• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı Evli Adam

14 yaşında tecavuze uğradım dedi ya, yüreğime öküz oturdu benim😐 muhtemelen ozsaygisi zedelenmiş, birisi yazmış kendini sevmiyo diye, bence doğru, tedaviye ihtiyacı var, heryerde sarıldı diyo adam icin, bunun peşine düşmüş aslında, çok linclediniz ama benim içim acıdı ya. 😔 Sanki kimse sevmemiş. Hafiften akıl sağlığı da gitmiş gibi. Ne bileyim. Bilemedim. Üzüldüm ama çok.

Onunla değil.onunls bişey yemem daha. İlerde bana uygun biriyle hayalimi anlattım işte. Basit şeyler
Yani her şeyin bir zamanı vardır ya. Lise aşkı lisede yaşanır. O kısım geçmişse de insanın azıcık ayakları da yere basar. Evlenip boşanmış kocaman çocuğu olan bir kadının hayali lise aşkı pamuk şeker olmamalı. Kırk yaşında yaşıtınız bir adam da bulsanız parkta sizinle pamuk şeker yemez. Yiyorsa da zekada sorunu vardır. Saçma sapan şeyleri hayal etmeyin

Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
ne kadar asagılıyor szi farkında bile degilsiniz.. ne sanıyormuş o kendini.. hangi dewirde yasıoz..yası desen yaş dgl adamdaki bu özgüven nedir?? siz çok mu pasifsiniz afedersin de seni b..k yerine koymuo

Yani her şeyin bir zamanı vardır ya. Lise aşkı lisede yaşanır. O kısım geçmişse de insanın azıcık ayakları da yere basar. Evlenip boşanmış kocaman çocuğu olan bir kadının hayali lise aşkı pamuk şeker olmamalı. Kırk yaşında yaşıtınız bir adam da bulsanız parkta sizinle pamuk şeker yemez. Yiyorsa da zekada sorunu vardır. Saçma sapan şeyleri hayal etmeyin
artık liseliler de bankta pamuk şeker yemiyorlar.ilkokul seviyesinde belki.çocukluğunu hiç yaşayamadı ondan mı acaba bu tür saçma istekleri bilemedim

artık liseliler de bankta pamuk şeker yemiyorlar.ilkokul seviyesinde belki.çocukluğunu hiç yaşayamadı ondan mı acaba bu tür saçma istekleri bilemedim
Ya 18 yaşında dedesi yaşında evlenmis mi evlendirilmis mi, zorla mı evlenmiş, tecavüzden mi kacmis ? 18 den bile küçükmüş, kolay mı bu hayatlar, hepimizin kızı, çoluğu, çocuğu var, o yaşta herif benim kızıma yan gözle baksa hadım ederim, bu kızı tutup koca yapmışlar adama. Hayat herkese yani merhameti gostermiyo, herkese eşit fırsatlar tanimiyo. Bazilari çok yenik basliyo. Sonra da rüzgar nerden eserse ...

Canım sıkılıyor öyle. Ama bir süre dururum. Pamuk şeker yemek istiyom. Sevdiğimle bankta oturup sohbet etmek istiyom.el ele tutuşup gezmek istiyom.Aşk saçma bişey mi ben bunları hiç yaşamadım. Hep karşıma deliler çıktı. Keşke bekar bi yaşıtım çıksa. İnşallah olur...olmasa da sağlık olsun. Rüyamda hep birine aşık oluyom.

En son benzer icerikteki konun 2021 yilinda ve sen o konuda cok guzel yol gosterdiler bana demissin. O yolu baya bir yanlis anlamis olmalisin ki yine evli adama gidip bu sefer pamuk sekere takmissin. Bu konudan sonra ne olacak merakla bekliyorum ben.

Ya 18 yaşında dedesi yaşında evlenmis mi evlendirilmis mi, zorla mı evlenmiş, tecavüzden mi kacmis ? 18 den bile küçükmüş, kolay mı bu hayatlar, hepimizin kızı, çoluğu, çocuğu var, o yaşta herif benim kızıma yan gözle baksa hadım ederim, bu kızı tutup koca yapmışlar adama. Hayat herkese yani merhameti gostermiyo, herkese eşit fırsatlar tanimiyo. Bazilari çok yenik basliyo. Sonra da rüzgar nerden eserse ...
Dayısı tecavüz etmiş, kendisi gitmiş dede yaşında biriyle evlenmiş.
Bu kısma kadar evet anlarım üzülürüm.
Ama bundan sonrasında gidip evli yaşlı insanları bulması, hala tuhaf aşklar peşinde koşmasını anlayamıyorum. Tedavi olmaya da çalışıyor ilaç kullandığına göre senelerdir bir gıdım ilerlememiş hala yeni evli adam maceraları.
E bu arada on yaşındaki çocuk ne yapıyor? Nasıl bir hayatı var.

çocuk denecek yaşta evlenmesi falan bend e suçlamam.sadece son yıllardaki hele ki bu son olaydaki halinin bahanesi olamaz.komşu evli adamla ne işin olur senin ? :KK53: :KK45:

Dayısı tecavüz etmiş, kendisi gitmiş dede yaşında biriyle evlenmiş.
Bu kısma kadar evet anlarım üzülürüm.
Ama bundan sonrasında gidip evli yaşlı insanları bulması, hala tuhaf aşklar peşinde koşmasını anlayamıyorum. Tedavi olmaya da çalışıyor ilaç kullandığına göre senelerdir bir gıdım ilerlememiş hala yeni evli adam maceraları.
E bu arada on yaşındaki çocuk ne yapıyor? Nasıl bir hayatı var.
Her sınavında başarılı. Takdir aldı 1.dönem. Satranç turnuvasında 1.oldu.Sevgiyle saygıyla büyütüyom. Basit şeylerden mutlu olmasını öğretiyom Mutlu bi çocuk. Babasını da çok seviyor. Beni de işte.

14 yaşında tecavuze uğradım dedi ya, yüreğime öküz oturdu benim😐 muhtemelen ozsaygisi zedelenmiş, birisi yazmış kendini sevmiyo diye, bence doğru, tedaviye ihtiyacı var, heryerde sarıldı diyo adam icin, bunun peşine düşmüş aslında, çok linclediniz ama benim içim acıdı ya. 😔 Sanki kimse sevmemiş. Hafiften akıl sağlığı da gitmiş gibi. Ne bileyim. Bilemedim. Üzüldüm ama çok.

Sahsi fikrim: Lutrana bastan en büyük kötülügü en yakin erkekler yapmis. Dayisi ve babasi. Tecavüz, siddet, sevgisizlik hersey var. Sanirim bu bir sekilde bilincaltina islenmis ve bu yüzden kendinden yasca büyük, baba tipli ve yine de evli olup (ulasilamaz) tipleri aliyor hayatina. Bu sekilde kendini aslinda kabul ettirmeye ve kendini de kabullenmeye calisiyor. Kendisi aslinda su anda yok. Hala o paralanmis kiz cocugu aslinda. Taciz edilmeye cok müsait

Bence konu fake. Üyenin kadın olduğu onaylanmış olabilir, ama bizimle dalga geçiyor. Yok pamuk şeker falan, bu kadar b.ktan Bi hayat bu kadar tiye alınamaz. Ya da kafayı kırmış.
Öyle demeyin lütfen. Manik dönemdeyim.Biraz hızlı düşünüp hızlı yazıyorum belki. Garip gelebilir. İlaçlar iyi geliyor

Bence konu fake. Üyenin kadın olduğu onaylanmış olabilir, ama bizimle dalga geçiyor. Yok pamuk şeker falan, bu kadar b.ktan Bi hayat bu kadar tiye alınamaz. Ya da kafayı kırmış.
Bence hayatında biseyler çok eksik kalmış. Hiç mutlu da olmamış herhangi bi döneminde

Nerden bilsin çocuğum pamuk şeker hayalimi. Ya da travmaları. Anlatmam ki ömür boyu. Evli adamı da bilmiyo.bu eve erkek sinek sokmadım ki. Benim hatamdı bitirdim.
Anlatma zaten, terapi aliyo musun, ilaç tedavisi dışında?

Back