- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
Hadi 35 yaşında kadın böyle bir hayal kurdu diyelim de, 50 küsur yaşında adam ne yapsın pamuk şeker yiyip? O yaşta adamın şekeri vardır muhtemelen zaten, şekerim çıktı mı düştü mü onun derdindedir ancak.Bence de. Kestane, şeker fln dediğinde amaaan diye fark ettim. 35 yaşında kadının aşktan beklentisi sokakta kestane kemirip pamuk şeker yemek olamaz ya. Çok aptalca hayaller ve hayatlar
Babalarımıza gitmeye de gerek yok ben 37 yaşındayım, olur ya eşimden boşansam bir ilişki yaşamak istesem bu parkta pamuk şeker yiyip kestane yemeli bir şey olmazdı. Bu anca oğlumla yaşarım benHadi 35 yaşında kadın böyle bir hayal kurdu diyelim de, 50 küsur yaşında adam ne yapsın pamuk şeker yiyip? O yaşta adamın şekeri vardır muhtemelen zaten, şekerim çıktı mı düştü mü onun derdindedir ancak.
Benim babam da o yaşta. Tabii ki çok korkunç, buruşuk, yaşlı vs değil ama 35'e göre büyük ve şeker, kilo gibi sorunlarla uğraşıyor o da.
Tahterevalliye binmek mesela.. siz hiç eşinizle binmediniz mi. Basit şeyler mutlu eder ki beni.. başka ne isteyeyim kabul biraz çocuk ruhluyum.Bence de. Kestane, şeker fln dediğinde amaaan diye fark ettim. 35 yaşında kadının aşktan beklentisi sokakta kestane kemirip pamuk şeker yemek olamaz ya. Çok aptalca hayaller ve hayatlar
Yok binmedim valla. Oğlumla bimiyoruz genelde. Parktaki oyuncaklara çocuğumu bindirmeyi tercih ediyorum. Eşimle yetişkin aktiviteleri yapıyoruzTahterevalliye binmek mesela.. siz hiç eşinizle binmediniz mi. Basit şeyler mutlu eder ki beni.. başka ne isteyeyim kabul biraz çocuk ruhluyum.
Biraz çocuk ruhlu olmak değiş bu bana göre. Siz çocuk gibi davranıyorsunuz ama sorumluluklarınız varken böyle oyuncak oynamak istemeniz ciddi anlamda tuhaf. Bu beklentilerinizi de size 30 yaş üstü vermez. Ben birine pamuk şeker yiyip tahtrevalliye binelim desem deli kadın der bence. Tuhaf bir ilişki beklentiniz var bunu da zor bulursunuzTahterevalliye binmek mesela.. siz hiç eşinizle binmediniz mi. Basit şeyler mutlu eder ki beni.. başka ne isteyeyim kabul biraz çocuk ruhluyum.
Ben buna farklıyım demezdim bi anormallik var gayet normal şeyler yaşiyor gibi yazıyorsun neden sürekli evli adamlarla takıliyorsun mesela farklı olduğun için miİsteyene semt adı veririm. Burada oturan varsa aranızdan bi kaç kişiyle burda bi kafede görüşmeye de gelirim. Eski eşide çağırırım o anlatır duyarsınız. herşeyi ıspatlarım. Neden sürekli fake olmakla suçlanıyorum.Hiçbişeyim yalan değil. Garip geldim belki. Farklıyım. Ben böyleyim
Ve elli yaşında adamlar bulup parkta oyuncak oynayıp şeker yemek istiyor yahuBen buna farklıyım demezdim bi anormallik var gayet normal şeyler yaşiyor gibi yazıyorsun neden sürekli evli adamlarla takıliyorsun mesela farklı olduğun için mi
Pamuk şeker yerim salıncağa da binerim ama elin evli adamlarıyla değil heralde ya nasıl bir denk gelmeyse hep evlilerle denk geliyor Allah AllahVe elli yaşında adamlar bulup parkta oyuncak oynayıp şeker yemek istiyor yahu
Nerden baksan tutarsız nerden baksan delice
İlişki değil gençlik heyecanı peşinde çünkü. Gitmiş genç yaşında evlenmiş yaşamadığını arıyor ama yanlış zamanda yanlış kişilerde arıyor. Yazdıkları o kadar tuhaf ki… Dalga mı geçiyor kafa mı gitmiş anlamadımPamuk şeker yerim salıncağa da binerim ama elin evli adamlarıyla değil heralde ya nasıl bir denk gelmeyse hep evlilerle denk geliyor Allah Allah
Karşımızdaki gerçekten normal sağlıklı bir insan değil ki.Ve elli yaşında adamlar bulup parkta oyuncak oynayıp şeker yemek istiyor yahu
Nerden baksan tutarsız nerden baksan delice
Ama normal sanıyor ilişkiden beklentilerini. Eşimle tahtrevalliye binmedim mi diye sorarken doğalını bu sanıyorKarşımızdaki gerçekten normal sağlıklı bir insan değil ki.
E tamam yokta biz napalım buna gitsin tedavi olsun gelip değişik değişik seyleri anlatıp normalmiş gibi takıliyorKarşımızdaki gerçekten normal sağlıklı bir insan değil ki.
Yani çocuğum anlamıyor diyor ama mümkün mi? Karşı komşunun anası gel imam nikahı kıyalım diyorsa onu tüm mahalle duymuştur. Ki yolda sarıldı hoplattı bilmem ne de diyor. On yaş ufak değil anlar. Sigara söndürdüm kolumda diyor mesela görmemesi mümkün mü?E tamam yokta biz napalım buna gitsin tedavi olsun gelip değişik değişik seyleri anlatıp normalmiş gibi takıliyor
Evde biraz sesli konuşalim kedim gelip ağzımı öpüp yalamaya çalışiyor yüzüme bakiyor sesim neden yükseldi diye kedi bu kediYani çocuğum anlamıyor diyor ama mümkün mi? Karşı komşunun anası gel imam nikahı kıyalım diyorsa onu tüm mahalle duymuştur. Ki yolda sarıldı hoplattı bilmem ne de diyor. On yaş ufak değil anlar. Sigara söndürdüm kolumda diyor mesela görmemesi mümkün mü?
Böyle annelik mi olur.
Oğlum beş yaşında, ama her şeyi anlıyor. Bı çocuk neredeyse ergenliğe girecek. Annesi aşk meşk çarpık ilişki peşinde. Dünyada umrunda değil belli ki evli komşu sokakta sarılıyor ses etmiyor. Ya bu mahalledekiler hiç mi belli etmediler çocuk duymadı görmedi.Evde biraz sesli konuşalim kedim gelip ağzımı öpüp yalamaya çalışiyor yüzüme vakiyor sesim neden yükseldi diye kedi bu kedi
Elferay yani sadece konuyu okumak .resimi merakettim ,hak yolunda giden hak yoluna b..k yolunda giden b..k yolunda fırsatlar çıkar önüne ,yanlış yanlıştır azı çoğu hafifi küçüğu olmaz .Linkini nasıl bulurum dayak yedigi resimli konuyu
Ben 15 yaşında bile sevgilimle pamuk şeker yemedim. Öyle hayallerim olmadı. Bir de bunu kazık kadar heriflerle yapacak. Çok acayip bir hayal dünyası cidden.İlişki değil gençlik heyecanı peşinde çünkü. Gitmiş genç yaşında evlenmiş yaşamadığını arıyor ama yanlış zamanda yanlış kişilerde arıyor. Yazdıkları o kadar tuhaf ki… Dalga mı geçiyor kafa mı gitmiş anlamadım
Dur daha yeni başlamışOh çok rahatladım şu an. Ben 85. Falan sanmıştım ikinciyse tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?