• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı Evli Adam

İsteyene semt adı veririm. Burada oturan varsa aranızdan bi kaç kişiyle burda bi kafede görüşmeye de gelirim. Eski eşide çağırırım o anlatır duyarsınız. herşeyi ıspatlarım. Neden sürekli fake olmakla suçlanıyorum.Hiçbişeyim yalan değil. Garip geldim belki. Farklıyım. Ben böyleyim

Ben zaten degismeye calistiginizi dusunmuyorum artik hic, boyle olmak sizin guvenli alaniniz, cikmaya da niyetiniz yok, zaten kiliflarinizi da bulmussunuz kafanizda evirip cevirip ayni seyleri yaziyorsunuz.

Yardim edecek butun yorumlara ve fikirlere kapalisiniz, sadece kendi hayal dunyanizdan pamuk sekerdir, asktir falan yazip duruyorsunuz.

Burasi size yardimci olacak yer degil. Ben ciddi bir terapi gordugunuze inanmiyorum. Eger gunluk hayatinizda da burada yazdiklariniz gibi muhakeme beceriniz yoksa, gerekirse yatili yardim almaniz gerekir. Bu ayip degil, suc degil.

Iyilesmeniz lazim. Siz annesiniz. Oglunuz da 20 sene sonra eksik bir anne figuru ile buyudugu icin sizin gibi hissetsin mi istiyorsunuz?

Ben zaten degismeye calistiginizi dusunmuyorum artik hic, boyle olmak sizin guvenli alaniniz, cikmaya da niyetiniz yok, zaten kiliflarinizi da bulmussunuz kafanizda evirip cevirip ayni seyleri yaziyorsunuz.

Yardim edecek butun yorumlara ve fikirlere kapalisiniz, sadece kendi hayal dunyanizdan pamuk sekerdir, asktir falan yazip duruyorsunuz.

Burasi size yardimci olacak yer degil. Ben ciddi bir terapi gordugunuze inanmiyorum. Eger gunluk hayatinizda da burada yazdiklariniz gibi muhakeme beceriniz yoksa, gerekirse yatili yardim almaniz gerekir. Bu ayip degil, suc degil.

Iyilesmeniz lazim. Siz annesiniz. Oglunuz da 20 sene sonra eksik bir anne figuru ile buyudugu icin sizin gibi hissetsin mi istiyorsunuz?
Tamam kestane de olur. Neden pamuk şeker dedim ki. Buna takıldınız. Yani mutlu mutlu ilerde eşimle sinemaya gitmek gibi bi hayaldi işte. . Olmazsa nasipte bi eş olmaz tabi napayım. Ben artık arayışta değilim ki. Çok seçici olmalıyım.muhakeme yeteneğimi kaybetmedim. Özel hayatımla ilgili hatalar yanlış seçimler. Belki de bunları tecrübe etmem lazımdı.

Haklısınız. Daha iyi yazmışsınız şimdi...ama çocuğuma karşı sorumluluklarım yerinde. Ona zarar vermedim. Verdirmem. Canımı ortaya koyarım. O kısım ağır oldu.
Bakın hala anlamıyorsunuz sizin sağlığınızın yerinde olması da çocuğunuza karşı bir sorumluluk. Hem fiziki hem ruhsal sağlınızın iyi olması gerekir. Günlerce saatlerce ağlamış olmanızı çocuğunuzun farketmemesi mümkün değil. Yansıtmıyorum dediğiniz her şeyi farketmiştir çocuk. Karşı binanızda oturan adamla ilişkinizi nasıl farketmesin? Hiç mi sokakta veya aynı okula giden arkadaşı yok? Eminim mahallelinin ağzında sakız olmuştur ilişkiniz.

Çocuğunuzun rencide edilme riski var. Hadi gizledim ettim deyin ama bir kaç sene sonra bile biri çıkar “ya senin annen böyleydi şöyleydi” der. O zamanda ergenlik problemleri üstüne bir de bu dert biner. Bırakın bu duygusallığı güçsüzlüğü. Bu kadar kötü olaylar yaşayıp ders alıp güçleneceğinize aşk hayalleri kuruyorsunuz. O da olur bir gün. Kendinize layık düzgün bir adam çıkabilir karşınıza. Ama şimdi sırası değil bunun. Gidin önce kendinizi iyileştirin yaralarınız kapansın mantıklı düşünmeye başlayın. Kendinizi kullandırtmayın elin haysiyetsiz adamlarına.

Toplumda en nefret edilen, en kabul edilmeyen kadın grubu evli adamlarla yaşayanlar. Bakın maddiyat ilişkisi yok giysi parfüm aldırmıyorum kimseye diyorsunuz ama evli erkelerle yaşananların getirisi bu oluyor genelde. Hemen size bu damgayı vuruyoruz.

Belki bu konuyu açmasaydım. Çıksa karşıma beni yine kandırsa birşeyler vaad etse belki inanırdım. Sizden güç bulmak istedim. Sözüm söz önce kendimin sonra evladımın onuru için böyle bişey yaşamak istemiyorum. Aldığım ilaçlardan ruh gibiyim zaten inanın. En ağır küfürü yazsanız bana şu an tepki bile veremem ki
Yanlışta huzur olmaz yanlışı farkedip bırakman güzel,fakat anladığım 17/50(yada 60)yazanlar olmuş ilk evliliginiz ,biride demedimi körpecik kızsın baban yaşında adama varana kadar ,delikanlılara kıranmı girdi diyemedimi.kimse

36 53 bunlar nasıl yaş farkları şaşkınım ,ben boşandığım adamın bile benden çokkkk büyük olduğunu düşünüyorum cahillikmiş diyorum,ben
19dum O " 30du 2.ciye birini seversem kesinlikle yaşı yaşıma yakın isterim .siz 17 /60 36 /53 bunlar uçurum resmen yaşadığın şey çok çirkin lütfen bu ahlaksızlığa devam etmeyin ,

Adamın yolu yol değil zaten evli karısını boşamıyor ,imam nikahlım ol diyo ,çocuk istiyor,anası da karaktersiz belli ,çocuklu kadınsın aklını başına devşir Allahın gazabına rastlarsan depresyon hafif kalır kimse seni bu konuda desteklemez ,konuna neresinden bakarsak tutarsız, etik olmayan ,ahlaki değerlerimize ters ,rabbim hidayet versin size, inanki yapma bunu haram ile zina ile huzurun kalmaz

Zina dinimizde enbüyük günahlar içinde ,çocugunuz azbi büyüdügünde duysa korkmuyormusunuz ,anlarsa diye hangi çocuk ister annesinin böyle olmasını.

Sen ve senin gibi evli adamlara yanaşip yuva dagıtanlara arsız olarak bakıyorum .rabbim size entez zamanda doğruya iletmesini temenni ediyorum . Erkek kıtlığımı var 36sınız madem 38 40 yaşında bekar biri size uymazmı yetmezmi 🤨🤨🤨

Tamam kestane de olur. Neden pamuk şeker dedim ki. Buna takıldınız. Yani mutlu mutlu ilerde eşimle sinemaya gitmek gibi bi hayaldi işte. . Olmazsa nasipte bi eş olmaz tabi napayım. Ben artık arayışta değilim ki. Çok seçici olmalıyım.muhakeme yeteneğimi kaybetmedim. Özel hayatımla ilgili hatalar yanlış seçimler. Belki de bunları tecrübe etmem lazımdı.

Yanlis 1 kere olur. Tekrar etmeniz tercihinizdir.

Sevgili Lut-ran;
Seninle biraz olsun empati kurabildiğimi anlaman adına yazıyorum.

Şiddetin her türlüsünü yaşamış biri olarak yazıyorum. Fiziksel, psikolojik, cinsel, duygusal.. üstelik ilk cinsel taciz olayında henüz 5 yaşındaydım.

Ailemden bahsetmek bile istemiyorum, zira reşit olur olmaz evden kaçabilmek için yaşça çok büyük biriyle evlenmem, onlar adına fikir edinmeni sağlayabilir.

Yağmurdan kaçarken doluda ölmek nedir çok iyi bilirim. Çocukluğunu, gençliğini yaşayamamanın eksikliği 40 yaşında bile hissedilir, iyi bilirim. İçinde kalan ukdeleri yüreğimin en derininde hissedebiliyorum. Haklısın ben de haklıyım. Delirmenin eşiğinden döndüm defalarca, ama durmam gereken yerde durdum çünkü orda çocuklarım vardı. Hadi birisi 21 olmak üzere kendini kurtardı ama küçük kuzum okul çağında. Sağ gözümle ağlarken sol gözümle gülümsemeye gayret ettim ona. Çünkü ona iyi bir çocukluk borçluyum.

Beşeriz, şaşarız elbet. Ama aynı hatayı 3 den fazla tekrar edersen bu hata olmaktan çıkar ve bu insanlar da seni linçlemeyi kendilerine hak görürler. Hayal ettiğin heves ettiğin duygular ve durumlar çok içten çok masumane lakin artık öyle adamlar yok bu saatten sonra hele çok zor. Velev ki bir gün çıkar karşına öyle biri yine yaşarsın. Ama her şeyden önce çocuğundan da önce ruhsal sağlığını kazanmak zorundasın. Bunu kendine borçlusun. İyi olduktan sonra da evladına borçlu olduklarını yapmaya gayret etmelisin.

Umarım sağlıklı bir birey ve anne olarak, hayatının geri kalanını mutlu sürdürebilirsin. Sevgiler..❤️

Siz calisiyormusunuz?acaba çok mu boş vaktiniz var?

Eski esinizin yaptiklarini, ugradiginiz tecavuzu vs herseyi okudum. Cocuk yasta yasadiginiz travmalar muhakeme yeteneginizi köreltmiş gibi geldi bana. Insan cekirdek ailesinden deger görmeyince kendisini degersiz zannediyor, aile cocuk, topluma saglikli birey yetistirme vb gibi kavramlarin manevi boyutunu goremiyor. Ozellikle babasindan istedigi ilgiyi alamayan kiz cocuklari serseri tipler saclarini oksuyor diye pesinden gidiyor. Dayak yiyor, cinsel tacize ugruyor yinede seviyorum diye dolaniyor.

Siz herseyden once bir annesiniz. Cocugunuz bileginizdeki sigara yaniklarini gorecek, yasi ilerlediginde yasadiginiz carpik iliskilerin farkina varacaktir. Ailenizin psikolojinizi bozdugu gibi sizde cocugunuzunkini bozup gelecekte yanlış kararlar vermesine sebep olacaksiniz. Ciddi bir tedavi olmaniz lazim. Hatta gerekirse beni hastaneye yatirin diye kaymakamliga falan basvurun. Sadece kendi hayatinizi degil cocugunuzunkinide çamura bulaştırıyorsunuz

Soyle dusun baban olabilirdi bu herif..hem bu saatten sonra ne verebilir bu herif sana? Parasi varsa ok.. ama baska ne verebilir yani?

Baba sevgisinden mahrum mu buyudun? Hep oyle derler ya..

Banlanmamak için kaç zamandır bakmiodum BDV ye😁😁 linç loading konular gelmis :KK53: 2. Evli sevgili,konu sahibi de evliymis:olamaz:bence imam nikahını kiyin,çocuğu da yapın.Ask bu engel olmak istemem ben:KK53:

Nasıl mideniz böyle birşeyi kabul ediyor sanırım sizin mide 3 oda 1 salon yada villa tarzı birşey bilemedim. Bide 2. yazmış azmış ya sen bir 10 tane falan böyle ilişki yaşa. Dünyada adam kıtlığı var haklısınız hep böyle evli insanları buluyorsunuzdur. Bir kadın kendine bunu nasıl yakıştırır allah aşkına ya bir tedavi olun bence. Kadın kadının düşmanı olursa böyle erkekler ne yapmaz kadınlara. Maalesef var böyle evli tiplerle konuşan kadınlar evliliği bozulsun diye elinden geleni yapanlar ama sorsanız kendileri çok düzgün. Hadi ordan ya kendinize gelin bide ergen çocukları var yazmış emin olun o ergen çocuk dedikleriniz sizden daha aklı başındadırlar. Midem bulandı gerçekten böyle insanların başına ne gelse az daha beter olun valla. Kabul edilebilir bir durum değil bir düşünün sizin başınıza gelse ne yapardınız? Buraya gelip kadın kocamı ayarttı diye ağzınıza gelenş sayardınız aynısını şuanda bizler size sayıyoruz.

Hepsini okumadım ama üsteki bir üye çocuk yaşta yaşadıklarınızdan bahsetmiş üzüldüm sizin adınıza insan o yaşta yaşadıklarını maalesef unutamıyor ve ileriki yaşlara da yansıyor sizi yargılamak hadim değil ama dışarıdan bakınca çok hoş olmayan bir birlikteliğiniz var yaşınızda o kadar büyük değil kendi yaşınızda ve evli olmayan biriyle birlikte olsanız daha iyi olmaz mı? Üstelik adamın boşanmaya niyeti yok kendinize bu eziyeti yapmayın hayatınızı böyle heba etmeyin gelecek size daha güzel günler getirsin kendi denginizle tabi:KK50:

Eşimle geçenlerde boşanma aşamasına geldik, bir arkadaşım dedi ki "belki boşandıktan sonra sana layık birisi çıkar karşına". Bunun düşüncesi ile bile bütün damarlarım çekildi. Çünkü artık bir çocuğum var ve önüme gelenle kafama göre ilişki yaşayamam. Elbette insanlar boşandıktan sonra aşkı bulabilir ve yasayabilir ancak bana kalırsa anne veya baba farketmez, çocuğu olan herkes ilişki konusunda çoook dikkatli olmalı ve kime güvendiğini çok iyi seçmeli. Çocuklarımıza travma yaşatma hakkımız yok.

Yeri geliyor öz anne babadan zarar görüyor çocuk, psikolojik fizyolojik farketmez. O yüzden bir evladınız olduğunu hatırlayın ve ona göre davranın. Hiçbir şey olmasa bile annesinin nelerin içinde olduğunu gördüğü/farkettigi an yaşayacağı travmayı düşünün. Elbet sizi de sevecek ve değer verecek tertemiz, yaşı yaşınıza uygun bir erkek vardır. Bu boş beleş çakallara fırsat vermeyin rica ediyorum. Umarım yolunuzu bulursunuz.

Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
Konuyu tam okumadan yazacaktım hayatını mahvetmişsin diye,şükür sonunda bırakmışsın.Aman ha sakın ikinci kadın olmayın yazık hayatınıza.

böyle konuları bilinçli olarak açıyorlar. üyeler hakaret etsin de banlansınlar diye
durup durup aynı şeyleri yazmanın başka bir açıklaması olamaz çünkü.
ya da yüzleri artık kayış gibi olmuş kendilerine hakaret edilmesinden hoşlanıyorlar.

konu sahibesine gelince, ilk başta üzülmüştüm ama diğer yorumlardan kendine seçtiğin hayat tarzının bu olduğunu, kaçıncı aynı tarz ilişkin olduğunu öğrendim ve artık senin düpedüz "karaktersiz ve ahlaksız" olduğunu düşünüyorum.
sonsuza kadar kendine layık gördüğün "metreslik" seviyesinde pislik içinde boğulman dileğimle.

Back