• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

kız nisaaa sen 4 ayda koltugu degiştin sana bosuna cadı demiyom koltuk bile dayanamamış :) sen daha 4 aylık evlisin yaa sana diyom sen bebiş derdine düşme olur daha erken takma stres yok :)

canımmmmm valla ben bısı yapmadım koltuk cazıbeme dayanamadı:)))stres yokk bebıse devammm

bebiş için aşkımm bebiş için hadi iç de öyle bir içerki :) azda cilve tamamdır

dogru diyon,bu aksam is ustundeyim,kahve icirme operasyonu :)) bu arada turk kahvesi dediniz,canim cekti.gidip yapiverdim kendime bi tane ohh mis gibi,bir de fal bakanim olsa...:7:

:D Şanslıymışsın canımmm biz düğünü nişanı hepsini eşimle yaptık ne ben nede o aileden yardım görmedik :)))

aynen benim de valla kocam ne istediysem yaptı sonrada borcunu ödedi saolsun içimde kalmadı bişe evde var ama miras malı cık diyen yok ama ben 8 ay oturdum sadece suan orda beni bekliyo ama gidemiyom kıbrısta yeni ev yeni esya dösedik ne yapalım dönünceye kadar cürümezse yeni bir ev alıp oturacaz inş :) bide 2 geldik 3 dönecez

aynen benim de valla kocam ne istediysem yaptı sonrada borcunu ödedi saolsun içimde kalmadı bişe evde var ama miras malı cık diyen yok ama ben 8 ay oturdum sadece suan orda beni bekliyo ama gidemiyom kıbrısta yeni ev yeni esya dösedik ne yapalım dönünceye kadar cürümezse yeni bir ev alıp oturacaz inş :) bide 2 geldik 3 dönecez

gel gel adanaya gell:))

hemenn çıkmaz canımm 3 hafta daha bekle bencee kesin net olur hem

az önce aradı eşim hapımın adını soruyo bide gebelik testi al dedim :) evet bende cıkmazsa diye korkuyom ama bide varsa boşuna ginera iç iç dur mantıksız yaa bide burası kalk git kan tahlili yap yok özel hastaneye gidiyosun yakın deil öle işte

benim eşim kimseye minnet etmez istemez hiç bişi kendi işini kendi görür bekarkende çalışıp didinip ailesine harcamış hep hiç birikim yapmamış :D Şimdi onun pişmanlığını yaşıyo ama sağlık olsun genede şükür halimize en iyisi kendi yağında kavrulmak en azından kimse ağızı açamaz karışamaz ben böylede memnunum

benim eşim kimseye minnet etmez istemez hiç bişi kendi işini kendi görür bekarkende çalışıp didinip ailesine harcamış hep hiç birikim yapmamış :D Şimdi onun pişmanlığını yaşıyo ama sağlık olsun genede şükür halimize en iyisi kendi yağında kavrulmak en azından kimse ağızı açamaz karışamaz ben böylede memnunum

aynı benimki yaa evi o yaptırmış nerdeyse hakkı onun var ama bacıları miras diyo vermezler bizde istemiyoz zaten otururum ev alana kadar alıncada bi dk oturmam

az önce aradı eşim hapımın adını soruyo bide gebelik testi al dedim :) evet bende cıkmazsa diye korkuyom ama bide varsa boşuna ginera iç iç dur mantıksız yaa bide burası kalk git kan tahlili yap yok özel hastaneye gidiyosun yakın deil öle işte
Zarar verecek olsa doktor vermezdi canım ne zamandan beri içiosun?

Benim icim pek bi kipir kipir adet olacam galiba :)) o kadar adet sokturucu caylar ictim,dun biraz karnim ve belim agridi aha olacam dedim ..tik yokkk,testi dayanamidim dun yaptim,negatif di... eee neoldu simdi,hic stres te yapmadim halbuki ona ragmen gecikti yaww :50:

Benim icim pek bi kipir kipir adet olacam galiba :)) o kadar adet sokturucu caylar ictim,dun biraz karnim ve belim agridi aha olacam dedim ..tik yokkk,testi dayanamidim dun yaptim,negatif di... eee neoldu simdi,hic stres te yapmadim halbuki ona ragmen gecikti yaww :50:

ama ıcın ole demıodur cnm ıcten ıce soruosundur bende stres azcık yaptım 9gun sonra geldı:)))

Back