İmam Nikahı Evli Adam

Bence de. Kestane, şeker fln dediğinde amaaan diye fark ettim. 35 yaşında kadının aşktan beklentisi sokakta kestane kemirip pamuk şeker yemek olamaz ya. Çok aptalca hayaller ve hayatlar
Hadi 35 yaşında kadın böyle bir hayal kurdu diyelim de, 50 küsur yaşında adam ne yapsın pamuk şeker yiyip? O yaşta adamın şekeri vardır muhtemelen zaten, şekerim çıktı mı düştü mü onun derdindedir ancak.

Benim babam da o yaşta. Tabii ki çok korkunç, buruşuk, yaşlı vs değil ama 35'e göre büyük ve şeker, kilo gibi sorunlarla uğraşıyor o da.

Babalarımıza gitmeye de gerek yok ben 37 yaşındayım, olur ya eşimden boşansam bir ilişki yaşamak istesem bu parkta pamuk şeker yiyip kestane yemeli bir şey olmazdı. Bu anca oğlumla yaşarım ben

Bence de. Kestane, şeker fln dediğinde amaaan diye fark ettim. 35 yaşında kadının aşktan beklentisi sokakta kestane kemirip pamuk şeker yemek olamaz ya. Çok aptalca hayaller ve hayatlar
Tahterevalliye binmek mesela.. siz hiç eşinizle binmediniz mi. Basit şeyler mutlu eder ki beni.. başka ne isteyeyim kabul biraz çocuk ruhluyum.

Tahterevalliye binmek mesela.. siz hiç eşinizle binmediniz mi. Basit şeyler mutlu eder ki beni.. başka ne isteyeyim kabul biraz çocuk ruhluyum.
Yok binmedim valla. Oğlumla bimiyoruz genelde. Parktaki oyuncaklara çocuğumu bindirmeyi tercih ediyorum. Eşimle yetişkin aktiviteleri yapıyoruz
Not çocuk parkında seksen kilo adamla altmış kilo bi kadını tahterevalli de yada salıncakta görsem çemkiriyorum. Kırıyorlar Çünkü. Bu park çocuklar için diyorum.

Biraz çocuk ruhlu olmak değiş bu bana göre. Siz çocuk gibi davranıyorsunuz ama sorumluluklarınız varken böyle oyuncak oynamak istemeniz ciddi anlamda tuhaf. Bu beklentilerinizi de size 30 yaş üstü vermez. Ben birine pamuk şeker yiyip tahtrevalliye binelim desem deli kadın der bence. Tuhaf bir ilişki beklentiniz var bunu da zor bulursunuz

Ben buna farklıyım demezdim bi anormallik var gayet normal şeyler yaşiyor gibi yazıyorsun neden sürekli evli adamlarla takıliyorsun mesela farklı olduğun için mi

Ha bide herşeyi tacize babasızlığa bağlanasak mı gelmiş nerdeyse 40 yaşina bende babamla baba gibi bir iliskim olmadi ama hić yaşlı insanlarla olmadım beğenmem hoşlanmam bile tam tersi gençlerden hoşlanırım metresliğe güzel bahaneler buluyorsunuz

Ben buna farklıyım demezdim bi anormallik var gayet normal şeyler yaşiyor gibi yazıyorsun neden sürekli evli adamlarla takıliyorsun mesela farklı olduğun için mi
Ve elli yaşında adamlar bulup parkta oyuncak oynayıp şeker yemek istiyor yahu
Nerden baksan tutarsız nerden baksan delice

Ve elli yaşında adamlar bulup parkta oyuncak oynayıp şeker yemek istiyor yahu
Nerden baksan tutarsız nerden baksan delice
Pamuk şeker yerim salıncağa da binerim ama elin evli adamlarıyla değil heralde ya nasıl bir denk gelmeyse hep evlilerle denk geliyor Allah Allah

Pamuk şeker yerim salıncağa da binerim ama elin evli adamlarıyla değil heralde ya nasıl bir denk gelmeyse hep evlilerle denk geliyor Allah Allah
İlişki değil gençlik heyecanı peşinde çünkü. Gitmiş genç yaşında evlenmiş yaşamadığını arıyor ama yanlış zamanda yanlış kişilerde arıyor. Yazdıkları o kadar tuhaf ki… Dalga mı geçiyor kafa mı gitmiş anlamadım

E tamam yokta biz napalım buna gitsin tedavi olsun gelip değişik değişik seyleri anlatıp normalmiş gibi takıliyor
Yani çocuğum anlamıyor diyor ama mümkün mi? Karşı komşunun anası gel imam nikahı kıyalım diyorsa onu tüm mahalle duymuştur. Ki yolda sarıldı hoplattı bilmem ne de diyor. On yaş ufak değil anlar. Sigara söndürdüm kolumda diyor mesela görmemesi mümkün mü?
Böyle annelik mi olur.

Evde biraz sesli konuşalim kedim gelip ağzımı öpüp yalamaya çalışiyor yüzüme bakiyor sesim neden yükseldi diye kedi bu kedi

Evde biraz sesli konuşalim kedim gelip ağzımı öpüp yalamaya çalışiyor yüzüme vakiyor sesim neden yükseldi diye kedi bu kedi
Oğlum beş yaşında, ama her şeyi anlıyor. Bı çocuk neredeyse ergenliğe girecek. Annesi aşk meşk çarpık ilişki peşinde. Dünyada umrunda değil belli ki evli komşu sokakta sarılıyor ses etmiyor. Ya bu mahalledekiler hiç mi belli etmediler çocuk duymadı görmedi.

Ben 15 yaşında bile sevgilimle pamuk şeker yemedim. Öyle hayallerim olmadı. Bir de bunu kazık kadar heriflerle yapacak. Çok acayip bir hayal dünyası cidden.

İnanmak istemiyorum, ama dünyada böyle değişik insanlar da var gerçekten.

Lutran ah nasip olumu be dediğimiz çok şey bizimde içimizde kaldı hatta sana cevap veren lerinin çoğunun da içinde uhdeleri vardır bir şekilde içimizde bırakıp sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz seninde bir noktada günümüze yaşına konumuna sorumluluklarına dönmen lazım böyle böyle başına iş alacaksın ciddiyim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…