- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
çinde yaşıyordu.
hatırlamam mı
Çin’ce öğrenmeye gideni mi diyon gı? Onu demiyom ben, kocasına hayran vardı bidene hani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çinde yaşıyordu.
hatırlamam mı
Bunları da ben bilmiyorum bakÇin’ce öğrenmeye gideni mi diyon gı? Onu demiyom ben, kocasına hayran vardı bidene hani.
Herif 80 e merdiven dayamış ne +18 i kafa mı buluyon bizleGüncelleme :
Eski eş geri dönmek istiyor. Ama bir gece kalayım geç oldu dedi. O gece beni +18 olarak çok rahatsız etti. Ben de tekmeledim git diye. Diyor ki sen beni bu yaşta başka evde yaşatıyorsun. Ben boşandım daha ne yapsaydım ki.
Bunları da ben bilmiyorum bak
Herif 80 e merdiven dayamış ne +18 i kafa mı buluyon bizle
Belki sana pamuk şeker alırım dedi bu kadın böyle şeylere tahrik oluyorsa onun +18i de öyledir belkiHerif 80 e merdiven dayamış ne +18 i kafa mı buluyon bizle
Çişini tutuyorsa şükür edilecek yaş o .Demek iş bitmemiş kız
Hahahahahaha dünden beri girmediğim için yazdıklarınıza ona istinaden üst üste cevap vermiş olabilir miyim? Sizin şöyle bir rahatsızlığınızda var yazılanları yazdıklarınızı alıntılayıp yazmayınca anlamıyorsunuz. Ve evet o yüzden tek tek hepsine cevap verdim. Takıntılı olmak bu değil siz bir öğrenin sonra karşıma geçip bana hastalık tanımı yapın. Bir kere siz kendi yaptığınız yanlış tercihlere bakın birde çocuğunuz var ondan da utanmıyorsunuz hala yüzüne rahatça bakabiliyorsunuz.Farkındaysanız konuma 5 kere üst üste yorum attınız. Takıntılı davranıştır bu. İnsanları yererek yücelmiyorsunuz. Sakinleşin lütfen. Sakin yazmayacaksanız da hiç yazmayın. İçinizden 10 a kadar sayın. Ben iyiyim deyin. Hayatınız zor belli ki sizinde Kolaylıklar dilerim. Önceki 29 yaşındaydı. Öyle bir takıntım yok yani.
Kendi kişiliğime ters düşecek birşey yapmış olabilirim. Bunun telafisi var. Doğru yolda olmak.Hahahahahaha dünden beri girmediğim için yazdıklarınıza ona istinaden üst üste cevap vermiş olabilir miyim? Sizin şöyle bir rahatsızlığınızda var yazılanları yazdıklarınızı alıntılayıp yazmayınca anlamıyorsunuz. Ve evet o yüzden tek tek hepsine cevap verdim. Takıntılı olmak bu değil siz bir öğrenin sonra karşıma geçip bana hastalık tanımı yapın. Bir kere siz kendi yaptığınız yanlış tercihlere bakın birde çocuğunuz var ondan da utanmıyorsunuz hala yüzüne rahatça bakabiliyorsunuz.
Vallahi ciddiyim.Herif 80 e merdiven dayamış ne +18 i kafa mı buluyon bizle
Kendi kişiliğime ters düşecek birşey yapmış olabilirim. Bunun telafisi var. Doğru yolda olmak.
Ve ben şu an doğru yoldayım.
Unutmayın ki
Bana hiçbirşey olmaz :)
Evladıma karşı bir hatam olmadı içim rahat çok şükür.
Sen bu sinirle terlikle peşinden koşan, bağırıp çağıran annelerdensin belki.
Allahım sinirim bozuldu ya , daha ne olacak sana acaba .Unutmayın ki
Bana hiçbirşey olmaz :
Kendi kişiliğime ters düşecek birşey yapmış olabilirim. Bunun telafisi var. Doğru yolda olmak.
Ve ben şu an doğru yoldayım.
Unutmayın ki
Evladıma karşı bir hatam olmadı içim rahat çok şükür.
Sen bu sinirle terlikle peşinden koşan, bağırıp çağıran annelerdensin belki.
çinde yaşıyordu.
hatırlamam mı
Ay siz napıyorsunuz yaaa tam tartışmanın ortasında, kenarda kendi halinde sohbet ediyormuşcasınaÇin’ce öğrenmeye gideni mi diyon gı? Onu demiyom ben, kocasına hayran vardı bidene hani.
Ay siz napıyorsunuz yaaa tam tartışmanın ortasında, kenarda kendi halinde sohbet ediyormuşcasına
Unutmayın ki
Çin’ce öğrenmeye gideni mi diyon gı? Onu demiyom ben, kocasına hayran vardı bidene hani.
Ay siz napıyorsunuz yaaa tam tartışmanın ortasında, kenarda kendi halinde sohbet ediyormuşcasına