- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.823
- 208
İsteyene semt adı veririm. Burada oturan varsa aranızdan bi kaç kişiyle burda bi kafede görüşmeye de gelirim. Eski eşide çağırırım o anlatır duyarsınız. herşeyi ıspatlarım. Neden sürekli fake olmakla suçlanıyorum.Hiçbişeyim yalan değil. Garip geldim belki. Farklıyım. Ben böyleyim
Tamam kestane de olur. Neden pamuk şeker dedim ki. Buna takıldınız. Yani mutlu mutlu ilerde eşimle sinemaya gitmek gibi bi hayaldi işte. . Olmazsa nasipte bi eş olmaz tabi napayım. Ben artık arayışta değilim ki. Çok seçici olmalıyım.muhakeme yeteneğimi kaybetmedim. Özel hayatımla ilgili hatalar yanlış seçimler. Belki de bunları tecrübe etmem lazımdı.Ben zaten degismeye calistiginizi dusunmuyorum artik hic, boyle olmak sizin guvenli alaniniz, cikmaya da niyetiniz yok, zaten kiliflarinizi da bulmussunuz kafanizda evirip cevirip ayni seyleri yaziyorsunuz.
Yardim edecek butun yorumlara ve fikirlere kapalisiniz, sadece kendi hayal dunyanizdan pamuk sekerdir, asktir falan yazip duruyorsunuz.
Burasi size yardimci olacak yer degil. Ben ciddi bir terapi gordugunuze inanmiyorum. Eger gunluk hayatinizda da burada yazdiklariniz gibi muhakeme beceriniz yoksa, gerekirse yatili yardim almaniz gerekir. Bu ayip degil, suc degil.
Iyilesmeniz lazim. Siz annesiniz. Oglunuz da 20 sene sonra eksik bir anne figuru ile buyudugu icin sizin gibi hissetsin mi istiyorsunuz?
Bakın hala anlamıyorsunuz sizin sağlığınızın yerinde olması da çocuğunuza karşı bir sorumluluk. Hem fiziki hem ruhsal sağlınızın iyi olması gerekir. Günlerce saatlerce ağlamış olmanızı çocuğunuzun farketmemesi mümkün değil. Yansıtmıyorum dediğiniz her şeyi farketmiştir çocuk. Karşı binanızda oturan adamla ilişkinizi nasıl farketmesin? Hiç mi sokakta veya aynı okula giden arkadaşı yok? Eminim mahallelinin ağzında sakız olmuştur ilişkiniz.Haklısınız. Daha iyi yazmışsınız şimdi...ama çocuğuma karşı sorumluluklarım yerinde. Ona zarar vermedim. Verdirmem. Canımı ortaya koyarım. O kısım ağır oldu.
Linkini nasıl bulurum dayak yedigi resimli konuyuÖnceki sevgiliniz gibi gözünüzü morartsın belki bunu da bırakırsınız .
İğrendim sizden
Yanlışta huzur olmaz yanlışı farkedip bırakman güzel,fakat anladığım 17/50(yada 60)yazanlar olmuş ilk evliliginiz ,biride demedimi körpecik kızsın baban yaşında adama varana kadar ,delikanlılara kıranmı girdi diyemedimi.kimseBelki bu konuyu açmasaydım. Çıksa karşıma beni yine kandırsa birşeyler vaad etse belki inanırdım. Sizden güç bulmak istedim. Sözüm söz önce kendimin sonra evladımın onuru için böyle bişey yaşamak istemiyorum. Aldığım ilaçlardan ruh gibiyim zaten inanın. En ağır küfürü yazsanız bana şu an tepki bile veremem ki
Tamam kestane de olur. Neden pamuk şeker dedim ki. Buna takıldınız. Yani mutlu mutlu ilerde eşimle sinemaya gitmek gibi bi hayaldi işte. . Olmazsa nasipte bi eş olmaz tabi napayım. Ben artık arayışta değilim ki. Çok seçici olmalıyım.muhakeme yeteneğimi kaybetmedim. Özel hayatımla ilgili hatalar yanlış seçimler. Belki de bunları tecrübe etmem lazımdı.
Kesinlikle çok haklısınız ağzınıza sağlıkLutran… her konuya din iman ahlak yazan üyeinsan kendisinde olmayanı yazıp çizer söyler dururmuş…
Evet sahnedeyimSiz calisiyormusunuz?acaba çok mu boş vaktiniz var?
Konuyu tam okumadan yazacaktım hayatını mahvetmişsin diye,şükür sonunda bırakmışsın.Aman ha sakın ikinci kadın olmayın yazık hayatınıza.Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?