İmam Nikahı Evli Adam

Konu sahibini çok da kınamamak lazım.
Eski konusunda yazdığı bir yorum.. açıkçası üzücü bir durum.

Lut_ran

Popüler Üye​

Kayıtlı Üye
Eşim de içirip içirip beni cinsel ilişkiye zorluyor. boşanma davası açtım yıllar sonra. 10 eylülde duruşmam var. O zengin evet. emekli albay ve ben boşanınca bu maaştan olucam. Babam sahip çıkmadı. Defol otur evinde adam ölünce maaşını al dedi. ben mutluluk aradım sevgi aradım. Babam da çok şiddet uyguladı. Kafam gitti artık yerinde değil. Bileklerime sigara basıyordum eşim bana her hakaret ettiğinde. Sağlığım kalmadı benim

Hee çok normal. Normal desek normal mi karşılayacaksınız gerçekten yoksa espri olarak mı soruyorsunuz zira ikiside birbirinden komik.

bu tür kadınların ücretsiz rehabilite edileceği merkezler olmalı ülkemizde.psikolojisi toparlanana kadar orada kalmalılar.meslek edindirme kursları da olmalı içinde.yoksa hem kendilerine zarar verecekler hayat boyu hem de başka kadınların yuvasını yıkacaklar

Yıkmadım kadın kaçmış evde yok. Yuva yok. 8 yıldır gelmiyor.
Ama olsun yinede evli işte

Valla kendi şirketimi kurunca yapıcam, isteyen kadın istediği gibi gelecek ücretsiz hayatını yeniden kazanacak. Kral gibi yaşayacaklar, çocuklar için kreş, herkes için ferah aydınlık daireler, araziyi bile seçtim elime para geçince hemen yapıcam. Bu bence çok önemli bir konu, şiddete uğrayan kadınların gidecek yerleri yok ve hayatları kayıyor. Çok param olmasını kendim için değil sırf bu yüzden istiyorum, ülkedeki tüm kadınlara güzel olanaklar sunmak için.

Yıkmadım kadın kaçmış evde yok. Yuva yok. 8 yıldır gelmiyor.
Ama olsun yinede evli işte
orası sizi hiç ilgilendirmez ama.adam kadını boşamıyor boşamamış bunca yıl.size de boşamayacağını belirtmiş.her halukarda bu ilişkiye başlayınca metres olacaksınız kılıf aramayın lütfen

Konu sahibesine ironi olarak bu mesajı yazmıştım ama taciz meselesini okuyunca gerçekten irkildim... En yakınları tarafından tacize uğrayan insanlar da kendi bedenine saygı duymama durumları söz konusu oluyor malesef.. Ve ciddi bir travma yaşamışken destek almadıysanız da hayatınız boyunca sizi koruyan kollayan güven verici bir kurtarıcı diye yaşınızdan oldukça büyük kişileri tercih etmişsiniz belliki... Ama bu da çözüm olmamış... Hayat bişeyleri öğretiyor bize bu güne kadar yaşadıklarınızdan artık ne yapmamanız gerektiğini biliyorsunuz. Psikolojik destek almak sizi çok rahatlatacaktır... Siz ruhunuzu terapiyle iyileştirince kendi kurtarıcınız kendiniz olunca... Oğlunuzla mutlu olacağınız size kurtarıcı değil ama gerçekten ruhunuza yüreğinize dokunan huzur veren biride karşınıza çıkacaktır.

Ben bu dramlardan ne eğlence çıkarabilirim ki kendime yıllardır yaşadığım şeyler. Yaptığım tercihler hep yanlıştı. Benim hayatım baştan sona hata dolu. Ben artık hata yapmak istemiyorum. Çığlığımı duyun beni kendime getirin diye açıyorum bu konuları. Sert yazanlara kızmıyorum bile.

kadinin evden kacma sebebinin sizin gibi ikinci baska bir kadin olduğuna kalibimi basarim.
kadinin babasinin evinde yasayip pürü pak kart horoz sevgilinizi boşamama sebebide sirf giciklik olsun diye bence, iyide yapıyor.
siz de burda aglayin bana imam nikahi layık gördü diye, bunu size layık gören adam değil ki kendinizsiniz.
ne işiniz var henüz boşanmamış adamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…