- 20 Ocak 2015
- 1.171
- 895
para konusunda eşinizin size karışması yanlış.... sizin paranızı sizin izniniz olmadan kullanamaz...ama diğer konularda ona evde reis olduğunu hissetirin...şöyle bir laf vardır : "akıllı kadın kendi deiğini yaptırı ama eşine de lider olduğunu hissettiri" bu tarz birşeydi :))))
kadın içgüdüsü de bunu ister zaten... onun için kızlar genellikle kendilerinden uzun erkek ister....Reis mi denir patron mu denir lider mi denir bilmiyorum. Ama evlilikte erkeğin bir tık önde olması gerektiğini düşünüyorum.
sebep, biyoloji,genetik,fıtrat,içgüdler.....kadınlar da her zaman kendilerinden güçlü erkekler istemezler mi?kendisinden daha uzun, daha rütbeli,daha çok kazanan,statüsü daha yüksek,daha zengin vs....bunu kızlar da istiyor....sebep?
senin bahsettiğin tarzda bir erkek var mı sence? merak ediyorum evli misin değil misin? o tarz bir erkek arıyorsan evlenemezsin....ayrıca en ufak bir soruda konuşup anlaşamayack kadar medeniyetten uzak mısınız ki hemen boşanın diyorsunuz.bu tabirleri kullanmak istemezdim ama yukarıdaki arkadaşa hakaret ettiğiniz için yazdım...yukarıdaki arkadaş yapıcı olmaya çalışmış, siz ise yıkıcı olmaya çalışmışsınız..yukarıdaki arakadaş, konu sahibi kişinin evliliğini kurtarma derdindeyken siz boşanın diyorsunuz...yani yapıcı olmak yerine yıkıcı olmaya çalışıyorsunuz...öncelikle evlilik kurtarılmaya çalışılır .siz arkadaşlarınızla hiç tartışmıyor musunuz veya fikir ayrılıklarına düşmüyor musunuz....yıkmak kolaydır, önemli olan tamir etmektir...Tamül değil tahammül
Deyil = değil
Hanımefendi cümle kuramıyorsunuz :) yukarıda bir tane düzgün kurulmuş cümleniz yok.ilkokul çocukları daha iyi yazıyor.ve kalkıp beni mi eleştirmeye kalkıyosunuz hemde bu ağızla!!önce bir ağzınızı toplayın.kocanız tarafından ezilıp ezilip katlanmanın ezikliğini de diğer insanlardan çıkarmaya kalkmayın.Bu dünya senin gibiler yüzünden bu halde zaten :) keşke benim gibiler biraz daha fazla olsaydı.sanki küfretmişim gibi tepki vermeniz (üstelik sizinle konuşmuyordum bile) ruh sağlığınızın yerinde olmadığını gösterir.yakında panik ataklar başlar merak etmeyin :) birdaha yazsanızda sizi muhattap alıp polemiğe girmicem
Teşekkür ederim canım. Rabbim senin fe yardımcın olsun.Şimdi kendi konumu unuttum senin için üzülüyorum.Allah umarım hayatına güzellikleri katar.Herşeyi gönlünün istediğine olabildiğince yakınlaştırır.Hayatın nereden,ne getiriceği,getirdiği şeyin bizi nasıl sarsıcağını bilemeyiz.Güzel dileklerim senin için :)
He canım heBen ve benim gibilerin fitratı eksik mi girilmiş.Konuşturuyorsunuz beni
Ben bir kadın olarak erkekten daha aşağı bir varlık degilim.
Koruyup kollamak ayri birsey ben reisim benim dedigim olacak ayri birsey
Sen erkek yönetiminde yaşayabilirsin ,senin kafan okadar calisiyordur,sen hep eksiksindir anlarım ama bunu bir kesinlikmiş gibi sunmayın ..
hiçbir erkek te güçlü kadın istemez karşısında...güçlü kadın derken neyi kastediyorsunuz onu da anlamıyorum.. o kadar biliyorsunuz ama erkeklerin fıtratını çözememişsiniz ...siz sadece erkeklere karşı kompleksi olan birine benziyorsunuz...Teşhislerimde hayatta yanılmam :) kendine saygısı olmayan birinin başkasına olmasını bekleyemem zaten.güçlü kadınları kıskanmak yerine örnek alın byy
ne yani bir kişi daha güzel yazınca daha mı doğru düşünmüş oluyor....nazi kamplarında da çok okumuş bilgili doktor mühendisler varmış... demek ki güzel yazmak doğru fikrili olduğunu göstermez.....Tamül değil tahammül
Deyil = değil
Hanımefendi cümle kuramıyorsunuz :) yukarıda bir tane düzgün kurulmuş cümleniz yok.ilkokul çocukları daha iyi yazıyor.ve kalkıp beni mi eleştirmeye kalkıyosunuz hemde bu ağızla!!önce bir ağzınızı toplayın.kocanız tarafından ezilıp ezilip katlanmanın ezikliğini de diğer insanlardan çıkarmaya kalkmayın.Bu dünya senin gibiler yüzünden bu halde zaten :) keşke benim gibiler biraz daha fazla olsaydı.sanki küfretmişim gibi tepki vermeniz (üstelik sizinle konuşmuyordum bile) rubir h sağlığınızın yerinde olmadığını gösterir.yakında panik ataklar başlar merak etmeyin :) birdaha yazsanızda sizi muhattap alıp polemiğe girmicem
sanki 8 yıldır birbirini ytanıyan değil de inetrnette tanışıp evlenen çift samimiyetsizliğini gördüm ilişkinizde bu şekilde asla bu ilişki yürümüez çünkü birbirinize karşı aitlik duygunuz yok gerek sizde gerek eşinizde...
benim şuan hayatımda ki insan benimle bu tür diyaloga girse kahrolurum verdiğim emeklere yazık derim ve çıkarırım hayatımdan eşinizin size birey olarak saygısı yok
nedir bu kadar komik olanSaolun