Doğru söylüyorsun ki başım önde zatençocuk denecek yaşta evlenmesi falan bend e suçlamam.sadece son yıllardaki hele ki bu son olaydaki halinin bahanesi olamaz.komşu evli adamla ne işin olur senin ?
Alıyorum bilişsel davranış terapisiAnlatma zaten, terapi aliyo musun, ilaç tedavisi dışında?
Dilerim daha güzel bir hayatın olur, istediğin gibi bekar bı adam çıkar karşına. Herşey gönlünce olur. Lütfen evli kart zamparalardan medet umma. Çocuğunla mutlu ol.Alıyorum bilişsel davranış terapisi
Çok sağollDilerim daha güzel bir hayatın olur, istediğin gibi bekar bı adam çıkar karşına. Herşey gönlünce olur. Lütfen evli kart zamparalardan medet umma. Çocuğunla mutlu ol.
Seni ve konu yorumlarını çok beğeniyorum sağolUmarım düzgün, insan gibi bir erkekle çok mutlu olursunuz
Yaşadıkları zor gerçekten ama. bizler de uzman, yüce gönüllü nadide kişilikler değiliz.14 yaşında tecavuze uğradım dedi ya, yüreğime öküz oturdu benimmuhtemelen ozsaygisi zedelenmiş, birisi yazmış kendini sevmiyo diye, bence doğru, tedaviye ihtiyacı var, heryerde sarıldı diyo adam icin, bunun peşine düşmüş aslında, çok linclediniz ama benim içim acıdı ya. Sanki kimse sevmemiş. Hafiften akıl sağlığı da gitmiş gibi. Ne bileyim. Bilemedim. Üzüldüm ama çok.
Ben ilk kez denk geldim, belki de hatırlamıyorum. Herkesi içinde olduğu şartlarla değerlendirmeye çalışıyorum ben, bazılarının hayatı korku filminden beter.Yaşadıkları zor gerçekten.
Ama bizler de uzman, yüce gönüllü nadide kişilikler değiliz.
Daha önceki konularında çok destek mesajı da aldı.
Ama bu kadar dengesiz, mantık dışı yorum ve konulara da bir yere kadar anlayış gösterilebiliyor.
Çoğu konusu böyle absürt. Bizim yapacağımız birşey yok kendisine.
İlk defa denk geldiğini belli.Ben ilk kez denk geldim, belki de hatırlamıyorum. Herkesi içinde olduğu şartlarla değerlendirmeye çalışıyorum ben, bazılarının hayatı korku filminden beter.
Buruşuk değilmiş bibi41 yaşındayım 53 yaşında bi adamla birlikte olmam öğkk şaka mısınhani evli şu bu desen ki bi yerden gideri var yok anam
O kendini kandirmaya devam etsin dişleride sağlam mış savunmalara bakBuruşuk değilmiş bibi
Nasıl yazdığının önemi yok, doğruysa eğer yaşadıkların tuhaf hepten.Öyle demeyin lütfen. Manik dönemdeyim.Biraz hızlı düşünüp hızlı yazıyorum belki. Garip gelebilir. İlaçlar iyi geliyor
Dişide sağlamsa tamamsa is görürO kendini kandirmaya devam etsin dişleride sağlam mış savunmalara bak
katılıyorum.ek olarak size göre yaşlı demişsiniz doğru ifade bu.yoksa 53 yaşındaki adamlar kart dişleri dökülmüş buruşmuş falan değiller.adam bakımlıysa hele.sitede bu alışkanlık var yaşı 40 ı bulan kadına teyze 45 50 yi geçen adama kart bunak muamelesi yapılıyor hemen.aradaki yaş farkına göre yorum yapılmalı oysa.Öncelikle ise kendinize deger vermekle baslayin. Evli bi adamla olan kadin piskolosini biliyoruz cok okuduk burda. Niye kendinize bunu yapiyorsunuz? Niye bekar saglikli iyi bir adamin hayatinin odak noktasi olmak varken, neden evli 52 yasinda size gore yaslanmis olan bi adamin 2. Hatta 3. Planlarinda yer almayi seciyorsunuz? Kendinize yaptiginiz kotulugu 7 cihan bir araya gelse yapamaz. Evli adamlardan uzak durmalisiniz yoksa saglikli bir piskolojiniz ve hayatiniz olmayacak. Kendinize gümüs derseniz herkes sizi gümüs yerine koyar,ama kendinize pirlanta derseniz kimse sizi altin yerine bile koyamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?