nerede yeni öğrendimm doktorlarıda çok ünlüymüş çok bilgili profesyonellermiş eğer ordada şifa bulamazsam cerrahpaşa ya başvur canım tabi imkanın varsadevam canım aksaraydayım ben 29 batım haftaya çalışmalar :))