Metres değilim dedim anlamamışsınız.böyle konuları bilinçli olarak açıyorlar. üyeler hakaret etsin de banlansınlar diye
durup durup aynı şeyleri yazmanın başka bir açıklaması olamaz çünkü.
ya da yüzleri artık kayış gibi olmuş kendilerine hakaret edilmesinden hoşlanıyorlar.
konu sahibesine gelince, ilk başta üzülmüştüm ama diğer yorumlardan kendine seçtiğin hayat tarzının bu olduğunu, kaçıncı aynı tarz ilişkin olduğunu öğrendim ve artık senin düpedüz "karaktersiz ve ahlaksız" olduğunu düşünüyorum.
sonsuza kadar kendine layık gördüğün "metreslik" seviyesinde pislik içinde boğulman dileğimle.
Niye ilkokulda temel matematik öğretiliyor aslındaBen yaşının çok büyük olduğunu fark etmedim. Siz deyince anladım
Genç görünüyorNiye ilkokulda temel matematik öğretiliyor aslında
Şurda yazdıklarından azıcıkta olsa karakaterini çözdüysem ne 3 bu 4 5 6 7 .... gider de gider yani. Böyle ilişkileri seviyorsunuz belli.Ayrılmamışım gibi davranıyonuz. Tabi ki dikkatli olcam artık. 2 kere yaptım bu hatayı 3.yapmam ki.
Hayır tövbe artık inanmamŞurda yazdıklarından azıcıkta olsa karakaterini çözdüysem ne 3 bu 4 5 6 7 .... gider de gider yani. Böyle ilişkileri seviyorsunuz belli.
Yanılmayı çok isterim ama yanılmayacağımdan eminim ne yazık ki :))))Hayır tövbe artık inanmam
Yazmis ya ilk sayfalarda 2.si de evli denk geldi diye.Hayir denk gelmedi.Konu sahibi evli biriyle beraber olmayi yadirgamiyor.Şurda yazdıklarından azıcıkta olsa karakaterini çözdüysem ne 3 bu 4 5 6 7 .... gider de gider yani. Böyle ilişkileri seviyorsunuz belli.
Hahahahaha ne hikmetse denk geliyor hayır bunlar bir adamın evli olduğunu nasıl anlamıyorlar. Ben adamın hareketlerinden anlarım salak değilim sonuçta belli bir yaşa gelmişim. Bende sırada ki kurbanı çok merak ediyorum onun içinde buraya bir konu açar öğreniriz bakalım :))))))Yazmis ya ilk sayfalarda 2.si de evli denk geldi diye.Hayir denk gelmedi.Konu sahibi evli biriyle beraber olmayi yadirgamiyor.
Siradaki kurban kim acaba ?
Yurusunler gitsinler 20li yaslarinda sanki de anlasilmayacak evli oldugu.50 kusur yasinda herif.Yeni iliskisinde genc istiyormus gerci.Bu evli adam bekar kadin iliskilerinde her iki tarafi da suclu bulurum ve asla benim kocam yapmazcilardan degilim.Siradaki bizlerdén biri bile olabilirHahahahaha ne hikmetse denk geliyor hayır bunlar bir adamın evli olduğunu nasıl anlamıyorlar. Ben adamın hareketlerinden anlarım salak değilim sonuçta belli bir yaşa gelmişim. Bende sırada ki kurbanı çok merak ediyorum onun içinde buraya bir konu açar öğreniriz bakalım :))))))
hakaret değil benimki durum tespitiMetres değilim dedim anlamamışsınız.
Kabul etmedim yolları ayırdım. Boşanmak üzereyim diye hayatıma girdi. Bende zamanla sordukça oyaladığını anladığım an bıraktım.
En son ettiği teklif buydu onu da paylaştım.
İyi okusaydın hakaret etmezdin.
Bu arada sinirlerim çok sağlamdır evet.
Çünkü üzerime alınmıyorum. Ama bi insana hakaret etmeden de yorum yazılabilir.
Örnek vereyim mi:
" Ahlaksız, karaktersiz" demek yerine ;
Bu durum seni ahlaksız konumuna düşürür deseniz daha doğru.Anlarım. Çünkü burası da kuralları olan bir site.
Herkes birbirine rahatça sövse olmaz ki.
Kafa buluyosun bizle heralde kankaBen yaşının çok büyük olduğunu fark etmedim. Siz deyince anladım
Yurusunler gitsinler 20li yaslarinda sanki de anlasilmayacak evli oldugu.50 kusur yasinda herif.Yeni iliskisinde genc istiyormus gerci.Bu evli adam bekar kadin iliskilerinde her iki tarafi da suclu bulurum ve asla benim kocam yapmazcilardan degilim.Siradaki bizlerdén biri bile olabilir
Umarim anlar konu sahibi bu yorumlardan nasil nir yafta yedigini cunku bu durum oyle bir durum ki hadi ilkinde yaptin hata pisman oldun.Arkadas 2.kez de ayni lağımn icindeysen o denk gelme olmuyor bile bile lades oluyor.
O kadar güzel kendini ifade edebilen bir kadın neden böyle bir ilişki içerisinde olur . Bir erkek çocuğu yetiştiriyormuşsunuz lütfen kendinize gelin artık . Dini nikah kiymasanizda bu ilişki içerisinde evet metrestiniz. O adam evliydi sizde bir ilişki içerisindeydiniz. Zor şeyler yaşamışsiniz gidin tedavi olun kendinize güzel temiz bir hayat kurun iyi yaşayın ki iyi insanlarla karsilasin . Bir düşünün niye iki tane evli erkekle karşılaştınız.Metres değilim dedim anlamamışsınız.
Kabul etmedim yolları ayırdım. Boşanmak üzereyim diye hayatıma girdi. Bende zamanla sordukça oyaladığını anladığım an bıraktım.
En son ettiği teklif buydu onu da paylaştım.
İyi okusaydın hakaret etmezdin.
Bu arada sinirlerim çok sağlamdır evet.
Çünkü üzerime alınmıyorum. Ama bi insana hakaret etmeden de yorum yazılabilir.
Örnek vereyim mi:
" Ahlaksız, karaktersiz" demek yerine ;
Bu durum seni ahlaksız konumuna düşürür deseniz daha doğru.Anlarım. Çünkü burası da kuralları olan bir site.
Herkes birbirine rahatça sövse olmaz ki.
Nasıl yani?Ben yaşının çok büyük olduğunu fark etmedim. Siz deyince anladım
nasıl hayatlar yaşıyorsunuz siz böyleMerhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
Bence de. Kestane, şeker fln dediğinde amaaan diye fark ettim. 35 yaşında kadının aşktan beklentisi sokakta kestane kemirip pamuk şeker yemek olamaz ya. Çok aptalca hayaller ve hayatlarKafa buluyosun bizle heralde kanka
işte nabız yokluyor burda tepki ölçmecilik falanBence de. Kestane, şeker fln dediğinde amaaan diye fark ettim. 35 yaşında kadının aşktan beklentisi sokakta kestane kemirip pamuk şeker yemek olamaz ya. Çok aptalca hayaller ve hayatlar
Şu yorumuma ilave yapayım yanlış anlaşılmaya yol açmasın, üyenin kadın olduğunu, iletişim bilgileri vs biliyoruz ama sitede kimsenin konularına gerçektir garantisi vermemiz pek mümkün değil zira gerçekliğinden şüphe edilen üyelerle iletişime geçildiğinde bize kendileri ve açtıkları konularla ilgili ne söylerlerse, söylediklerini aksi ispat edilene kadar doğru kabul ediyoruz.Maalesef gerçek, bu gibi vakalarda 1-2 yorum yapıyorum sonra konudan çıkıyorum, herkesin hayatı kendine, dileyen kendini vezir eder dileyen rezil eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?