Gebe kalabildiniz miArkadaşlar bir ay düzenli ovulasyon testi kullandım. maalesef adetim 52 gün sonra Dupha...n ile oldu. Zaten adetimin 21.günü kanda progesteronum düşük çıktı ve ben yumurtlamadığımı öğrenmiş oldum. Buradan bunu anlıyoruz. Adetlerim son 2 yıldır düzenli, bir geçen ay uzadı stresten.
Yaptığım ovulasyon testinde o kadar çok koyu kırmızı ve silik kırmızılar oldu ki hop oturup hop kalktım hiç sağlıklı sonuç alamadım. Yumurtalık yapım multifoliküler yani pco benzeri.. Bu ay yine denedim hep silik kırmızı gördüm. Şuan İnofolic Combi kullanıyorum.
Size sormak istediğim şu; hani bazı arkadaşlar "Ben yumurtladığım zaman sümüksü akışkan vaginal akıntım gelir hemen bundan anlarım yumurtladığımı,kasığımda ağrır" derler ya işte bende bundan hiç olmuyor.
Bu şekilde vaginal akıntısı olmayan, kasığı ağrımayan yani hiç belirtisi olmayıp ULTRASON'da yumrutladığını öğrenen arkadaşlar var mı?
Teorik olarak 30 günde adet gören bir insanın 14-15-16.günler yumurtlaması gerekir. Ben hiç anlayamıyorum. Yoksa ben hiç mi yumurtlamıyorum ne olur yardım edin, çok kafaya taktım bunu.
Bana ovulasyon testi, ateş ölçme demeyin ne olur.
Maalesef kalamadım. Yumurtlamıyorum hep kist oluyor. Klişen bile başlayamadım. Bu ay Doğum kontrol kullandım eritsin diye adet bekliyorum Dr gideceğim.Gebe kalabildiniz mi
Herkesin yumurtlamasi bir olmuyor anlattigin yumurtlama tarihleri sadece genel.mesela ben adetimin geciktigi hafta yumurtlamisim ve o sekilde hamile kaldimArkadaşlar bir ay düzenli ovulasyon testi kullandım. maalesef adetim 52 gün sonra Dupha...n ile oldu. Zaten adetimin 21.günü kanda progesteronum düşük çıktı ve ben yumurtlamadığımı öğrenmiş oldum. Buradan bunu anlıyoruz. Adetlerim son 2 yıldır düzenli, bir geçen ay uzadı stresten.
Yaptığım ovulasyon testinde o kadar çok koyu kırmızı ve silik kırmızılar oldu ki hop oturup hop kalktım hiç sağlıklı sonuç alamadım. Yumurtalık yapım multifoliküler yani pco benzeri.. Bu ay yine denedim hep silik kırmızı gördüm. Şuan İnofolic Combi kullanıyorum.
Size sormak istediğim şu; hani bazı arkadaşlar "Ben yumurtladığım zaman sümüksü akışkan vaginal akıntım gelir hemen bundan anlarım yumurtladığımı,kasığımda ağrır" derler ya işte bende bundan hiç olmuyor.
Bu şekilde vaginal akıntısı olmayan, kasığı ağrımayan yani hiç belirtisi olmayıp ULTRASON'da yumrutladığını öğrenen arkadaşlar var mı?
Teorik olarak 30 günde adet gören bir insanın 14-15-16.günler yumurtlaması gerekir. Ben hiç anlayamıyorum. Yoksa ben hiç mi yumurtlamıyorum ne olur yardım edin, çok kafaya taktım bunu.
Allah acil şifa versinMaalesef kalamadım. Yumurtlamıyorum hep kist oluyor. Klişen bile başlayamadım. Bu ay Doğum kontrol kullandım eritsin diye adet bekliyorum Dr gideceğim.
Bana da el atar mısınız :)Herkesin yumurtlamasi bir olmuyor anlattigin yumurtlama tarihleri sadece genel.mesela ben adetimin geciktigi hafta yumurtlamisim ve o sekilde hamile kaldim
Hic kullanmadim sans eseri hamile kaldim :) cvp verecek en son kisilerden biriyim sanirimBana da el atar mısınız :)
İlk kez ovulasyon kullanıyorum
İki çizgi olduğu zaman ve ertesi gün ilişki öneriliyor
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Teşekkür ederim sağlık olsunHic kullanmadim sans eseri hamile kaldim :) cvp verecek en son kisilerden biriyim sanirim
Tesekkur ederim hayirlisiyla en kisa zamanda size de nasip etsin Allah insallahTeşekkür ederim sağlık olsun
Allah bağışlasın
Amin sağolunTesekkur ederim hayirlisiyla en kisa zamanda size de nasip etsin Allah insallah
kaç günde bir adet görüyordunuz? en son kaç gündür olmamışsınız ve ne zaman yumurtlamışsınız? ay ne güzel bende keşke yumurtlayabilsem 2 ayda bir adet gördüğüm için yumurtlama yok :)Tesekkur ederim hayirlisiyla en kisa zamanda size de nasip etsin Allah insallah
30 gunde bir adet goruyordum ama hipotiroit hastasiyim ilaclarimi ihmal edersem bu sure uzayabiliyordu.o donem ilaclarimi falan ihmal etmedim ama adetim gecikti korunuyorduk ama bi hafta gectigi icin hamilelikten suphelenip evde test yaptim negatif kan verdim negatif cikti.ben zaten boyle bi donemde yumurtlamam diyerek korunmadik ama meger o donem yumurtlamisim hala adetbolmayinca bi sıkıntı var diye kadin doguma gittim ve hamileligim cok basinda oldugumj ogrendim beta hcg 56ydi ogrendigimde.son adet tarihim 8 aralikti doktorum 29 aralim olarak guncelledi 21 gunluk bi gec yumurtlama hikayesi :)kaç günde bir adet görüyordunuz? en son kaç gündür olmamışsınız ve ne zaman yumurtlamışsınız? ay ne güzel bende keşke yumurtlayabilsem 2 ayda bir adet gördüğüm için yumurtlama yok :)
arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah.darısı başımıza..30 gunde bir adet goruyordum ama hipotiroit hastasiyim ilaclarimi ihmal edersem bu sure uzayabiliyordu.o donem ilaclarimi falan ihmal etmedim ama adetim gecikti korunuyorduk ama bi hafta gectigi icin hamilelikten suphelenip evde test yaptim negatif kan verdim negatif cikti.ben zaten boyle bi donemde yumurtlamam diyerek korunmadik ama meger o donem yumurtlamisim hala adetbolmayinca bi sıkıntı var diye kadin doguma gittim ve hamileligim cok basinda oldugumj ogrendim beta hcg 56ydi ogrendigimde.son adet tarihim 8 aralikti doktorum 29 aralim olarak guncelledi 21 gunluk bi gec yumurtlama hikayesi :)
Kuzum cok yeni evlisin daha kendini kasma zaten olur.teste gelince adetin biter bitmez baslasan daha iyi olurdu ama artik zaman gecmis.sen yapmaya devam et 2 cizgide kopkoyu olunca iliski ardarda olsun hemen kalkma iliskiden sonra en az yarim saat yat.baska bisey yapmana gerek yokEki Görüntüle 2200280 Merhabalar...
Ben 2.5 aylık evliyim ve eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz. Evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık. Normalde adet döngüm 30 gün fakat evlendikten sonra bazı gecikmeler yaşadım. İlk ay 15 gün geçti ikinci ay 4 gün geçti. Bu yüzden yumurtlama günümü pek hesaplayamadım. Doktora gittim yeni evli olduğun için normal gecikmeler dedi. Folidoce verdi. Gebelik düşünüyorsan kullan diye. Kullanmaya başladım şimdi ise ovülasyon testi sipariş ettim internetten 30’lu olanlardan. Yumurtlama günümü net bileyim diye. 12.10.2018 de adet oldum ve bugün 22.10.2018 ovülasyon testi yaptım silik çıktı. Ovülasyon testine göre ne zaman denemem gerektiğini bilmiyorum. Çizgi nasıl olunca ilişkiye girmem gerek ? İlişkiden sonra nelere dikkat etmem gerek ? Bilgilendiren olursa çok mutlu olurum. Görseli ekliyorum... Biraz uzun oldu kusura bakmayın :))
Not : laboquick testini kullanıyorum.
Kuzum cok yeni evlisin daha kendini kasma zaten olur.teste gelince adetin biter bitmez baslasan daha iyi olurdu ama artik zaman gecmis.sen yapmaya devam et 2 cizgide kopkoyu olunca iliski ardarda olsun hemen kalkma iliskiden sonra en az yarim saat yat.baska bisey yapmana gerek yok
Evet benimde karından bakıp yumurtalarımı gördü. Olabilir yanianladım canım öncelikle teşekkür ederim bilgilendirme için.
Doktor normal ultrasondan karnıma bakıp yumurtan duruyor henüz atılmamış demişti. Hem de 2 kez oldu bu farklı zamanlarda. Karnıma bakıp yumurtamı görmesi mantıklı mı?
Tebrik ederim hamile kalmışsın? Nasıl oldu? Neler kullandın sağlıkla kucağına alArkadaşlar bir ay düzenli ovulasyon testi kullandım. maalesef adetim 52 gün sonra Dupha...n ile oldu. Zaten adetimin 21.günü kanda progesteronum düşük çıktı ve ben yumurtlamadığımı öğrenmiş oldum. Buradan bunu anlıyoruz. Adetlerim son 2 yıldır düzenli, bir geçen ay uzadı stresten.
Ben de hiç anlamıyorum 2 aydır adetim düzensizleşti bugün regl olmam lazım ama belirttim hiç yok yine gecikme yaşayacağım belli.. Bir an evvel tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum böyle oluncaArkadaşlar bir ay düzenli ovulasyon testi kullandım. maalesef adetim 52 gün sonra Dupha...n ile oldu. Zaten adetimin 21.günü kanda progesteronum düşük çıktı ve ben yumurtlamadığımı öğrenmiş oldum. Buradan bunu anlıyoruz. Adetlerim son 2 yıldır düzenli, bir geçen ay uzadı stresten.
Arkadaşlar ben soğan kürü ile hamile kaldım. Kendiliğinden. Ve bazı otlar içtim. Normal yoldan gebe kalabileceğime inandım artık bıraktım 5-6 ay hiç takmayacağım kafama Bebek işini unutacağım dedim kendiliğinden oldu.Tebrik ederim hamile kalmışsın? Nasıl oldu? Neler kullandın sağlıkla kucağına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?