İmkansız aşk

atessm12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
21
1
Merhabalar herkese.. derdim ne kadar büyük bilmiyorum ama bu dert benim içimi kemiriyor, gündem güne bitiyorum sanki.
Sevgilimle çok seviyoruz birbirimizi, ama biz birbirimizi severek ayrılmaya mecbur kaldık, başka şansımız yoktu, aşkımız yarıda kaldı, çok acı çektim, kendimi yedim bitirdim, yaşamak istemiyodum, siz bunu okuyunca çok saçma gelebilir, ama aşkımız çok büyüktü.. yıllar geçti, konuştuk, buluştuk, herşey gizlice, yasak aşktı bizimkisi, bu beraberliğimizin sonucu yoktu ama, olamazdı. Sonunda daha fazla acı çekmemek için, birbirimizi daha fazla kırmamak için, onunla konuşmama kararı aldım. Evet ondan sonra güldüm, iyi oldum, ama her yalnız kaldığımda onu düşündüm. Aylar geçti, bu yasak aşk beni kemiriyordu, bir adım attım, o da attı. En yakın arkadaşım, dostum, kardeşim, yapma dedi, bunun ucunda çıkmaz yol var dedi, etme dedi. Arkadaşlar bu sevda beni bitiriyor, ne yapmalıyım bana yardım edin, lütfen. Biz ayrılalı 3 yıl oldu, ama ondan sonra görüşmeye devam ettik, ama bi türlü olmadı, olamadı, aramızda hep engeller var, lütfen yardım edin..

Engeller nedir anlamadım?
Evli mi? Aileler mi karşı?
Durum nedir izah edin?

Ne diyelim yani biz şimdi?

Şöyle, aileler karşı, türk olmadığı için ailem karşı çıktı, beni seçim yapmak zorunda bıraktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…