• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı Evli Adam

Güncelleme :
Eski eş geri dönmek istiyor. Ama bir gece kalayım geç oldu dedi. O gece beni +18 olarak çok rahatsız etti. Ben de tekmeledim git diye. Diyor ki sen beni bu yaşta başka evde yaşatıyorsun. Ben boşandım daha ne yapsaydım ki.
Herif 80 e merdiven dayamış ne +18 i kafa mı buluyon bizle 🤣

Farkındaysanız konuma 5 kere üst üste yorum attınız. Takıntılı davranıştır bu. İnsanları yererek yücelmiyorsunuz. Sakinleşin lütfen. Sakin yazmayacaksanız da hiç yazmayın. İçinizden 10 a kadar sayın. Ben iyiyim deyin. Hayatınız zor belli ki sizinde Kolaylıklar dilerim. Önceki 29 yaşındaydı. Öyle bir takıntım yok yani.
Hahahahahaha dünden beri girmediğim için yazdıklarınıza ona istinaden üst üste cevap vermiş olabilir miyim? Sizin şöyle bir rahatsızlığınızda var yazılanları yazdıklarınızı alıntılayıp yazmayınca anlamıyorsunuz. Ve evet o yüzden tek tek hepsine cevap verdim. Takıntılı olmak bu değil siz bir öğrenin sonra karşıma geçip bana hastalık tanımı yapın. Bir kere siz kendi yaptığınız yanlış tercihlere bakın birde çocuğunuz var ondan da utanmıyorsunuz hala yüzüne rahatça bakabiliyorsunuz.

Hahahahahaha dünden beri girmediğim için yazdıklarınıza ona istinaden üst üste cevap vermiş olabilir miyim? Sizin şöyle bir rahatsızlığınızda var yazılanları yazdıklarınızı alıntılayıp yazmayınca anlamıyorsunuz. Ve evet o yüzden tek tek hepsine cevap verdim. Takıntılı olmak bu değil siz bir öğrenin sonra karşıma geçip bana hastalık tanımı yapın. Bir kere siz kendi yaptığınız yanlış tercihlere bakın birde çocuğunuz var ondan da utanmıyorsunuz hala yüzüne rahatça bakabiliyorsunuz.
Kendi kişiliğime ters düşecek birşey yapmış olabilirim. Bunun telafisi var. Doğru yolda olmak.
Ve ben şu an doğru yoldayım.
Unutmayın ki
Bana hiçbirşey olmaz :)
Evladıma karşı bir hatam olmadı içim rahat çok şükür.
Sen bu sinirle terlikle peşinden koşan, bağırıp çağıran annelerdensin belki.

Kendi kişiliğime ters düşecek birşey yapmış olabilirim. Bunun telafisi var. Doğru yolda olmak.
Unutmayın ki

Kendi kişiliğine ters düşecek birşeyi insan 1 kere yapar sen 2 kere yapmışsın buda burda yazdığın belki yazmadığında var. Ben doğru yolda olduğunu düşünmüyorum çünkü o evli yaşlı amca gel dese gidesiniz. Bence size çok şey olmuş siz farkında değilsiniz. Bunlar neler birkaçından bahsetmek isterim;
1-Karakter yoksunu olmuşsunuz
2-Ar damarı diye birşey kalmamış
3- Mideniz 3oda 1 salon belki villa olmuş
4-Komşularınızın eşleriyle beraber olmak, konuşmak, evlenmek için kendinizi şartlamışsınız vs yaz yaz bitmez yani.
Evladına karşı nasıl bir hatan var onuda söyliyeyim konuştuğun adamların illaki çocukları hatta ve hatta torunları var ve sizin çocuğunuzla belkide arkadaşlar. Yani şöyle ki benim annem komşuyla böyle birşey yapsa ben bir evlat olarak bu utançla bu kadın benim annem diyemem. Belki siz gurursuz biri olabilirsiniz ki ben öyle olduğunuzu düşünüyorum çocuğunuzunda bir gururu onuru olduğunu düşünerek harekt etmediğiniz için en büyük travmayı ve utancı o yaşıyor yaşı küçükse ileride bunları birileri ona anlattığı zaman sizden çok ama çok utanacak.
Son olarak ben evli değilim, bekarım ve gayette güzel bir ilişkim var. Çok şükür allahıma kendimden yaşça çok çok büyük insan değil. Benim çocuğum olduğu zaman ben ona sizin gibi gurursuz bir anne olmam emin olun.
Benim çocuğum ileride bana iğrenerek utanarak değil sevgi, aşk, ve mutlu bir anne diye bakar. Tekrar söylüyorum sizin yetiştirilme tarzınızı bilemiyorum ama her anne baba çocuguna ahlak değerlerini öğretir eminim size de anne babanız vermiştir bunları. Ama işte insanın içinde bunların dışına çıkmak varsa aynı sizin yaptığınızı yapar. Ki ben sizin anneliğinizi sorguladığımı düşünmüyorum sadece çocuk sizin gibi annesi olduğu için utanacak, çocuğunuzun yüzüne bu utançla nasıl bakıyorsunuz diye bir cümle kurdum.
Diğer okuyan üye arkadaşlarımdan özür dilerim bu kadar uzun ve detaylı yazıp gözlerinizi yorduğum için fakat konu sahibi üstü kapalı söylenince çok anlayamadığını düşündüğüm için detaylı yazdım. Diğer üye arkadaşlarıma saygılar sevgiler :)

Unutmayın ki

Size daha ne olsun hanımefendi?

2021’deki kendinizden yaşça küçük evli adamdan sonra kendinizden yaşça büyük evli adamla mı görüşmeye başladınız? Konu gerçekse Allah kimseye sizin gibi anne/kardeş/teyze/arkadaş vermesin.

Back