• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı Evli Adam

E tamam yokta biz napalım buna gitsin tedavi olsun gelip değişik değişik seyleri anlatıp normalmiş gibi takıliyor
Peşine takılıp gittiği heriflerin tek bir artısı yok, üstüne tonla zarar ziyanları var ama neymiş sarılıyormuş adam. Bu kadın çocuğa nasıl bakıyor bu halde ben onu düşünüyorum.

Ben 15 yaşında bile sevgilimle pamuk şeker yemedim. Öyle hayallerim olmadı. Bir de bunu kazık kadar heriflerle yapacak. Çok acayip bir hayal dünyası cidden.

İnanmak istemiyorum, ama dünyada böyle değişik insanlar da var gerçekten.
Aynen öyle.
Lise aşkımla da parkta bahçede oyuncak oynayıp şeker yemezdim ben🙄🙄 sıkıcı mıyım neyim

Peşine takılıp gittiği heriflerin tek bir artısı yok, üstüne tonla zarar ziyanları var ama neymiş sarılıyormuş adam. Bu kadın çocuğa nasıl bakıyor bu halde ben onu düşünüyorum.
Bir de oğluma yansıtmıyorum diyor. Mümkün mü? Yazık çocuğa ya

2014'ten beri sırf trollüğüne aynı senaryo devam ettirilebilir mi bilemiyorum.

Ama bu cümle beni çok etkiledi. Ciddi anlamda midem bulandı ve çok üzüldüm yani. 70 yaşında adamdan çocuk yapmış bir de. Ailenden kaçmak istedin falan tamam olabilir, bari yaşıtın biri bulup ona kaçsaydın. 18 yaşındaki kız 60 yaşında adamla nerden tanışıyor ayrıca onu da çok merak ettim. O da mı komşuymuş acaba? Bana sokakta dayılar bakınca inanılmaz midem bulanıyor, bu bir de tanışıp, yakınlaşıp, evlenmiş.

Eklentiler

• Screenshot_20220526-164027_Kiwi Browser.jpg
    Screenshot_20220526-164027_Kiwi Browser.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 69
Tövbe bismillah.gül gibi bakıyorum siz merak etmeyin.
Bir çocuk annesini ağlarken de görebilir. Güçlüyken de
Gülerken de
Her duyguyu o da yaşayacak.
Önemli olan çocukken büyük ve ağır travmalar almamak.
Sigara meselesine gelince çok alkollüydüm.Tek başımaydım.Üzerime çok geliniyordu.Bir hataydı tekrarı yok.Kimse görmedi yağ sıçradı dedim geçtim. Mis gibi şu an bileğim. Geçti herşey dimdik ayaktayım. Sanki düzenli olarak mı yapıyorum kendime bunu.
Vazgeçtim aşktan meşkten.
Soğudum zaten.
Kendim yerim pamuk şekerimi

Tövbe bismillah.gül gibi bakıyorum siz merak etmeyin.
Bir çocuk annesini ağlarken de görebilir. Güçlüyken de
Gülerken de
Her duyguyu o da yaşayacak.
Önemli olan çocukken büyük ve ağır travmalar almamak.
Sigara meselesine gelince çok alkollüydüm.Tek başımaydım.Üzerime çok geliniyordu.Bir hataydı tekrarı yok.Kimse görmedi yağ sıçradı dedim geçtim. Mis gibi şu an bileğim. Geçti herşey dimdik ayaktayım. Sanki düzenli olarak mı yapıyorum kendime bunu.
Vazgeçtim aşktan meşkten.
Soğudum zaten.
Kendim yerim pamuk şekerimi
bir çocuk annesini elbette ağlarkende görür mutluyken de ama devamlı tuhaf bir ruh durumu içinde depresif saçma ilişkiler içinde görürse o çocuğun da psikolojisi bozulur.telefon konuşmalarınıza kadar dinliyordur etkileniyordur emin olun.ailesi boşanmış ya da birlikte problemli anne babaların çocukları okul hayatında hemen kendilerini belli ediyorlar.herkes anlıyor da bir aileleri kabullenmiyor çoğunlukla.bırakın elalemin kocalarını kendi evladınıza sahip çıkın.erkeksiz yaşamak çok mu zor yahuu?bir 3 sene ara verseniz olmuyor mu?hem kendinizi tedavi edin hem de çocuğunuzu.

2014'ten beri sırf trollüğüne aynı senaryo devam ettirilebilir mi bilemiyorum.

Ama bu cümle beni çok etkiledi. Ciddi anlamda midem bulandı ve çok üzüldüm yani. 70 yaşında adamdan çocuk yapmış bir de. Ailenden kaçmak istedin falan tamam olabilir, bari yaşıtın biri bulup ona kaçsaydın. 18 yaşındaki kız 60 yaşında adamla nerden tanışıyor ayrıca onu da çok merak ettim. O da mı komşuymuş acaba? Bana sokakta dayılar bakınca inanılmaz midem bulanıyor, bu bir de tanışıp, yakınlaşıp, evlenmiş.
3000 yılında da görüşürüz inşallah
Benimde midem bulandı bazen ama yaşadım işte
Komşu değil yanında çalışıyordum
16 yaşında girmiştim yanına

Back