- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
bi gecen ay içtim 20 tane canım bide bu ay iç dedi kist falanda yok ama verdi işte
kız bana folık asıt verdıler bıde fıtıl akıntı ıcın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi gecen ay içtim 20 tane canım bide bu ay iç dedi kist falanda yok ama verdi işte
Acele etme hemen sabırlı ol accık Sonra üzülürsün 2-3 haftada bekle ondan sonra test yapbi gecen ay içtim 20 tane canım bide bu ay iç dedi kist falanda yok ama verdi işte
Benim icim pek bi kipir kipir adet olacam galiba :)) o kadar adet sokturucu caylar ictim,dun biraz karnim ve belim agridi aha olacam dedim ..tik yokkk,testi dayanamidim dun yaptim,negatif di... eee neoldu simdi,hic stres te yapmadim halbuki ona ragmen gecikti yaww
bol bol calısın boş durmayın :))) ne kadarlık evlisin adetlerin düzenlimi kaç günde adet oluyon onları söyle helebikızlar ben vajinismusumu yenı yendım hemn bebek sahibi olmak istiyorum yardım edın :)
Acele etme hemen sabırlı ol accık Sonra üzülürsün 2-3 haftada bekle ondan sonra test yap
ama ıcın ole demıodur cnm ıcten ıce soruosundur bende stres azcık yaptım 9gun sonra geldı:)))
İnsallahh :) çok sevinirim vallaaaa ... adana dedin canım bici bici çekti kızzz ((aldı yapmım evde dursun belirti cogalırsa yaparım kız ben hayatımda 1 kez yaptım test oda meraktandı :) inş bu yaptıgım 2 çizgi olur ve bidaha gerek kalmaz
İnsallahh :) çok sevinirim vallaaaa ... adana dedin canım bici bici çekti kızzz ((
Sen nerede ikamet ediyordunnn canımmmmmm ???kız bana folık asıt verdıler bıde fıtıl akıntı ıcın.
kızlar simdi cıkmam gerek cook acil komsum cagırdı ama 2 saate gelirim ok acamazsam bilinki nette sorun vardır dua edinde gelene kadar düzelsin sizi özlerim byeee
Sen nerede ikamet ediyordunnn canımmmmmm ???
Ohhh bugün kızlar burda kahveler içilmîş koltuklar degişmiş :)))
ooo ne güzel zeliş le aynı yerdesin ben istanbulda oturuyorum orda olsam komşu olurduk gı :))adanada oturuorum canımm ben
yani hepten silemiyor tabiki insan kafasindakini,ama bu ay oyle sartlandirmadim kendimi,yok ovulasyon gunu,yok bu yk su diye ,o bakimdan yani...bir de adet gunum yklastikca bayagi bir terör estirdim evde...ayyy ben bile kendimi taniyamiyorum yaaa,olmadik sey insan sinirlenir mi? oluyorm iste bu hormonlar bizi ne hale getirioyr böyle,kadin olmak gercekten cok zor....
Aşk olsun gel tabi aramıza hoşgeldin sana da yer var :))benide alırmısınız kızlar arnıza
ooo ne güzel zeliş le aynı yerdesin ben istanbulda oturuyorum orda olsam komşu olurduk gı :))