Hee çok normal. Normal desek normal mi karşılayacaksınız gerçekten yoksa espri olarak mı soruyorsunuz zira ikiside birbirinden komik.Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
bu tür kadınların ücretsiz rehabilite edileceği merkezler olmalı ülkemizde.psikolojisi toparlanana kadar orada kalmalılar.meslek edindirme kursları da olmalı içinde.yoksa hem kendilerine zarar verecekler hayat boyu hem de başka kadınların yuvasını yıkacaklarKonu sahibini çok da kınamamak lazım.
Eski konusunda yazdığı bir yorum.. açıkçası üzücü bir durum.
Lut_ran Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Eşim de içirip içirip beni cinsel ilişkiye zorluyor. boşanma davası açtım yıllar sonra. 10 eylülde duruşmam var. O zengin evet. emekli albay ve ben boşanınca bu maaştan olucam. Babam sahip çıkmadı. Defol otur evinde adam ölünce maaşını al dedi. ben mutluluk aradım sevgi aradım. Babam da çok şiddet uyguladı. Kafam gitti artık yerinde değil. Bileklerime sigara basıyordum eşim bana her hakaret ettiğinde. Sağlığım kalmadı benim
- 7 Eylül 2021
- Konu Sahibi
Lut_ran - Favorilere Ekle
Kınamamışım dua etmişim.Ne oldu kınadın da mı böyle olduEki Görüntüle 3072783
Yıkmadım kadın kaçmış evde yok. Yuva yok. 8 yıldır gelmiyor.bu tür kadınların ücretsiz rehabilite edileceği merkezler olmalı ülkemizde.psikolojisi toparlanana kadar orada kalmalılar.meslek edindirme kursları da olmalı içinde.yoksa hem kendilerine zarar verecekler hayat boyu hem de başka kadınların yuvasını yıkacaklar
Fake bir konu. Hep öyleydin. Hep fake.Kınamamışım dua etmişim.
2 çift söze kanan kısmı bana da hitap olmuş
bu tür kadınların ücretsiz rehabilite edileceği merkezler olmalı ülkemizde.psikolojisi toparlanana kadar orada kalmalılar.meslek edindirme kursları da olmalı içinde.yoksa hem kendilerine zarar verecekler hayat boyu hem de başka kadınların yuvasını yıkacaklar
orası sizi hiç ilgilendirmez ama.adam kadını boşamıyor boşamamış bunca yıl.size de boşamayacağını belirtmiş.her halukarda bu ilişkiye başlayınca metres olacaksınız kılıf aramayın lütfenYıkmadım kadın kaçmış evde yok. Yuva yok. 8 yıldır gelmiyor.
Ama olsun yinede evli işte
Keşke öyle olsaydım.Fake bir konu. Hep öyleydin. Hep fake.
Kız kardeş ne alemde?Keşke öyle olsaydım.
şu an konum o değil kiKız kardeş ne alemde?
Evet inanmıyorum.Yazıyrum çünkü seni 2017den beridir biliyorum amacın ne onu anlamıs degılım.şu an konum o değil ki
Ona da inanmamak senin tercihin.
İnanmadığın konuya yazmak gibi.
Dertleşmek.Evet inanmıyorum.Yazıyrum çünkü seni 2017den beridir biliyorum amacın ne onu anlamıs degılım.
Konu sahibesine ironi olarak bu mesajı yazmıştım ama taciz meselesini okuyunca gerçekten irkildim... En yakınları tarafından tacize uğrayan insanlar da kendi bedenine saygı duymama durumları söz konusu oluyor malesef.. Ve ciddi bir travma yaşamışken destek almadıysanız da hayatınız boyunca sizi koruyan kollayan güven verici bir kurtarıcı diye yaşınızdan oldukça büyük kişileri tercih etmişsiniz belliki... Ama bu da çözüm olmamış... Hayat bişeyleri öğretiyor bize bu güne kadar yaşadıklarınızdan artık ne yapmamanız gerektiğini biliyorsunuz. Psikolojik destek almak sizi çok rahatlatacaktır... Siz ruhunuzu terapiyle iyileştirince kendi kurtarıcınız kendiniz olunca... Oğlunuzla mutlu olacağınız size kurtarıcı değil ama gerçekten ruhunuza yüreğinize dokunan huzur veren biride karşınıza çıkacaktır.Bence 53lük delikanlının hayallerini yıktınız... Daha harem kuracaktı... Buruşmamıştareva mı böyle adama... Sizi kuma gibi metres gibi bir mertebeye eriştirmiş sizde düşünüyorsunuz...Hatta elinizin tersiyle itmişsiniz...
Bak daha geçen ERKEK BULAMIYORUM diye konu açıldı bu forumda Allah saklasın... Siz bulmuşsunuz yatıp kalkıp şükredin... Hemide evli çocuklu mutlu
kadinin evden kacma sebebinin sizin gibi ikinci baska bir kadin olduğuna kalibimi basarim.18 de evlenip 35 yaşında boşandım. Güveniyom napiyim. Sonra kıvırıyorlar
İlki evli olduğunu 8 ay sonra söylediği an terk etmiştim. Bu da 2.
Karısı evden kaçmış. Boşanıcam zaten demişti.
Sonra imam nikahı koyalım dedi.
Uzak durun o halde evli adamdan!!O benim peşimden çok koştu ben kabul etmedim ki imamlı nikahı
Kabul edersem dediğin gibi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?