Gebeliğe Hazırlık İmdat! Yumurtladığım günü anlayamıyorum :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba seninle konusmustuk benim degerlerimi yorumlamistin hatta.inanilmaz sevindim bu habere.insallah kucagina saglikla almak nasip olur.darisi bana ve tüm isteyenlere olsun

Merhaba ismim ömriye 2 aylik evliyim fakat duzenli bi adettim vardı fakat ağustosun 30 da kanamam geldi kesik kesik göğüslerim sis alt kasıklarımda siskinlim var midem sis ve sicak oluyor vucudum basimda agrilar var bundan 2 hafta eveli sabah mide bulantisyla uyandim 3 gun ust uste suan kanamam yok kahvrengi geliyor sadece acaba hamilemiyim

Mâşallah Allah sağlıkla kavuştursun Herkesin ayrı bir hikayesi var işte.... Bende ovu test yapıyorum 2 aydır bu ay adetimin 18.günü koyulaşma başladı 19'da ultra pik oldu 20'dede aynıydı bugün bakalım nasıl çıkacak
Adetimin 15.gününde doktora gittim kontrol için (4 ay önce kürtaj oldumda) doktor küçük kist var demişti ☹ 2 gündür pik şimdi acaba diyorum doktor büyümekte olan yumurtamı görmüş olabilirmi? 18'de koyulaştı çünkü 19'da tam pik yaptı doktor Yasmin ister kullan ister kullanma dedi . Aman yok almadım zaten 2 ay önce hormon tahlili yaptırmıştım çok şükür normal çıkmıştı. Bugün 21.günüm
Allah sağlıkla bizlerede nasip etsin...

Ovu testini ben yaptım o zaman ama İnan’ın şaşırdım ama beynimi düzelttim geriye düzeldi. İnan’ın asla gebe kalamacağımı tüp bebekle bile bunun imkansız olduğunu düşünüyordum. Bir yıl kendimi böyle zehirledim. Hiç beklenilmeyen anda gelirmiş ya aynen öyle oldu. Herkes için duacıyım. Bu durumu yaşamayan bilemez.

Merhaba
Konunuzun üzerinden baya geçmiş ama araştırırken denk geldim ve sizden bilgi almak istedim bu konuda bayaaaa bilgi sahibisiniz belli özeldende mesajınız kapalıydı o yüzden yorum yapmak durumundayım . Çarşamba günü sağ yumurtalığımın ağrısı ve kahve akıntımdan dolayı dr a gittim ve sıvı gördü muhtemelen pazartesi günü çatlamış dedi. Ama biz en son pazarı değerlendirmiştik (yumurtlama günüm geçen cuma diye biliyordum) ve pazartesi salı çarşamba çok ağrım şişliğim olduğu için değerlendirememiştik baya üzüldüm hatta ağladım. Sormak istediğim yumurta çatlayınca görünen sıvı kaç gün gözükür mesela pazar çatlamış olsa çarşamba gözükmüş olabilir mi yada cumartesi çatlamış olsa çarşamba gözükür mü bilginiz var mıı

Sizde hep mi ağrılı oluyor yumurtlama

Yumurtlama dönemi folikül çatlayınca boşlukta sıvı birikir. Dr bunu görür. Sperm hücresi 2-3 gün rahimde yaşar. Rahim ağzı depo yapar. Buna göre hesabınızı yapbilirsiniz. Ovulasyon günü ağrınız olduğu zaman mutlaka değerlendirin. Hayırlısı olsun.

Bu yumurta akı kıvamındaki sıvı yumurtlamadan önce mi geliyor yumurtlama esnasında mı

Çok teşekkür ederim bide yumurta çatladıktan sonra bu sıvı belli bir süre sonra kayboluyo mu

Kızlar sabah ovulasyon yaptım t diğerinden köyü cıktı şimdi yaptım ikisi aynı renk cıktı bu gece deneyecez tutma ihtimali var mi

merhaba sizi online görunce sorayim dedim nasilsiniz iyisinizdir insaallah..

aradan baya gecmis ama merak ettim bende ilkkez ovu testlerine baslicam ismarladim bile soru icin aslinda gec ama merak iste bende pkoluyum benimde lekenmelerim filan olur bazende olamz ama adet oluyorum duzenli sadece gunu berlisz ama assagi yukari ayni gunlerde oluyor

nasil oldu sonraki tecrubeleriniz devam ettinizmi testlere ve bi gelisme oldumu olmadiysada Rabbim nasib etsin insallah

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bir değişiklik yok durumumda. Bu mesajı hangi evrede yazmışım bilemiyorum başımdan çok şey geçti

Bir dönem benim adetin ortalarından sonra hep lekelenmem olurdu, artık olmuyor çok şükür. Ovulasyon testi de kullanmıyorum. Tüp bebek yaptırmaya niyet ettim zaten

Pko olanlarda çok faydası oluyor. Mutlaka kullanın.

tamam cok tesekkur ederim ilkkez o testlerden kullanicam zaten ama ayni zamanda sogan kurune basliycam adetimin 7. gununu bekliyorum benim 11 senedir evliyim cocuk olmadi cunki hicbirzaman planlamamsitim hep gelisi guzel olursa olur gibisinden ama pkolular icin sansiirm biraz zor takib gerek ve bazi seylerden sebeblenmek gerekmis yeni anladim sayilir bakalim insallah olur.. insallah sizin de tup bebeginiz tutar artik sizde benim nacizane dualarimda olacaksiniz Rabbim yuzunuzu guldursun :)

Güzel Dualarınız için çok trşeklür ederim. İnşallah hepimizin gönlünce olur. Pko için şu konuyu da mutlaka okuyun inşallah faydasını da görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…