İmam Nikahı Evli Adam

Yaşadıkları zor gerçekten ama. bizler de uzman, yüce gönüllü nadide kişilikler değiliz.
Daha önceki konularında çok destek mesajı da aldı.
Bu kadar dengesiz, mantık dışı yorum ve konulara da bir yere kadar anlayış gösterilebiliyor.
Çoğu konusu böyle absürt. Bizim yapacağımız birşey yok kendisine.

Ben ilk kez denk geldim, belki de hatırlamıyorum. Herkesi içinde olduğu şartlarla değerlendirmeye çalışıyorum ben, bazılarının hayatı korku filminden beter.

Ben ilk kez denk geldim, belki de hatırlamıyorum. Herkesi içinde olduğu şartlarla değerlendirmeye çalışıyorum ben, bazılarının hayatı korku filminden beter.
İlk defa denk geldiğini belli.

Çünkü Lutran'ın ne kadar anlayısla yaklaşmaya çalışırsan çalış umutsuz vaka olduğunu, konularına hakim olunca anlayabilirsin.

Sevgili konu sahibi, konunun uzmanı değilim ama sanki bir istismar döngüsüne saplanıp kalmış gibisiniz. Travmanız sizde bir pattern haline gelmiş gibi duruyor. Yaşı sizden çok büyük ve evli erkeklerle birlikte olmanız, sevilme arzunuz, ilişkiden beklentileriniz baba-kız ilişkisi izlenimi verdi bana. Çocuk yaşta yaşadığınız istismar ve istismar tandanslı evlilik sizi belli bir yaş-zihin yapısına hapsetmiş sanki. Yaşadıklarınız kolay şeyler değil, sadece ilaçla değil maddi imkanınız varsa terapi almanızı tavsiye ederim. Bu döngüyü kırın, kendinizi cezalandırmayı artık bırakın. Geçmişte kontrolün sizde olmadığı kötü şeyler yaşamışsınız ama artık hayatınızın kontrolünü elinize almalısınız. Daha önünüzde yaşayacağınız uzun seneler var, neden değişimi bugün başlatmayasınız ki? Kendinizi ne kadar çabuk toparlarsanız hayal ettiğiniz şeylere o kadar çabuk ulaşırsınız.

Öncelikle ise kendinize deger vermekle baslayin. Evli bi adamla olan kadin piskolosini biliyoruz cok okuduk burda. Niye kendinize bunu yapiyorsunuz? Niye bekar saglikli iyi bir adamin hayatinin odak noktasi olmak varken, neden evli 52 yasinda size gore yaslanmis olan bi adamin 2. Hatta 3. Planlarinda yer almayi seciyorsunuz? Kendinize yaptiginiz kotulugu 7 cihan bir araya gelse yapamaz. Evli adamlardan uzak durmalisiniz yoksa saglikli bir piskolojiniz ve hayatiniz olmayacak. Kendinize gümüs derseniz herkes sizi gümüs yerine koyar,ama kendinize pirlanta derseniz kimse sizi altin yerine bile koyamaz.

katılıyorum.ek olarak size göre yaşlı demişsiniz doğru ifade bu.yoksa 53 yaşındaki adamlar kart dişleri dökülmüş buruşmuş falan değiller.adam bakımlıysa hele.sitede bu alışkanlık var yaşı 40 ı bulan kadına teyze 45 50 yi geçen adama kart bunak muamelesi yapılıyor hemen.aradaki yaş farkına göre yorum yapılmalı oysa.

pfff sen akıllanmazsın.
gayet iyi hatırlıyorum eski konularını.
bu adamın evli olması da seni rahatsız etmedi çünkü normal senin için bu ilişki tarzı.
seni kandırıp evli olduğunu söylemeyen adamla ilişkin başladığında da sen evliydin.
kendinin yada karşı tarafın evli olmasının bir manası yok sende.
adam imam nikahı yapalım diyene kadar sürdürmüşsün ilişkiyi bile isteye.
sen herhalde evli adamla ilişki kurunca sevgilisi oluyorsun imam nikahı yaparsan kapatması oluyorsun falan zannediyorsun herhalde.
kıyamam gururuna mı dokundu..

Evlerden ırak Allahıııımm
Bizim de çocuklarımız var Rabbim korusun muhafaza etsin...
Mune nin dediklerine katılıyorum...
Çok daha fazlası da var da neyse artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…