- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
- 133
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
Kusma hic olmadi ama kilitlenme ve uyusma olur. Bende yok ama annem ve kardeslerimde var. Kusma sikayetini hic duymadim.İltihaplı romatizma baş agrısı kusma ve hemen ardından ellerde kılıtlenme daha sonra uyusma yapar mı?
Bu hastalıkta kanda hangi değer yüksek çıkıyor? Crp mi?
Kaç acaba? Bende de yüksek cıktı bu d3ger ondan dolayi merak etmekteyim.Evet, crp'ye bakiliyor.
Bilemiyorum malesef. Ailemden biliyorum, hep crpden bahsediyorlar. Ben de baktirmistim gecen sene. Benimki normal cikmisti. 5'ten yuksek cikmamasi lazim galiba. Benim test sonucumdaki deger araligi 0-5 arasi normal diyor. Sizinki kac?Kaç acaba? Bende de yüksek cıktı bu d3ger ondan dolayi merak etmekteyim.
Crp enfeksiyondur idrar yollarını bile üşüttüğünüzde yükselebilir. İltihaplı romatizma ates eklem ağrısı oluyoKaç acaba? Bende de yüksek cıktı bu d3ger ondan dolayi merak etmekteyim.
Behçet de romatizmal bir hastalıktır. iltihaplı romatizmanin sık görülen nedenlerinden birisidir ve artrit yani eklem ağrısı sislik kızarıklık hareket kisitliligi yapabilir. yanlış teşhis degilBiz yıllarca eşimde iltihaplı romatizma var sandık. Yüksek ateş, eklem ağrıları, eklemlerde şişme, kilitlenme. Sonra bitmek bilmeyen ağız yaraları başladı. Ve yanlış teşhis konulduğunu öğrendik behcet hastalığıymış. Genetik testte de çıktı. Belirtiler aynı. Ama behcette farklı olarak genital bölge ve ağız yaraları var. Behcet kemiklere zarsr vermezmiş ve belli yaştsn sonrs gecermiş. Yüksek atese karsı kendini koruması gerekiyomuş tedavi ise aynı. Sizde arastırın derim. Mide bulantısı kusma kullandığı iğnelerden sonra oluyodu
Benım yakınımın başına geldi testine baktım ama unuttum. Şuan acılde. Ilaçlar fayda etmedi ellerimi uyuşturdu dedi bu kadar. Iyı bı prof bulup götürcem romatolojiye sonra noroloji yeBende atak donemlerinde yani crp yukseldiginde ates esliginde usume oluyor ama kusma hic olmadi ilac kullaniyomusunuz bildigim bir ilac var m. Ile baslayan o mide bulantisi ve kusma yapiyor bazi insanlarda temizlik fln yaptigimda cok zorlarsam tutulmada oluyor ama uzun surmuyor
bas ağrısı devam ediyor mu? iltihaplı romatizmasinin bi adi var mi? Behçet gibi, lupus gibi?ve yakınınız kaç yasindaSerum yemesine ragmen halen kusuyor
Nuran turkcapar isminde bir doktor var istanbulda ben ona gitmedim ama arkadasimn teshisini o koydu cok kotu durumdaydi su an ilac tedavisi iyi geldi onu bir arastirin derimBenım yakınımın başına geldi testine baktım ama unuttum. Şuan acılde. Ilaçlar fayda etmedi ellerimi uyuşturdu dedi bu kadar. Iyı bı prof bulup götürcem romatolojiye sonra noroloji ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?