• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı Evli Adam

Güncelleme :
Eski eş geri dönmek istiyor. Ama bir gece kalayım geç oldu dedi. O gece beni +18 olarak çok rahatsız etti. Ben de tekmeledim git diye. Diyor ki sen beni bu yaşta başka evde yaşatıyorsun. Ben boşandım daha ne yapsaydım ki.
Senin eski eşininde aklı yok aklı olsa sana dönmek istemez tekrar söylüyorum sizin gibi biri evlerden ırak....

Metres değilim dedim anlamamışsınız.

Sen evlisin dedim. Boşanıcam ben dedi. He tamam dedim. Bir süre böyle görüştük.

insanı kışkırtıp kışkırtıp kendine hakaret ettirip insanlara ceza aldırıyosun. bilinçli bir şekilde yapıyorsun, saçma sapan çocuk gibi cevaplar vererek insanlarda "bu kadın iyi değil, hasta ondan böyle" algısı oluşsun istiyorsun, burada da insanların aklıyla dalga geçiyorsun resmen.
bazı üyeler burada bir de seni düşünüp gayet düzgünce açıklamışlar bir şeyleri, onlara da üzülüyorum
sen travmalarının ve psikolojik rahatsızlığının arkasına sığınan, 3 de 4 de 5 de olur eminim ki asla ama asla iflah olmayacak bir evli ve YAŞLI erkek bağımlısısın. çocuğuna yazık...

Sakinleş derin nefes al herşey yolunda.
Tekrar söylüyorum ben sakinim :) Burda insanlara akıl verecek ne yapması gerektiğini söyleyecek en son kişisiniz. Bence hemen bir psikiyatri kliniğinden randevu alın ve tedaviye gidin zira çocuğunuz için çok kötü bir travmasınız...

Sakinleş derin nefes al herşey yolunda.
Buradaki çoğu kadının hayatında her şey yolunda siz bence dönün bir kendinize bakın önce.
Peşinden koşan her evli erkeğe yüz verseler buradaki her kadının kapısına kuyruk olur.
Marifet değil yani metreslik kumalık teklifi almak, sarhoşların kapına dayanması.

Güncelleme :
Eski eş geri dönmek istiyor. Ama bir gece kalayım geç oldu dedi. O gece beni +18 olarak çok rahatsız etti. Ben de tekmeledim git diye. Diyor ki sen beni bu yaşta başka evde yaşatıyorsun. Ben boşandım daha ne yapsaydım ki.
Hicbir iliskinizde tutarlı degilsiniz. Eski es eve geliyor , butun evliler sizi kandiriyor. Bence sizde herkese yesil isik yanıyor

Canım sıkılıyor öyle. Ama bir süre dururum. Pamuk şeker yemek istiyom. Sevdiğimle bankta oturup sohbet etmek istiyom.el ele tutuşup gezmek istiyom.Aşk saçma bişey mi ben bunları hiç yaşamadım. Hep karşıma deliler çıktı. Keşke bekar bi yaşıtım çıksa. İnşallah olur...olmasa da sağlık olsun. Rüyamda hep birine aşık oluyom.
Dalga mı geçiyorsun? Gelişimini mi tamamlayamadın?

Buradaki çoğu kadının hayatında her şey yolunda siz bence dönün bir kendinize bakın önce.
Peşinden koşan her evli erkeğe yüz verseler buradaki her kadının kapısına kuyruk olur.
Marifet değil yani metreslik kumalık teklifi almak, sarhoşların kapına dayanması.
Namı yürüyorsa demek ki kapısına dayanırlar :)

Namı yürüyorsa demek ki kapısına dayanırlar :)
Peşinden it kopuk, ipsiz sapsız evli erkeklerin koşmasından ben olsam utanırım.
Herhangi bir adam bana ikinci görüşünde sarılacak. Kafasını kırarım onun, kapıma sarhoş rakısını alıp gelecek ben polis çağırıp savcılıkta soluğu almayacağım. Mümkün değil.
Hani peşinden koşanlar yaşına uygun medeni hali uygun olsa oo çok güzelim Kapımda kuyruk var desin. Bir tane kendine uygun biri çıkmıyorsa hep böyle tipler geliyorsa insan bir oturur kendini sorgular. Ben nerede hata yapıyorum diye.
İnsanın bir duruşu olur ya. Karşındaki it kopuk bir çekinir ya. Peşinden koşmuşmuş. Sert çıksa şikayetçi olsa gelebilir mi?

Peşinden it kopuk, ipsiz sapsız evli erkeklerin koşmasından ben olsam utanırım.
Herhangi bir adam bana ikinci görüşünde sarılacak. Kafasını kırarım onun, kapıma sarhoş rakısını alıp gelecek ben polis çağırıp savcılıkta soluğu almayacağım. Mümkün değil.
Hani peşinden koşanlar yaşına uygun medeni hali uygun olsa oo çok güzelim Kapımda kuyruk var desin. Bir tane kendine uygun biri çıkmıyorsa hep böyle tipler geliyorsa insan bir oturur kendini sorgular. Ben nerede hata yapıyorum diye.
İnsanın bir duruşu olur ya. Karşındaki it kopuk bir çekinir ya. Peşinden koşmuşmuş. Sert çıksa şikayetçi olsa gelebilir mi?

Ağzınıza sağlık çok güzel yazmışsınız. Birde böyle şeyler yapıp övünüyor ama var böyle tipler maalesef . Düşman başına bile vermesin allah böyle arkadaş evlat eş akraba...

Geçen yıl ki konumdu.inanmakta zorlanmışlardı bana. Yöneticimize belgeler sunmuştum. Ama ne sundum tam hatırlamıyorum. Artık uydurma fake demeyin konuma.Sadece konuyla ilgili fikrinizi yazsanız bana yeterli.
screenshot_20220526_211330-jpg.3073315

Tabi ki...
buraya insanlar fikrini yazsın yazmışsınız ama siz hala yaptığınızı savunuyorsunuz madem verilen fikirleri önemsemeyeceksiniz neden konu açıyorsunuz. Bu durumda çok saçma ay yok siz gerçekten hastasınız.

Hastalığın seyri herkeste aynı mı olmalı...
Ben kimseyle sevişmedim.
Hastalığa sığınmıyorum.
Şu an iyi hissediyorum .
Bu kadar hakarete maruz kalan kimse bu kadar dimdik duramazdı.
Ben odaklanabiliyorum.
Size çok geçmiş olsun
Hakaret demişsiniz ama kimse hakaret etmemiş. Hayatınızda hiç hakaret edilmemiş size anlaşılan ama malum burada yazabildiklerimiz sınırlı öyle olmasaydı hakareti tam anlamıyla görürdünüz:)))

Tekrar söylüyorum ben sakinim :) Burda insanlara akıl verecek ne yapması gerektiğini söyleyecek en son kişisiniz. Bence hemen bir psikiyatri kliniğinden randevu alın ve tedaviye gidin zira çocuğunuz için çok kötü bir travmasınız...
Farkındaysanız konuma 5 kere üst üste yorum attınız. Takıntılı davranıştır bu. İnsanları yererek yücelmiyorsunuz. Sakinleşin lütfen. Sakin yazmayacaksanız da hiç yazmayın. İçinizden 10 a kadar sayın. Ben iyiyim deyin. Hayatınız zor belli ki sizinde Kolaylıklar dilerim. Önceki 29 yaşındaydı. Öyle bir takıntım yok yani.

Back