• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmdat ölüyorum boşanacak mıyım şimdi

Bakın anlattığınız konunun bir kısmına hak veriyorum bir kısmına ciddi şekilde hak vermiyorum..

Siz eşinizin ailesine düşkün olmasını kıskanıyor musunuz ? çünkü az önce bir alıntınız da ailesine düşkün vs gibi bir şey yazdınız da.. yok size servisle git demeler falan..

Ne alaka ya kıskanmakla kocam tarafından sahiplenilmek istiyorum hepsi bu

Madem öyle haberi alır almaz gitseydi dört ay bekliyorda dört hafta mı bekleyemiyor beyefendi

Bakin diger konularda siz hakli olabilirsiniz ama bu kanser olayindaki tutumunuz cok yanlis. Sanki kanserli ablasini kiskanir gibi, kanser hastaligini kucumser gibisiniz. Ne demek bekleseydi? Evet 4 ay beklemis ki beklemesi tam bir facia, bir de 4 hafta daha mi bekleseydi? Kanser bu ya bekler mi hic? Allah korusun ben ailemde iyiye gidiyor deyip haftasina akrabalarini kaybetmis birisiyim. Lütfen bu konuyu hafife almayin.

Sanane diyor seni ilgilendirmez ben burda tek kalınca yaşadığım sıkıntıları anlattım umursamadı ablası hasta kendimi onla kıyaslamıyorum da insanın karısının sıkıntıya girmeside insanın biraz mı umrunda olmaz ben ailesine karşı hep ikinci plandayım

Sanane bir cevap olabilir mi
Bi şeyleri eksik anlattınız diye düşünüyorum

"Çoğu insan" tam tersimi söylemiş haklısınız : )
Ben kendi başına yetebilen, evi erkeksizken de sorunsuz yaşayabilen biriyim merak etmeyin. Amin, umarım bağımlı olmam : )

Bu alıntı yaptıklarınız konuyu anlamadan dinlemeden yorum yapanlar çevrenizden destek görme acziyetinizede acıdım doğrusu bağımlı olmamaktan bahsediyorsunuz sizde de takdir edilme onaylanma eksikliği var bravo süpersiniz en haklı sizsiniz
İyi geldi mi

Konu sahibesi cok ofkelisin, bence biraz sakinlesmeye ihtiyacin var..

Ne alaka ya kıskanmakla kocam tarafından sahiplenilmek istiyorum hepsi bu

Demişsin ki ;

Ya eşimle görümcem ayarlamış ben öğrendim iki hafta önce ama bana hiççç bir şey denmeden günler alınmış vazgeçirmeye çalıştım dinlemedi banada beraber gideceğiz diyordu çünkü hiç umrunda değil birde ben ölsemde kalsamda sahiplenmiyor bana varsa yoksa ailesi beni servise bindirmeye razı annesi binince binme kıskanıyorum diyip gidip arabayla alıyor banada servise bin git diyor bu son olayda tuzu biberi oldu

Sen kıskanıyorsun o kıskanıyor vs. demedim.

Sorununun ''kıskançlık '' olabileceğini düşündüm ve yazdım..

Çok uzgunum ama tavrinizdan hiç hoslanmadim. Ek olarak "sahipsiz kalmak" olarak nitelendirebiliyosaniz 15 günlük uzaklığı, affiniza sığınarak söylüyorum "köpek muamelesi görüyorum" demek size pek süpriz olmamıştır. Ne demek sahipsiz kalmak 15 gün için? Bu kadar mı acizsiniz siz? Ek olarak hastalık grip Değil KANSER. Sizi kınıyorum çok ciddiyim. Hem kocaniz yokken sahipsiz ve aç kalicaginizi dusundugunuz için, hemde böyle ciddi bir hastalığa karşı gösterdiğiniz tutum için. Eşiniz tatile gitmiş gibi konuşuyorsunuz. Üzücü.

Bu alıntı yaptıklarınız konuyu anlamadan dinlemeden yorum yapanlar çevrenizden destek görme acziyetinizede acıdım doğrusu bağımlı olmamaktan bahsediyorsunuz sizde de takdir edilme onaylanma eksikliği var bravo süpersiniz en haklı sizsiniz
İyi geldi mi
Yukarıdaki alıntıları yapmamın amacı bakın ben haklıyım, siz böylesiniz demek değil. Dedikleriniz böyle anlaşılıyor, dışarıdan böyle görünüyorsunuz demek. Yok eğer öyle değilse gerçekten kendinizi ifade etmede bir miktar sıkıntı yaşıyor olduğunuzu düşünüyorum.

Destek görme acziyetinde değilim, sadece sizin mesajlarınızdan benim çıkardığım anlamı çıkaran başkaları olduğunu söylemeye çalışıyorum.

Takdir edilme, onaylanma isteği içinde olsam bu başlıkta bile farklı fikirde olduğum üyelerle karşılıklı diyaloga girmezdim. Çok şükür ne başkalarının onayına ne evdeki varlığına ihtiyacım var.

Çoğunuz anlamıyorsunuz asıl öncesindende değer vermeme problemi var diyorum tuzu biberi oldu diyorum bu yüzden boşanmak istiyorum yani

Her neyse benim açımdan konu fazla ve gereksiz uzadı. Karşılıklı ithamlarla probleminizin de çözülmesi sözkonusu değil zaten.
Size kolaylıklar, eşinizin ablasına da sağlık diliyorum.

İyi geldi mi

karışmayayım dedim ama
arkadaşım ne alakası var???
o alıntılar, size cevaben alıntılanmış
takdir edilme, onaylanma isteğiyle ne alakası var?

Yukarıdaki alıntıları yapmamın amacı bakın ben haklıyım, siz böylesiniz demek değil. Dedikleriniz böyle anlaşılıyor, dışarıdan böyle görünüyorsunuz demek. Yok eğer öyle değilse gerçekten kendinizi ifade etmede bir miktar sıkıntı yaşıyor olduğunuzu düşünüyorum.

Destek görme acziyetinde değilim, sadece sizin mesajlarınızdan benim çıkardığım anlamı çıkaran başkaları olduğunu söylemeye çalışıyorum.

Takdir edilme, onaylanma isteği içinde olsam bu başlıkta bile farklı fikirde olduğum üyelerle karşılıklı diyaloga girmezdim. Çok şükür ne başkalarının onayına ne evdeki varlığına ihtiyacım var.

Bırakın allah aşkına hep bir önyargı hep bir önyargı ben de bağımlı değilim elbette kimseye sadece ömrümü paylaştığım insan tarafından insanca muamele görmek istiyorum dedim yoksa ablasına niye gidiyor hiç gitmesin istemiyorum burda kalacak mı dedim bağımlıdan girdiniz kıskançlıktan çıktınız

karışmayayım dedim ama
Öyle görmek istiyorsa öyle görsün bırakın. Ben kendimi biliyorum neticede, dışarıdan nasıl algılandığının farkında değil.

karışmayayım dedim ama

uff alakaya gel hanımefendi üşenmemiş tek tek alıntı yapmış yandaşlarını bende başkaları tarafından destek görmeye mi ihtiyacınız var dedim bir görüşün adablı mantıklı olması önemlidir ne kadar destek gördüğü değil

Önceki konunuza da baktım eşinizle ve ailesiyle problemleriniz olmuş
Ama lütfen bu olayı daha başka yerde tutun hastalık bambaşka bişey üstelik onlar kardeş ve aralarındaki ilişkiye kendi sorunlarınızı karıştırmayın ve hastalık söz konusu olunca biraz daha sağduyulu olmanız gerekir diye düşünüyorum

Gitmesini anladımda adam yerine koymayıp sorup danışmadan gitmesi yanlış......KEşke sizi bekleseymiş daha iyi olabilirmiş sizle gitmesi ama hastalık bu sonucta yarın ne olacagı belli degil ölüm zamansız gelirse o zaman eşiniz ablasını göremedigi icin sizi suclu görebilirdi buda sizin vicdanınızı rahatsız ederdi....akışına bırakın bence öfkeyle ve egoyla haraket etmeyin....

Back
X