- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
- 133
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
34 yaş sadece doktor ıltıhaplı romatizma dedi bunun öncesinde parmaklarım çok agrıyor derdi gücü yok derdibas ağrısı devam ediyor mu? iltihaplı romatizmasinin bi adi var mi? Behçet gibi, lupus gibi?ve yakınınız kaç yasinda
Göz kuruluguda yapmış gözlerinde. İğne iyi diyorlarEvet eklem disinda da kendini gosterebiliyor. Annemin gozunde uveite neden olmustu. Oyle anlasilmisti. Malesef kesin tedavisi yok, pilates, yoga, yuzme tavsiye ediliyor ilerlemesini engellemek icin.
Annemin tedavisini hatirlamiyorum, cok uzun zaman oldu. Gozunden bi daha sorunu olmadi. Genelde sabahlari kilitleniyor. Doktorunuz en dogru tedaviyi soyleyecektir. Ama mutlaka pilates, yoga ve yuzme gibi sporlardan birini hayatina soksun. Gecmis olsun.Göz kuruluguda yapmış gözlerinde. İğne iyi diyorlar
Spor yapan bi insan normaldeAnnemin tedavisini hatirlamiyorum, cok uzun zaman oldu. Gozunden bi daha sorunu olmadi. Genelde sabahlari kilitleniyor. Doktorunuz en dogru tedaviyi soyleyecektir. Ama mutlaka pilates, yoga ve yuzme gibi sporlardan birini hayatina soksun. Gecmis olsun.
Pla....enil diye bir ilaç kullaniyorsa, görme alanı taramasını 6 ayda 1 yaptırmalı. Sıtma ilacı sanırım ama kemoterapi ilacını kullandıkları gibi bunu da romatoid artritli hastalarda kullanıyorlarGöz kuruluguda yapmış gözlerinde. İğne iyi diyorlar
Ilacları biteli birkac gün olmuşPla....enil diye bir ilaç kullaniyorsa, görme alanı taramasını 6 ayda 1 yaptırmalı. Sıtma ilacı sanırım ama kemoterapi ilacını kullandıkları gibi bunu da romatoid artritli hastalarda kullanıyorlar
Romatoid artritli hasta ise ilaçlari bitemez, benim hastalığım remisyonda olmasına rağmen sabah akşam 2 farklı ilaç kullanıyorum. Hastalığın aktif olduğu dönemde daha önce adını verdigim m'li kemoterapi ilacını ve başka ilaçları sürekli kullanıyordum. Bu hastalık 2 hafta ilaç kullan sonra geçsin gibi değil, ömür boyu biseyler kullanmak zorundasın.Ilacları biteli birkac gün olmuş
As hastasiyim ..uyuşma kusma ve kilitlenme tansiyona bağlı oluyor bende sinirsel .romantizmi ile ilgisi var mı bilmiyorumİltihaplı romatizma baş agrısı kusma ve hemen ardından ellerde kılıtlenme daha sonra uyusma yapar mı?
Doktor zaten bizi tatmın etmedi. İlaçlar fayda etmedi doktordan da memnun kalmadık. Bu yüzden yenı doktora götürcem.Romatoid artritli hasta ise ilaçlari bitemez, benim hastalığım remisyonda olmasına rağmen sabah akşam 2 farklı ilaç kullanıyorum. Hastalığın aktif olduğu dönemde daha önce adını verdigim m'li kemoterapi ilacını ve başka ilaçları sürekli kullanıyordum. Bu hastalık 2 hafta ilaç kullan sonra geçsin gibi değil, ömür boyu biseyler kullanmak zorundasın.
Arkadaşınıza geçmiş olsun, muhtemelen atak geçiriyor ve belki aynı anda birkaç bağımsız şikayeti var. Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah.
Benomde aklıma gelen bagımsız Baska hastalıklarRomatoid artritli hasta ise ilaçlari bitemez, benim hastalığım remisyonda olmasına rağmen sabah akşam 2 farklı ilaç kullanıyorum. Hastalığın aktif olduğu dönemde daha önce adını verdigim m'li kemoterapi ilacını ve başka ilaçları sürekli kullanıyordum. Bu hastalık 2 hafta ilaç kullan sonra geçsin gibi değil, ömür boyu biseyler kullanmak zorundasın.
Arkadaşınıza geçmiş olsun, muhtemelen atak geçiriyor ve belki aynı anda birkaç bağımsız şikayeti var. Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah.
İstanbuldaysaniz ben fırsat buldukça Medeniyet üniversitesi, Merdivenköy polikliniğinde Romatolog Esen Kasap'a gidiyorum( diger zamanlarda mecburen biraz pahalı özel hastanelere gidiyorum çünkü romatolog her hastanede bulunmuyorDoktor zaten bizi tatmın etmedi. İlaçlar fayda etmedi doktordan da memnun kalmadık. Bu yüzden yenı doktora götürcem.
Allah razı olsun. İstanbuulda yaşamıyorumİstanbuldaysaniz ben fırsat buldukça Medeniyet üniversitesi, Merdivenköy polikliniğinde Romatolog Esen Kasap'a gidiyorum( diger zamanlarda mecburen biraz pahalı özel hastanelere gidiyorum çünkü romatolog her hastanede bulunmuyor ☹). Birde özel muayenesi olan Füsun Moral Oğuz var. Marmara üniversitesi Göztepe kampüsü eğitim fakültesinin yakında diye aklımda kalmış. ikisinden de çok memnun kaldım. Ayrıca araştırma hastanelerine de gidebilirsiniz, öncesinde dahiliye doktorunun sevk etmesi gerekli. Takipli hasta değilseniz randevu alamıyorsunuz.
Bu kadarını bilmiyodum bende. Ayrı hastalıklar diye biliyodum bizim sevindiğimiz nokta bi süre sonra geçmesi ve kemiklere zarar vermemesi olduBehçet de romatizmal bir hastalıktır. iltihaplı romatizmanin sık görülen nedenlerinden birisidir ve artrit yani eklem ağrısı sislik kızarıklık hareket kisitliligi yapabilir. yanlış teşhis degil
evet yapıyor, yüksek ateş, kusma halsizlik ellerde bacaklarda kitlenme mart ayında yengem yaşadı 2 aya yakın ellerini kullanamadı, şuanda da hala tam olarak düzelmiş değil.İltihaplı romatizma baş agrısı kusma ve hemen ardından ellerde kılıtlenme daha sonra uyusma yapar mı?
Hay Allah. Razı olsun. Senden Allah sifa versinevet yapıyor, yüksek ateş, kusma halsizlik ellerde bacaklarda kitlenme mart ayında yengem yaşadı 2 aya yakın ellerini kullanamadı, şuanda da hala tam olarak düzelmiş değil.
rica ederim ne demek Rabbim şifa versin sizede.Hay Allah. Razı olsun. Senden Allah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?