• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

hoşgeldin canım umarım bu sene olur bebeklerimiz kac yıllık evlisin

Sagol canim. Hepimiz icin Hayirlisi olsun. Ben 3,5 ayi geciyor bizim evliligimiz ama yeni bebek planlamaya basladik. Siz ne kadardir evlisiniz ve ne zamandan beri bebek düsünüyorsunuz?

6.aydayım şimdiden yok bu ay olmicak gene demeye başladım bile:(

ben bu ay başladım yumurtalıkları geliştirip çatlamasında yardımcı oluyormuş.sabahları aç karnına bir kaşık yiyorum inş. faydası olur

Bigin icin sagol. Insallah meyvesini verir!! Ben sadece günlük folik asit kullaniyorum. Ilk denememiz bakalim..:21:

Ben genel olarak sadece "Folik Asit" kullaniyorum ve esime arada "Magnezyum" takviyesi iciriyorum. Insallah yardimci olurar.. :21:

gelirseler kopmayın birbirinizden valla arkadaşlık güzel birşey :) benim orturduğum yerde hiç arkadaşım yokk :( arkadaşlarımdan uzak düştüm kimi evlendi koca derdine unuttu arkadaşlarını dağıldık hep

kız cadı biz varız iştee artıı istanbula gelme planlarım var bakrsın sanada gelirim gezmeyee aaa ayıp ettin belki rüzgar aynı yere atar komşuda oluruz ayy hayali bile güzel

kızlar ben geldim siz gitmişisiniz cok yazmışsınız hepsini okudum ama teek tek yazamıcam cevap nette problem var tel dakininde mb biTmek üzere yeni katılan arkadaslar aramıza hosgeldiniz yeni evli arkadaslar daha erken olur takmadan düzenli bir hayatınız olsun COCUGU OLMUYAN ARKADASADA TAVSİYEM CAN BEDENDEN CIKMADIKCA ÜMİT KESİLMEZ İNAN BİRKERE OLDUYSA BİDA OLUR RABBİM YETERKİ İSTESİN...

Ben genel olarak sadece "Folik Asit" kullaniyorum ve esime arada "Magnezyum" takviyesi iciriyorum. Insallah yardimci olurar.. :21:

selam canım ben doktoruma sormuştum folik asit içimmi diye yok dedi o bebegin gelişmesi için hamile kalınca içersin o vücutta depo edilmiyoki dedi söylemek istedim umarım faydasını görürsn

ay allahım bu bebiş için sevmesekte ne faydalı deseler yiyoruz valla :) ben bal ve çörek otuna basladım her akşam 2 yada 3 kaşık yiyoruz eşimle sevmezdim pek bal falan ama bu ay sıkı beslenecem gelecek ay doktor kontrolunde hamile kalmayı denicez ya cok ümitliyim sorunumuz yokmuş allahımda isterse olacak :)

Canim o cörek otu bali fazla yemek zararli sabah aksam bierer tatli kasigi fazlasi kist yapio cok dikkatli ol.

selam canım ben doktoruma sormuştum folik asit içimmi diye yok dedi o bebegin gelişmesi için hamile kalınca içersin o vücutta depo edilmiyoki dedi söylemek istedim umarım faydasını görürsn

Ben bi cok dr a gittim hepsi cocuk istedikden itibaren folikasit icin diyor, her ne kadar depolanmasada kendi vüduna hücrelerine iyi geliyor.

Back