Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin karşıniza boyle birisi cikarsa boşayin hemen ,siz hicbirsseye tamül etmeyin olurmu kimse melek deyil hanim efendi siz bulursaniz tek olursunuz bu dünyada yok böyle bir dünya hekesin bir cikislari vardir duzelmicek durumlar deyildir hemen boşan demek ne kolay szin icin atmak kolay başınıza gelince bak nasil susup oturyorsunuz tabi ayni kalirsaniz sizin gibiler akil verse neolur vermese neolur boyle adam biraz benim dedigim yapmani istiyorum diyince hemen bosamakmi lazim zaten kadinda neyapcagini bilir merak etme onun icin buraya fikir sorduAklı selim her insan bu yazılardan sizin haklı olduğunuz sonucunu çıkarabilir.sizin ciddi bir medeniyet farkınız var hem yazılanlara hemde isteklere bakılırsa..siz kendini saygılı bir şekilde gayet güzel ifade edebilen,hatta alttan alan(ki bence bunu yapmamalısınız )ve evlilik için yazdığı şeylerin hepsi sağlıklı bir evlilikte olması gerekenler olan bir kadınsınız..eşinizde klasik cahil,ufku dar,ataerkil yetiştirilmiş ama kendisini babasından bir adım öteye taşıyamamış ve sadece egosundan beslenen sizinde onun egosunu beslemenizi isteyen klasik bir türk erkeği(!) burda ciddi bir kültür ve medeniyet farkı var tabiki boşanmak için gayet geçerli bir sebep..hayata bakışına baksanıza adamın;"ben reisim sözümü dinlemiceksen niye evlendin? Şaka gibi..ve takıntılarıda normal değil onun içinde bir psikiyatre görünsün..asla ama asla taviz vermeyin.bundan verseniz sıra başka şeye gelicek,taviz verme beklentisi bitmicek.üstelik adam bunları taviz bile değil kendinde hak görüyor.sınırları hep zorlıcak acaba daha ne kadar ileri gidebilirim diye..işte bunun son noktasıda aldatıp kendini affettirebilmek..
Sizin karşıniza boyle birisi cikarsa boşayin hemen ,siz hicbirsseye tamül etmeyin olurmu kimse melek deyil hanim efendi siz bulursaniz tek olursunuz bu dünyada yok böyle bir dünya hekesin bir cikislari vardir duzelmicek durumlar deyildir hemen boşan demek ne kolay szin icin atmak kolay başınıza gelince bak nasil susup oturyorsunuz tabi ayni kalirsaniz sizin gibiler akil verse neolur vermese neolur boyle adam biraz benim dedigim yapmani istiyorum diyince hemen bosamakmi lazim zaten kadinda neyapcagini bilir merak etme onun icin buraya fikir sordu
Sizin karşıniza boyle birisi cikarsa boşayin hemen ,siz hicbirsseye tamül etmeyin olurmu kimse melek deyil hanim efendi siz bulursaniz tek olursunuz bu dünyada yok böyle bir dünya hekesin bir cikislari vardir duzelmicek durumlar deyildir hemen boşan demek ne kolay szin icin atmak kolay başınıza gelince bak nasil susup oturyorsunuz tabi ayni kalirsaniz sizin gibiler akil verse neolur vermese neolur boyle adam biraz benim dedigim yapmani istiyorum diyince hemen bosamakmi lazim zaten kadinda neyapcagini bilir merak etme onun icin buraya fikir sordu
Offf caresizlik cok kötü birsey bekarken diyorsun kocam bana boyle yapsa boyle konuşsa hemen bosarim eee evlendik cekmedigimiz duymadigimiz birsey kalmadi herkes ne soylese kizsa hakli ama olmuyor iste ayrilamiyorsun insan kendine cok kızıyor bukadr kendmizi niye düşüruyoruz kendimize saygimiz kalmiyor ama gende oturdugumuz yerde kalıyoruz cesaretli kadinlara bayılıyorum heo diyorum bu durumlari yasayan ayrilsin ama kendime gelince olmuyor iste bu nasil bendeki sabirmi desem gurursuzlukmu desem bilmiyirum ama iste cocugun oluncada olmuyor iste bitemiyor onu zorlan getiremiyirsun peşine allah huzur versin herkesin evine insan nasilda deyisebiliyor birzamanlar gurundan kolimseye taviz vermeyen simdi kendini ezdiren biri oluyorsun o yuzden samirede boyle bir durumda heralki neyapcagini sasirmis allah yardımcısı olsun herkesin dört duvarini bilemiyirsun Işte umarim mutlu olur geleceğinde
Bende senin gibiydim merak etme burdaki duruma gore düşünce farkli tabiki bagzi erekkler hakketmiyor ama hanimefendinin esi zor bir insan olarak gormuyorum ve çözülmeyecek birseyde deyil ikiside birbirine saygili düşünduklerini baylasmislar beni durum cok farkli onlarinkine karşı sen benim yazdigimi benim yüzüme vurmak istedin ama soylediklerim tabiki arkasindayim ama basit seyler icin boşan demek senin gibileri icindir her konuda boşan dersek niye evlenilsin ozman farki anladin umarimTeşhislerimde hayatta yanılmam :) kendine saygısı olmayan birinin başkasına olmasını bekleyemem zaten.güçlü kadınları kıskanmak yerine örnek alın byy
Evet butun harcamayi kendisii yapar fakat arada da olsa ben yardimci olurum.
Benim yazis seklime ruh halime laf edecegine biraz insan ol bence sende birgün bu hallere sende düşmezzin umarim polemik falan deyil düşüncelerimiz paylaşıyoruz sen oyle düşünebilirsin ben böyle, yaşanmışliklar insani değiştiriyor neyse sana iyi ahsamlarTamül değil tahammül
Deyil = değil
Hanımefendi cümle kuramıyorsunuz :) yukarıda bir tane düzgün kurulmuş cümleniz yok.ilkokul çocukları daha iyi yazıyor.ve kalkıp beni mi eleştirmeye kalkıyosunuz hemde bu ağızla!!önce bir ağzınızı toplayın.kocanız tarafından ezilıp ezilip katlanmanın ezikliğini de diğer insanlardan çıkarmaya kalkmayın.Bu dünya senin gibiler yüzünden bu halde zaten :) keşke benim gibiler biraz daha fazla olsaydı.sanki küfretmişim gibi tepki vermeniz (üstelik sizinle konuşmuyordum bile) ruh sağlığınızın yerinde olmadığını gösterir.yakında panik ataklar başlar merak etmeyin :) birdaha yazsanızda sizi muhattap alıp polemiğe girmicem
Kusura bakmayin ama kazandiginiz parayi sadece kendinize harcamaniz bencillikten baska bisey degil.. Kaldi ki esiniz maasinizi bilmiyor ki bence bu anormal bisey.. Madem calisiyosunuz Sizin de aile butcesine katkida bulunmaniz gerekmez mi? Benim ki bana onun ki bize mantigi hic hos degil.. Sizde biraz elinizi cebinize atin faturalar mutfak masrafi vs birinin ucundan tutun derim
Pardon kaç yaşındasınız ? Bu yaptıklarınız epey çocukça. Yav he he de geç bu reislik mevzusuna ne var sanki . ikinizin de biraz büyümesi gerek
Sebep; o fıtratta yaratıldığımızı düşünüyorum. Kadın korunup kollanmayı, erkek koruyup kollamayı sever. Tüm cinslerde bu böyledir. Bu benim şahsi görüşüm, erkeğin bir tık önde olması iki taraf için de daha tatmin edici olacaktır.sebep?