Gebeliğe Hazırlık İmdat! Yumurtladığım günü anlayamıyorum :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bu çok farklı bi bilgi , şu an çok şaşkınım. lh testleri ne işe yarayacak peki , yani hangi gün çatladığını asla öğrenemeyeceğiz ?

peki koyu oldu errtesi gün denedik tuttu diyenlerin hep tesadüf mü acaba

canım tek ilişki ile tutmuyor çogu kişinin
şimdi benim anladığım biz pik görünce telaşa kapılıyoruz ama pik demek yumurtlama olmasına daha en az 24 saat var demek
biz hazırda sperm olsun diye yolluyoruz

ve şunu da çok iyi anladım ki sperm ne kadar dinlenmişse o kadar uzun yasıyor kendi tezimi çürüttüm yani ne alakası var derdim arastırdım dogru bu

ayrıca yumurtanın çatlaması anlık bir olay tüplere inmesi en fazla 15 dk

sperm ise tüplere birkaç saatte ulaşıyor

yani öyle ince bir işki Rabbimden gelen inan mucize

çatlamanın adı o 24-36 saat kadar ama belkide 10 saate çatlıyor belki de 2 gün sonra büyük muamma bu yüzden en iyisi dr kontrolünde yumurta takibi

sen neden üzüldün kuzum?

işte koyu olunca ertesi gün denemek lazım zaten esasen

ya evet resmen mucizevi bir olay.

üzülmemin sebebi lh hormonum düşük olduğu için 6 aydır deltacortil kullanıyorum . 6 ay sonra ov. testini daha yeni öğrendim ve bir an heveslendim çatladığı günü artık görebileceğim diye . ama tabii yine belirsizlikler ve şansa kalıyoruz demektir.v:)

sen testlerini düzenli yaptınmı canım?
çatlama sorunun var ise iğne var valla bir güzel çatlatıyor :)

sen testlerini düzenli yaptınmı canım?
çatlama sorunun var ise iğne var valla bir güzel çatlatıyor :)
yaptım kuralla uygun saat aynı sıvı alımı 2 saat önce bitti vs ama 18. gün en koyu hali olmasına rağmen diğer kadınlar gibi aynı olmadı bir tık silik oldu. şimdi adete 6 gün var , birazdan doktruma mail yazacağım yorum yapar belki

Yumurtlamam bazı aylar olmuyordu çünkü senin gibi adet döngülerim düzensiz ve çok uzun oluyordu. Bazı aylarsa oluyordu ve zamanında adet oluyodum. Sonra bir ay klomen kullandım ve hayatımda ilk kez 28. Günde adet oldum sonraki aysa kendi haline bıraktım ve hamile kaldım

canım kimisinde en koyu o kadar cıkıyor

maşallah bebiş de büyümüş canım
sağlıkla kucagına al
sana birşey sorucam
klomenden sonra iğne oldunmu sen canım

maşallah bebiş de büyümüş canım
sağlıkla kucagına al
sana birşey sorucam
klomenden sonra iğne oldunmu sen canım
Eğer çatlamazsa olucaktım doktor takip için çağırmıştı ama eşimin yurt dışı seyahati çıktı ve değerlendiremedik o ayı bende saldım gitti. zaten çatlarken olan ağrıları çok ağır hissetmiştim o ay dediğim gibi normale göre çokta erken adet olmuştum canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benim eşimde de sorun vardı ona rağmen oldu bin şükür umut etmekten vazgeçmeyin

maşallah size kuzum
çatladıgı zaman hissettin dimi o müthiş ağrıları
bende bugün sabah 10 gibi başladı hala devam ediyor

bende erken gebelik testi yaptım 5 gün kala negatifti. zaten poztif olacağını düşünmüyorum artık. kahverengi akıntı da var. gelse adetimde yeniden umutlarımız yeşerse. bende ovulasyon takibine gireceğim USG'ye. bakalım neler olacak.

peki vajinal akıntın da yogunlukta mı olmuyor? Yumurtlayacagın hafta acayip artıyor akıntı, çok ıslak oluyosun ordan da anlayabilirsin yani en ıslak oldugun zamanları degerlendirebilirsin

peki vajinal akıntın da yogunlukta mı olmuyor? Yumurtlayacagın hafta acayip artıyor akıntı, çok ıslak oluyosun ordan da anlayabilirsin yani en ıslak oldugun zamanları degerlendirebilirsin

oluyor ama şu iki parmak arasına vaginal sıvıyı alıp böyle yok uzuyormuş ordan anlaşılıyormuş gibi bir akıntı değil. varginal akıntıda artış oluyor evet

geç döllenme olma ihtimali yokmu kuzum? yumurtladıgın zamanı biliyormusun?

oluyor ama şu iki parmak arasına vaginal sıvıyı alıp böyle yok uzuyormuş ordan anlaşılıyormuş gibi bir akıntı değil. varginal akıntıda artış oluyor evet
canım herkesn yapısı farklıdır sende artış oldugu zamanları degerlerndr gün aşırı, mesela bazılarnda yumurtlama kanaması geliyor bazıları agrıyla hissediyor bazıları ateşinin arttıgını söylüyor falan adetin düzensizse gününü bulmak zor farklı zamanlarda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…