Inanilmaz ama Gercek!!!

BelKisGunesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
5
1
Merhaba arkadaslar. Koltuk alti terlemesi icin harika bir cozum buldum. Bu sorunu olan herkesle paylasmak istedim. Koltuk altim bir anda cok fazla terlemeye basladi ve bu beni cok rahatsiz ediyordu. Arkadasimin tavsiyesi uzerine bu spreyi aldim ve kullandim. Acikcasi ilk basta fazla inanip guvenmedim fakat daha ilk kullandigimda inanilmaz sonuc aldim. Hatta el ve ayak icin olani da var. MUCIZE gibi birsey..... Ayda sadece 1-2 defa kullaniliyor. ismi ODOREX sprey. Cok cok cokkkkk memnunum. Bu sorunu olanlara umarim yardimci olmusumdur.

Kullanip kullanmadiginizi bilmiyorum fakat BEN bir urun su ana kadar kullanmadim. Bu yuzden, bu sorunu olan arkadaslarla paylasmak istedim, yardimci olabildiysem yada olabilirsem- ne mutlu... Bu sprey normal bir kozmetik urunu degildir, medikal bir spreydir. Gece yatmadan koltuk altina puskurtuluyor, sabah yikaniyor. Bukadar. Ben 1 ayda 1-2 defa kullaniyorum ve 1 gram terlemiyorum. Dedigim gibi, ben boyle birsey su ana kadar kullanmadim ve duydugum kadar kullanan herkes cok memnun.

terlememek sağlıksızdır! bu yüzden, stick deo bile zararlıyken (ki günlük kullanım içindir o), tüm ay boyunca terlememek nasıl zarar verir düşünmek bile istemiyorum.

el-ayak kısmına bir şey diyemem ama, koltuk altı için akıl karı değil.

Merhaba arkadaslar. Koltuk alti terlemesi icin harika bir cozum buldum. Bu sorunu olan herkesle paylasmak istedim. Koltuk altim bir anda cok fazla terlemeye basladi ve bu beni cok rahatsiz ediyordu. Arkadasimin tavsiyesi uzerine bu spreyi aldim ve kullandim. Acikcasi ilk basta fazla inanip guvenmedim fakat daha ilk kullandigimda inanilmaz sonuc aldim. Hatta el ve ayak icin olani da var. MUCIZE gibi birsey..... Ayda sadece 1-2 defa kullaniliyor. ismi ODOREX sprey. Cok cok cokkkkk memnunum. Bu sorunu olanlara umarim yardimci olmusumdur.

Kullanip kullanmadiginizi bilmiyorum fakat BEN bir urun su ana kadar kullanmadim. Bu yuzden, bu sorunu olan arkadaslarla paylasmak istedim, yardimci olabildiysem yada olabilirsem- ne mutlu... Bu sprey normal bir kozmetik urunu degildir, medikal bir spreydir. Gece yatmadan koltuk altina puskurtuluyor, sabah yikaniyor. Bukadar. Ben 1 ayda 1-2 defa kullaniyorum ve 1 gram terlemiyorum. Dedigim gibi, ben boyle birsey su ana kadar kullanmadim ve duydugum kadar kullanan herkes cok memnun.

kullandığınız dil ve cümleleriniz doğal gelmedi bana... sanki ürünün kırk yıllık tanıtıcı gibi yazmışsınız...bir de MUCİZE ve ODOREX sprey büyük harfle yazmanız , "Bu sprey normal bir kozmetik urunu degildir, medikal bir spreydir." gici cümleler açıkçası benim aklımı bulandırdı...

ODOR-EX KOKU GİDERİCİ SPREY

Odor-ex 100% doğal enzimlerden oluşan güçlü formülüyle evcil hayvan kaynaklı her türlü kokuyu , kokunun moleküler yapısını parçalamak suretiyle nötralize eder ve sadece birkaç saniye içinde koku problemini kaynağından çözer. Odor-ex 100% doğal bir üründür. Evcil hayvanlara yutulması yada doğrudan temas halinde bile zarar vermez. Odor-ex uygulandığı yüzeyleri aşındırmaz. Evlerdeki her türlü yüzeyde güvenle kullanılabilir. Kullanım alanları : · Evcil hayvan yatakları · Halılar · Giyim eşyaları · İdrar kutuları · Döşemelik kumaşlar · Araba koltuk ve doşemeleri ve benzeri her türlü yüzey Uygulama : Odor-exi doğrudan kokunun kaynağına 15-20 cm mesafeden püskürtün. Kötü koku çok kısa bir süre içinde tamamen yok olacaktır. Ürünün kendine has enzimatik kokusu uygulamadan kısa süre sonra kaybolacaktır. Çocuklardan uzak tutunuz.

evcil hayvan kaynaklı diyor sen iyimisin?
:)))

merabalar basettiğiniz ürünü bende hollandadan bir arkadaşım getirdi müthüş beğendim istanbulda yaşıyorum nerelerde bulabilirim siz biliyo musunuz?

X