Evli olduğunu öğrendiğiniz an terkedeceğinize annesinin evine gidip boşansın evlenelim demişsiniz. Maddi beklentiniz yok, ağır küfür hakaret işitmişsiniz, aile olma ihtimaliniz imkansız ama siz yine de devam etmişsiniz. Evli olduğunu öğrenince değil, metres olmanız istendiğinde ayrılmışsınız. Arada fark var.
Oğlunuza yaklaştırmadınız da ya bir gün manyağın tekine denk gelirseniz? İstediklerini yapmadınız diye çocuğun peşine düşerse? Gece yarısı içip içip evinizi basan biri olursa? Bırak dövmeyi canınıza kastederse? Normal hayat yaşayan işinde gücünde adamlarla muhatap olmuyorsunuz. Bir öncekinden dayak yemişsiniz, çocuğunuz farketmedi mi durumunuzu? Bu adam da 10 sene mahkumiyet yaşamış, hapse girmiş.
Bence size ağır konuşulması gerekiyor, silkinip kendinize geliyorsunuz biraz da olsa. Ben devamlı evli adamlarla beraber olursam, dayak yersem, metresim ol denirse alsınlar tabi çocuklarımı. Kendi zevkimin eğlencemin peşindeyken niye heba olsun çocuklarım. Ben kimseden taciz şiddet görmedim, o nedenle bu konuda sizin adınıza konuşamam. Ama anne oldum ve bir annenin en temel en başlıca görevi çocuğunun sağlığını, güvenliğini ve huzurunu sağlamaktır. Tabi bekar bir anne olarak ilişkiniz flörtünüz olabilir ama olmazsa olmaz kriter çocuğun önceliği olmalı.
Hayat herkese merhametli adil davranmıyor. Kötü olaylar yaşamışsınız ama geçmişten kurtulamıyorsanız bir psikolog psikiyatrla konuşmalısınız. Bu kadar yaşananın ardından hala bir erkekle bankta oturup pamuklu şeker yeme hayali duyan bir kadın acil tedavi olmalı. Tedavi falan olmuyorum ihtiyacım yok, yeni bir erkek bulup onla aşk yaşamak istiyorum diyen kadının tekrar söylüyorum çocuğu bir süre alınmalı elinden.
Hiç bana atarlanmayın, sizin de istediğiniz gibi aklınız başınıza gelsin diye yazdım o kadar şeyi.