İltihaplı romatizma yardım

Mevsimyaz06

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
2.738
3.346
133
İltihaplı romatizma baş agrısı kusma ve hemen ardından ellerde kılıtlenme daha sonra uyusma yapar mı?

Kaç acaba? Bende de yüksek cıktı bu d3ger ondan dolayi merak etmekteyim.
Bilemiyorum malesef. Ailemden biliyorum, hep crpden bahsediyorlar. Ben de baktirmistim gecen sene. Benimki normal cikmisti. 5'ten yuksek cikmamasi lazim galiba. Benim test sonucumdaki deger araligi 0-5 arasi normal diyor. Sizinki kac?

Biz yıllarca eşimde iltihaplı romatizma var sandık. Yüksek ateş, eklem ağrıları, eklemlerde şişme, kilitlenme. Sonra bitmek bilmeyen ağız yaraları başladı. Ve yanlış teşhis konulduğunu öğrendik behcet hastalığıymış. Genetik testte de çıktı. Belirtiler aynı. Ama behcette farklı olarak genital bölge ve ağız yaraları var. Behcet kemiklere zarsr vermezmiş ve belli yaştsn sonrs gecermiş. Yüksek atese karsı kendini koruması gerekiyomuş tedavi ise aynı. Sizde arastırın derim. Mide bulantısı kusma kullandığı iğnelerden sonra oluyodu

Behçet de romatizmal bir hastalıktır. iltihaplı romatizmanin sık görülen nedenlerinden birisidir ve artrit yani eklem ağrısı sislik kızarıklık hareket kisitliligi yapabilir. yanlış teşhis degil

Bende atak donemlerinde yani crp yukseldiginde ates esliginde usume oluyor ama kusma hic olmadi ilac kullaniyomusunuz bildigim bir ilac var m. Ile baslayan o mide bulantisi ve kusma yapiyor bazi insanlarda temizlik fln yaptigimda cok zorlarsam tutulmada oluyor ama uzun surmuyor

Benım yakınımın başına geldi testine baktım ama unuttum. Şuan acılde. Ilaçlar fayda etmedi ellerimi uyuşturdu dedi bu kadar. Iyı bı prof bulup götürcem romatolojiye sonra noroloji ye

2006 yılından beri romatoid artrit hastası olarak, kusma ve baş ağrısı yapmadığını söyleyebilirim bazı ilaçlar örneğin m....exhat kullanımı bulantı ve kusma yapabilir. Eklemlerde tutulum olduğu zaman özellikle sabahları ve gün içinde hareketsiz kalınca kitlenirsiniz. Düzenli olarak doktor kontrollerinizi ve ilaçlarınızı ihmal etmeyin. Eklemlerde çarpıklık dışında akciğerlerden göz yaşı kanallarına kadar her yeri sarabiliyor bu lanet hastalık.

Benım yakınımın başına geldi testine baktım ama unuttum. Şuan acılde. Ilaçlar fayda etmedi ellerimi uyuşturdu dedi bu kadar. Iyı bı prof bulup götürcem romatolojiye sonra noroloji ye
Nuran turkcapar isminde bir doktor var istanbulda ben ona gitmedim ama arkadasimn teshisini o koydu cok kotu durumdaydi su an ilac tedavisi iyi geldi onu bir arastirin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…