valla canım günde 1 türk kahvesi faydalıymış bn içiyorum artı kocanada akşamları 1 tane içir spermlere iyi geliyomuş bu arada memnun oldum :)
benim kocam sutlu kahve iciyor ama ,turk kahvesini icemiyor,aci geliyormus tadi ona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım günde 1 türk kahvesi faydalıymış bn içiyorum artı kocanada akşamları 1 tane içir spermlere iyi geliyomuş bu arada memnun oldum :)
oh valla siz iş yapın ben yatıyorum
oh valla siz iş yapın ben yatıyorum
yaptım geldım bılee ohhh:))
yok kızz sabah 8 de kalktım eşim geldi ilaç kullanıyorum doktorum kullan yat kalkma dedi uzanıyorum öyleee :)))bebegimmm nerdesin sen yaa özledim seni yatma kalk nasıl oldun uyudukca kötü olursun gel sohbet edelim
Bu sene bende ümiltiyim hatda bu aydan ümitliyim umarim haftaya hemile oldugumu ögrenecegim :)
cadısın sen yaa :)
yok kızz sabah 8 de kalktım eşim geldi ilaç kullanıyorum doktorum kullan yat kalkma dedi uzanıyorum öyleee :)))
benim kocam sutlu kahve iciyor ama ,turk kahvesini icemiyor,aci geliyormus tadi ona
yook artıkk o nasıl bişe paraya doymuş tatlım o demek neyse hakkında hayırlısı 2.doktorun dogurtacak seni diyelim ozamann allah yardım etmiştir hayırlısı bu demek
evet gittim dr değiştirdim ocak 10 da tekrar gidicem :) evet geldi çok şükür. Banada yapın kahve canım çekti yahuuuukız gititnmi doktora tekrar oh kocanada kavuştun senden iyisi yok maşallah dinlen sıcak tut kendini üşütme
evet gittim dr değiştirdim ocak 10 da tekrar gidicem :) evet geldi çok şükür. Banada yapın kahve canım çekti yahuuuu
papatyam67 sen nasılsın tatlım ?benımkıde ole cok sevmez ama ıcıo ıste:)
benımkıde ole cok sevmez ama ıcıo ıste:)
uzun uzun yorma kendını canım adım nisa:))ıyıyım valla bende yenı koltukların keyfını suruorumm zelıhada aklıma gırdı kahvemıde aldımm valla benden keyıflısı yok:)))papatyam67 sen nasılsın tatlım ?
:) asilnda icirmek icin bahane var.dur ben bu aksam diyim kendisine iyi geliyor diye bakalim icecek mi?
evet gittim dr değiştirdim ocak 10 da tekrar gidicem :) evet geldi çok şükür. Banada yapın kahve canım çekti yahuuuu
hayırlı olsun canımmm iyi günlerde kullan koltuklarını.yap tabi hakkındır bende memnun oldum benim adımda zehrauzun uzun yorma kendını canım adım nisa:))ıyıyım valla bende yenı koltukların keyfını suruorumm zelıhada aklıma gırdı kahvemıde aldımm valla benden keyıflısı yok:)))
kızlar aranızda çörekotu+bal+tarçın kullanan oldu mu?