İnanılmaz özgüvensizim 🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kocayı nasıl buldun kız bu utangaçlıkla.millet uzaya açılacak neredeyse elde avuçta birşey yok.. Özgüvensiz hâlin böyleyse bir de kendine gelsen neler olacakmiş.kuyunvu kız da bence seni kıskanmış.kilolu hâliyle evleniyor, güzelim hâlimle ben yerimde sayıyorum diye. Sen yerin dibine girdim diyorsun.ciddiyim bu konuda.

Çok affedersiniz ama kuyumcuda konuşan o kadının kafasını tutup yüzüklerin ortasına yapıştırmak istedim. Ona ne yahu, kim oluyor da böyle konuşabiliyor? Şaka gibi. Böyle insanlara mümkün olduğunca cevap vermeye çalışın, ben olsam mesela oradan alışveriş yapmaz ve nedenini müdürüne falan bildirirdim. Durumunuzdan dolayı cevap veremediğiniz biliyorum lakin böyle durumlarda üstüne giderek atlatmak gerekiyor bazen. Sonrasında çünkü kişi kendisiyle kavga etmeye başlıyor. Ayrıca dediğiniz gibi, bir uzmana danışmak bu durumda en iyisi. Umarım en kısa zamanda bu durumun üstesinden gelirsiniz.

Ben de de sosyal anksiyete var fakat bu yaşıma kadar hiç sevgilim falan olmadı, müşteri temsilcisi dahi erkek çıktığında heyecan yapıyorum, sende anksiyete olmasına rağmen nişanlı olman sıradisi mucize gibi birşey.

Bence kuyumcudaki kadın sizi kıskanmış. Ulan millet ne güzel seviliyor ben en iyisi şu kızı üzeyim de biraz moralim yerine gelsin demiş. Bence kimseyi tınlamayın sadece kendi sağlığınız için kilo verin. Bu hayatta bencil olun. İnsanlara o kadar değer vermeyin. Görünüşünüzü sadece siz istediğiniz için cilt bakımı ve makyaj yapın. Eminim ufak bir makyaj ve bakımla çok değişeceksiniz. Youtubedan takip edin makyaj kanallarını. Bazı kızlar aslında güzel oluyor ama kendilerini daha güzel gösterecek makyaj ve bakım taktiklerini bilmiyorlar. Oysa makyajı silinince diğer kızdan daha güzel oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…