İmam Nikahı Evli Adam

Metres değilim dedim anlamamışsınız.
Kabul etmedim yolları ayırdım. Boşanmak üzereyim diye hayatıma girdi. Bende zamanla sordukça oyaladığını anladığım an bıraktım.
En son ettiği teklif buydu onu da paylaştım.
İyi okusaydın hakaret etmezdin.
Bu arada sinirlerim çok sağlamdır evet.
Çünkü üzerime alınmıyorum. Ama bi insana hakaret etmeden de yorum yazılabilir.
Örnek vereyim mi:
" Ahlaksız, karaktersiz" demek yerine ;
Bu durum seni ahlaksız konumuna düşürür deseniz daha doğru.Anlarım. Çünkü burası da kuralları olan bir site.
Herkes birbirine rahatça sövse olmaz ki.

Şurda yazdıklarından azıcıkta olsa karakaterini çözdüysem ne 3 bu 4 5 6 7 .... gider de gider yani. Böyle ilişkileri seviyorsunuz belli.
Yazmis ya ilk sayfalarda 2.si de evli denk geldi diye.Hayir denk gelmedi.Konu sahibi evli biriyle beraber olmayi yadirgamiyor.
Siradaki kurban kim acaba ?

Yazmis ya ilk sayfalarda 2.si de evli denk geldi diye.Hayir denk gelmedi.Konu sahibi evli biriyle beraber olmayi yadirgamiyor.
Siradaki kurban kim acaba ?
Hahahahaha ne hikmetse denk geliyor hayır bunlar bir adamın evli olduğunu nasıl anlamıyorlar. Ben adamın hareketlerinden anlarım salak değilim sonuçta belli bir yaşa gelmişim. Bende sırada ki kurbanı çok merak ediyorum onun içinde buraya bir konu açar öğreniriz bakalım :))))))

Yurusunler gitsinler 20li yaslarinda sanki de anlasilmayacak evli oldugu.50 kusur yasinda herif.Yeni iliskisinde genc istiyormus gerci.Bu evli adam bekar kadin iliskilerinde her iki tarafi da suclu bulurum ve asla benim kocam yapmazcilardan degilim.Siradaki bizlerdén biri bile olabilir

Umarim anlar konu sahibi bu yorumlardan nasil nir yafta yedigini cunku bu durum oyle bir durum ki hadi ilkinde yaptin hata pisman oldun.Arkadas 2.kez de ayni lağımn icindeysen o denk gelme olmuyor bile bile lades oluyor.

hakaret değil benimki durum tespiti sen öylesin dememişim bak özellikle kalın puntolarla belirtmişim. ben senin öyle olduğunu düşünüyorum demişim :*
sinirlerin çok sağlam olsaydı 2. kez aynı şeyin içerisine çekilmezdin. (bir şaman öğretisi der ki ders sen öğrenene kadar devam eder. demek ki sen öğrenememişsin)
sinirlerin çok sağlam olsaydı insanlar seçtiğin adamların doğru adamlar olmadığını söylediklerinde ama ben aşk kadınıyım hede hödö demezdin.
sinirlerin çok sağlam olsaydı "akıl almak için buraya girip konu açıp" sana cevap veren kadınların sorduğu sorulara cevap olarak : psikolojik rahatsızlıklarım var demezdin. kendinden onlarca büyük adamlarla aşk yaşamaya çalışmak yerine TEDAVİ OLURDUN.

baban yaşındaki evli çoluklu çombalaklı adamın nenen yaşındaki anasıyla kahve içmeyi kabul etmezdin mesela?

Kardeşim allah evli olanların kocasını böyle tiplerden ve bu konu sahibinden korusun inşallah. İlki hataydı diyelim ama ikincisi kesinlikle tercih ve bu yüzden diyorum ki konu sahibi böyle ilişkileri seviyor diyorum...

O kadar güzel kendini ifade edebilen bir kadın neden böyle bir ilişki içerisinde olur . Bir erkek çocuğu yetiştiriyormuşsunuz lütfen kendinize gelin artık . Dini nikah kiymasanizda bu ilişki içerisinde evet metrestiniz. O adam evliydi sizde bir ilişki içerisindeydiniz. Zor şeyler yaşamışsiniz gidin tedavi olun kendinize güzel temiz bir hayat kurun iyi yaşayın ki iyi insanlarla karsilasin . Bir düşünün niye iki tane evli erkekle karşılaştınız.

Seni imam nikahına layık gören bir tipten ayrıldığın için iyi etmiş miyim diye burada soruyorsun. Yok kötü etmişsin nasıl bir adamın ikinci eş olma şansını elinden kaçırırsın. (!)

nasıl hayatlar yaşıyorsunuz siz böyle birde ahlaki yönden rahatsız hissettim demez mi ayy

Kafa buluyosun bizle heralde kanka
Bence de. Kestane, şeker fln dediğinde amaaan diye fark ettim. 35 yaşında kadının aşktan beklentisi sokakta kestane kemirip pamuk şeker yemek olamaz ya. Çok aptalca hayaller ve hayatlar

Bence de. Kestane, şeker fln dediğinde amaaan diye fark ettim. 35 yaşında kadının aşktan beklentisi sokakta kestane kemirip pamuk şeker yemek olamaz ya. Çok aptalca hayaller ve hayatlar
işte nabız yokluyor burda tepki ölçmecilik falan Belki de bitirme tezidir. "Türkiyedeki kadınların metreslere bakış açısı"

Maalesef gerçek, bu gibi vakalarda 1-2 yorum yapıyorum sonra konudan çıkıyorum, herkesin hayatı kendine, dileyen kendini vezir eder dileyen rezil eder.
Şu yorumuma ilave yapayım yanlış anlaşılmaya yol açmasın, üyenin kadın olduğunu, iletişim bilgileri vs biliyoruz ama sitede kimsenin konularına gerçektir garantisi vermemiz pek mümkün değil zira gerçekliğinden şüphe edilen üyelerle iletişime geçildiğinde bize kendileri ve açtıkları konularla ilgili ne söylerlerse, söylediklerini aksi ispat edilene kadar doğru kabul ediyoruz.

Yazdığım mesajı detaylandırdığıma göre üsluplara dikkat edin, hakaret vb içerikli mesajlar yazmayın ve polemiğe girmeyin uyarısı yaparak topikten çıkabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…