İmam Nikahı Evli Adam

Albay eşin emekliye ayrıldı mı?Kardesini taciz eden?Ya bu koskoca albay sigara yanıklarını da mı görmedi?10 yaşında oğlun var mesela o anlamıyor mu yaşanılanları? Neresinden tutsam elimde kalıyor cidden sorunun büyük.

Birsürü kötü şey söyledim. Çok üzülmüş müdür.artık beni havaya kaldırmasını sarılmasını istemiyorum.

Lutran eger gercekten bir psikoterapistin varsa -psikiyatrist degil- en son ne zaman gorustun? Travmalarindan haberdar mi, travma terapisi aliyor musun? Bipolarsin, agir travma gecmisin var ve sadece BDT uyguluyorsa o terapisti degistir derim. Cok daha efektif cozumler sunan terapi modelleri var. Kaldi ki sende bir adim ilerleme yok ne ilaclar ne terapi ise yaramiyor demek ki. Bu konunda da dun yazdigim gibi travmalarini, hastaligini suclayip durmussun.

Sen kucuk Lutran degilsin artik, yetiskin bir kadin oldun.

Sadece bdt uyguluyorlar. Haberleri var. Çok zor oldu benim için büyümek. Aklım kaldı 15

Sadece bdt uyguluyorlar. Haberleri var. Çok zor oldu benim için büyümek. Aklım kaldı 15

Degistir diyorum iste terapistini, dunyadaki son terapist o degil ya. EMDR, brainspotting gibi travma odakli daha efektif cozumler sunan terapi modelleri uygulayan bir terapist bul ve basla. Bunu yapabilirsin dimi?

53 yaşındaki adamın neyini sevdiniz?
Bu üyeyi zihninden silemiyorum.Uvey babayla büyümüş öz babadan yana dertli olup eşinden yana da mutlu olamayan biri,hikayesine üzülmüştüm.Yasi büyük bir adamla baba boşluğunu dolduruyor psikolojik olarak.

Güzel bir linçi hak ediyorsunuz,iyi forumlar.
36 yasinda 53 yasinddaki evli adamla nasil bir gelecek bekliyorsunuz??
Karisini aldatan adamin sizi de aldatacagindan emin olun.
Adam nikahli karisini aldatiyo ,cocuklarinin anasini.Sizi paspas eder.
Bile lsteye evet demeniz karakterinizin sorunlu oldgunu gosteriyor.

Olayda 3 adet rezil kadın var. Üçü de birbirinden ahlaksız edepsiz terbiyesiz. Biri bu işin arsızı olmuş, öyle ya da böyle kendine gelir kapısı arayan kapatma, diğeri kocasının başka kadınlarla düşüp kalktığını bildiği halde nikahım nikahım deyip boşanmayan gurursuz, en kötüsü de tüm bunları bildiği halde oğlunun metresine imam nikahı teklif eden anne denen kadın.

Lut_ran mısın nesin, hiç mi gururun haysiyetin yok senin? Çocuğunun yüzüne nasıl bakıyorsun? Erkeklerde saygı sevgi seviye ara. Boşanacak diye söz vermişmiş. Adamın ihtiyacını gidermek için ya parası ya da zamanı yokmuş, seni kapatmış işte. Üç beş kuruş harçlık, pılı pırtı parfümle kapatıyormuş çeneni. Artık çevrendeki erkeklere nasıl bir enerji yayıyorsan çok rahat yanaşabiliyorlar sana. 53 yaşında adamı nasıl yakıştırıyorsun oğlunun yanına? Sana ödediği parayı nasıl evladına harcayıp yedirip içiriyorsun?

Ben böyle karakterde kadınların çocuklarının elinden alınması taraftarıyım. Kadının aklı fikri erkeklerde. Kendinden çok çocuğu tehlikede umurunda değil. Yarın başka biri kandırır, sapığın teki çıkar zarar verir çocuğa diye hiç düşünmüyor.

Para almadım kimseden
Oğluma yaklaştırmadım. Prensip olarak babasından başka hiç bi erkeği yaklaştırmam.
Gelir kapım o değil
Yüklü bi nafaka alıyorum. Bana yetiyor.
Ne parfüm ne bişey almadı kimse bana. Nereden çıktı parfüm. Benim parfümlerim var
Sakin ol
Böyle ağır konuşulmaz detay konu bilmeden
Kimse beni kapatmadı. Ben kendi evimdeyim

Son düzenleme:
Birsürü kötü şey söyledim. Çok üzülmüş müdür.artık beni havaya kaldırmasını sarılmasını istemiyorum.
Yeter ya uydurup durma artık. Yazık burda merhametli insanlar da üzülüp duruyor. Resmen salak yerine koyuyorsun milleti. Dalga geçiyorsun sonra da manik dönemdeyim. İlaçlar iyi geliyor. Dalga geçmenle ilaçların iyi gelmesinin ne alakası var. Artık havaya kaldırmasını istemiyormuş. Pamuk şeker yemesem miymiş. Saçma sapan. Anlattıkların palavra.

Yürüdüğümüz yollarda geçemediğim yerlerden beni kaldırıp yardım ediyordu.neden dalga geçeyim

İsteyene semt adı veririm. Burada oturan varsa aranızdan bi kaç kişiyle burda bi kafede görüşmeye de gelirim. Eski eşide çağırırım o anlatır duyarsınız. herşeyi ıspatlarım. Neden sürekli fake olmakla suçlanıyorum.Hiçbişeyim yalan değil. Garip geldim belki. Farklıyım. Ben böyleyim

Karşımda olsanız kanlı canlı bana bu kadar acımasız konuşmazdınız. Daha saygın bi sohbet olurdu eminim ki. Ama yapacak birşey yok. Burda kimse kelimelerini özenle seçmiyor. Üzülür mü kırılır mı demek yok. Olsun yinede çok yardımlarınız oldu. Belki atlatamazdım tek başıma

Evli olduğunu öğrendiğiniz an terkedeceğinize annesinin evine gidip boşansın evlenelim demişsiniz. Maddi beklentiniz yok, ağır küfür hakaret işitmişsiniz, aile olma ihtimaliniz imkansız ama siz yine de devam etmişsiniz. Evli olduğunu öğrenince değil, metres olmanız istendiğinde ayrılmışsınız. Arada fark var.

Oğlunuza yaklaştırmadınız da ya bir gün manyağın tekine denk gelirseniz? İstediklerini yapmadınız diye çocuğun peşine düşerse? Gece yarısı içip içip evinizi basan biri olursa? Bırak dövmeyi canınıza kastederse? Normal hayat yaşayan işinde gücünde adamlarla muhatap olmuyorsunuz. Bir öncekinden dayak yemişsiniz, çocuğunuz farketmedi mi durumunuzu? Bu adam da 10 sene mahkumiyet yaşamış, hapse girmiş.

Bence size ağır konuşulması gerekiyor, silkinip kendinize geliyorsunuz biraz da olsa. Ben devamlı evli adamlarla beraber olursam, dayak yersem, metresim ol denirse alsınlar tabi çocuklarımı. Kendi zevkimin eğlencemin peşindeyken niye heba olsun çocuklarım. Ben kimseden taciz şiddet görmedim, o nedenle bu konuda sizin adınıza konuşamam. Ama anne oldum ve bir annenin en temel en başlıca görevi çocuğunun sağlığını, güvenliğini ve huzurunu sağlamaktır. Tabi bekar bir anne olarak ilişkiniz flörtünüz olabilir ama olmazsa olmaz kriter çocuğun önceliği olmalı.

Hayat herkese merhametli adil davranmıyor. Kötü olaylar yaşamışsınız ama geçmişten kurtulamıyorsanız bir psikolog psikiyatrla konuşmalısınız. Bu kadar yaşananın ardından hala bir erkekle bankta oturup pamuklu şeker yeme hayali duyan bir kadın acil tedavi olmalı. Tedavi falan olmuyorum ihtiyacım yok, yeni bir erkek bulup onla aşk yaşamak istiyorum diyen kadının tekrar söylüyorum çocuğu bir süre alınmalı elinden.

Hiç bana atarlanmayın, sizin de istediğiniz gibi aklınız başınıza gelsin diye yazdım o kadar şeyi.
Olsun. Kızın bana aklım başıma daha iyi gelir

Haklısınız. Daha iyi yazmışsınız şimdi...ama çocuğuma karşı sorumluluklarım yerinde. Ona zarar vermedim. Verdirmem. Canımı ortaya koyarım. O kısım ağır oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…